roumeliotis

Carwiz

Under, combo και G/G με 2.02

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Πάφος υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού. Στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Γκενκ φιλοξενεί τη Μαλίν. Στην Championship Αγγλίας, η ΚΠΡ αντιμετωπίζει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στη LaLiga, η Σεβίλλη παίζει με αντίπαλο την Κάντιθ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Πάφος – Άρης Λεμεσού (19:00)

Η Πάφος έκανε την έκπληξη στη Λεμεσό, επικρατώντας με σκορ 2-0 του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Απόλλωνα. Δεύτερο τρίποντο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Κύπρου, απέχει στο -3 από την τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Άρης Λεμεσού ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο θετικό σερί των έξι (2 νίκες, 4 ισοπαλίες) στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Μονομαχία με άρωμα Ευρώπης και αμφότερες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο Goal/Goal με 2.02.

Γκενκ – Μαλίν (21:45)

Η Γκενκ διανύει θετικότατο μομέντουμ, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα Βελγίου. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις, ενώ σκόραρε τουλάχιστον από δύο φορές σε δύο παιχνίδια. Η Μαλίν επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Σαρλερουά, με γκολ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης. Για πρώτη φορά μετά από οκτώ αγωνιστικές κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Γκενκ, παίζει με ψυχολογία και έχει τον πρώτο λόγο. Προβάδισμα στον άσο (1) σε τιμή 1.55.

ΚΠΡ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:45)

Η ΚΠΡ ηττήθηκε 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στόοουκ. Επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει μόλις μία νίκη στις οκτώ (1 ισοπαλία, 6 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Τσάμπιονσιπ. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 την Κάρντιφ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρία (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) παιχνίδια στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνει στην 6η θέση και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ ανόδου.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση που περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Under 2.5 Goals με 1.99 απόδοση.

Σεβίλλη – Κάντιθ (22:00)

Η Σεβίλλη επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στη Λεβάντε. Άμεση επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Ανδαλουσίας, βρίσκεται σταθερά μέσα στην τετράδα και έχει διαφορά +6 βαθμών από την 5η θέση. Η Κάντιθ ηττήθηκε εντός έδρας 3-2 από την Μπιλμπάο. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα. Έχει διαφορά ενός πόντου από τη γραμμή του υποβιβασμού και θα δώσει τεράστια μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η Σεβίλλη έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρισμα στο combo 1X+Over 1.5 Goal με 1.55 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...