roumeliotis

Carwiz

Αγγλικό 1.72, Σίβασπορ και Over

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (27/12) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Premier League Αγγλίας, η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη Super Lig Τουρκίας διεξάγονται τα παιχνίδια: Καϊσέρισπορ-Σίβασπορ και Κόνιασπορ-Μπεσίκτας.

Καϊσέρισπορ – Σίβασπορ (19:00)

Η Καϊσέρισπορ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Μαλάτιασπορ. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και τουλάχιστον απέφυγε την ήττα. Συμπλήρωσε τρεις (2 ισοπαλίες, μία ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η Σίβασπορ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρίζεσπορ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 74ο λεπτό. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Σίβασπορ και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2).

Κόνιασπορ – Μπεσίκτας (19:00)

Η Κόνιασπορ συνέχισε την ανοδική πορεία και επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Χατάισπορ. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα Τουρκίας, απέχει στο -10 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Η Μπεσίκτας νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Γκοζτέπε. Προσπαθεί να βρει σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι της. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για 14 σερί αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με σχετική συνέπεια, τη στιγμή που αμυντικά παρουσιάζονται αρκετά ασταθείς. Πάμε με το Over 2.5 Goals.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η Νιούκαστλ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-0 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Συνέχισε την καθοδική πορεία, μετράει μόλις ένα τρίποντο μετά από 18 αγωνιστικές και παραμένει σταθερά σε θέση υποβιβασμού. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από την οριακή νίκη 1-0 στην έδρα της Νόριτς. Σημείωσε το κρίσιμο γκολ με πέναλτι στο 75ο λεπτό, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και απέχει στο -8 από την τετράδα, αλλά έχει τρία ματς λιγότερα.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Νιούκαστλ και καλείται να αντιδράσει άμεσα. Δεδομένη η ποιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επίθεση, σε ζευγάρι που αναμένουμε εκατέρωθεν τέρματα. Επιλογή το Goal/Goal.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...