roumeliotis

Carwiz

Νόρκεπινγκ στο 2.55, combo και Over

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (29/05) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται τη Βάρμπεργκ και η Νόρκεπινγκ την Έλφσμποργκ. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Γιερβ φιλοξενεί τη Σάρπσμποργκ και η Βαλερένγκα τη Ρόζενμποργκ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Τζουργκάρντεν – Βάρμπεργκ (16:00)

Η Τζουργκάρντεν ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την Κάλμαρ, με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των τεσσάρων (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Η Βάρμπεργκ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της Ντέγκερφορς και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πέντε (2 ισοπαλίες, 3 ήτες) αναμετρήσεις το πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε έξι περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Τζουργκάρντεν και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Πάμε με το combo 1+Over 1.5 Goal σε απόδοση 1.70.

Νόρκεπινγκ – Έλφσμποργκ (16:00)

Η Νόρκεπινγκ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Χάμαρμπι. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από έξι αγωνιστικές. Η Έλφσμποργκ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στην Γκέτεμποργκ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές, σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει δύο φορές.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη κατάσταση η Νόρκεπινγκ, έχει οριακά τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.55 απόδοση.

Γιερβ – Σάρπσμποργκ (19:00)

Η Γιερβ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Άαλεσουντ. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Η Σάρπσμποργκ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει τρεις σερί ήττες από τις: Λίλεστρομ (1-0), Άαλεσουντ (2-1) και Μόλντε (2-1). Σε αυτά τα παιχνίδια απέτυχε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει 1-2 ήττες.

Προγνωστικό: Σε τραγική κατάσταση η Γιερβ, τη στιγμή που η Σάρπσμποργκ δείχνει διάθεση και το παλεύει όσο μπορεί. Ποντάρισμα στο διπλό (2) με 2.00 απόδοση.

Βαλερένγκα – Ρόζενμποργκ (21:00)

Η Βαλερένγκα αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις (1 ισοπαλία, 3 ήττες) σερί αγωνιστικές στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες (4) περιπτώσεις. Η Ρόζενμποργκ προέρχεται από τη χορταστική εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Χάουγκεσουντ. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα επιδιώξουν να αντιδράσουν και να επιστρέψουν στις νίκες. Επικρατέστερο σενάριο το Over 2.5 Goals με 1.74 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...