roumeliotis

Carwiz

Γκολ Κυπέλλου 1.75-2.07, το παλεύει ο Ιωνικός

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (23/12) περιέχει τρεις επιλογές από τις ρεβάνς για τη φάση των «16» στο ελληνικό Κύπελλο. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη. Στη συνέχεια ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία.

ΟΦΗ – Άρης (15:00)
Α’ Ματς, Άρης-ΟΦΗ: 3-1

Ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την ΑΕΚ. Ολοκλήρωσε το 2021 στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1 με θετικό πρόσημο. Σε 14 αγωνιστικές έχει μαζέψει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση. Ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, επικρατώντας εντός έδρας 1-0 απέναντι στον Ιωνικό. Στόχος στη σεζόν να τερματίσει στην εξάδα και να διακριθεί στο Κύπελλο Ελλάδος.

Προγνωστικό: Ο ΟΦΗ καλείται να ρισκάρει και να σκοράρει από νωρίς. Ο Άρης έχει το προβάδισμα μετά το 3-1 από το πρώτο παιχνίδι και αναμένεται να βρει κενούς χώρους. Πάμε με το Goal/Goal.

Βόλος – Παναθηναϊκός (17:00)
Α’ Ματς, Παναθηναϊκός-Βόλος: 2-1

Ο Βόλος έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λαμία. Προηγήθηκε με δύο γκολ, απέτυχε να κρατήσει το αποτέλεσμα και παρέμεινε χωρίς τρίποντο για ένατη (3 ισοπαλίες, 6 ήττες) σερί αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ανοδική πορεία και επικράτησε εντός έδρας 2-0 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν η πέμπτη νίκη στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Δεν έχει τίποτα να χάσει ο Βόλος, που ψάχνει ένα αποτέλεσμα για να επαναφέρει την ηρεμία. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ και σκοράρει με συνέπεια. Επιλογή το Goal/Goal. Δες το στο Pamestoixima.

Ιωνικός – Λαμία (17:00)
Α’ Ματς, Λαμία-Ιωνικός: 2-0

Ο Ιωνικός ηττήθηκε 1-0 στην έδρα του Άρη, με πέναλτι στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετράει μόλις μία νίκη στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Απολογισμός: τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Η Λαμία απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Βόλος. Κατάφερε να ισοφαρίσει τα δύο τέρματα που δέχθηκε και πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής. Συμπλήρωσε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: Ο Ιωνικός έχει αποδείξει πως παλεύει όλα τα ματς και περιμένουμε να τα δώσει όλα. Προβάδισμα στον άσο (1) σε ικανοποιητική απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...