roumeliotis

Carwiz

Με το 1.70 Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/12) περιέχει τέσσερις επιλογές από την 6η και τελευταία αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στο Europa League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βέλγιο με αντίπαλο την αδιάφορη βαθμολογικά Αντβέρπ. Στις 22:00 ρίχνεται στη μάχη ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος τη Λίνκολν για το Europa Conference League. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Νάπολι-Λέστερ και Σέλτικ-Μπέτις.

Αντβέρπ – Ολυμπιακός (19:45)

Η Αντβέρπ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μετά από πέντε (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) αγωνιστικές στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ακόμα δεν κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης. Στο φινάλε θα παίξει χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από πειστική εμφάνιση, επικρατώντας εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Στο Γιουρόπα Λιγκ νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Φενερμπαχτσέ, εξασφαλίζοντας μίνιμουμ τη 2η θέση στο γκρουπ. Για να τερματίσει πρώτος, χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τουρκία.

Προγνωστικό: Η Αντβέρπ θα παραταχθεί χωρίς άγχος. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στο φινάλε και αναμένεται να επιτεθεί από νωρίς. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του Over 2.5 Goals.

Νάπολι – Λέστερ (19:45)

Η Νάπολι ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 στη Ρωσία από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Μετά από πέντε αναμετρήσεις στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχει συγκεντρώσει επτά πόντους και βρίσκεται στην τρίτη θέση. Για να τερματίσει στην πρώτη θέση, πρέπει να πάρει το τρίποντο στο φινάλε και την ίδια ώρα να μην πάρει το τρίποντο η Σπαρτάκ Μόσχας. Σε όλες τις ισοβαθμίες υστερεί με τους Ρώσους. Η Λέστερ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 της Λέγκια Βαρσοβίας. Αποτέλεσμα που την βρίσκει στην κορυφή του γκρουπ με οκτώ βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική με τρίποντο θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Προγνωστικό: Αμφότερες με συνέπεια στο σκοράρισμα, παράλληλα με αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν το τελευταίο διάστημα. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, πάμε με το Over 2.5 Goals.

ΠΑΟΚ – Λίνκολν (22:00)

Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στο φινάλε χρειάζεται το τρίποντο και ταυτόχρονα να μην νικήσει η Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Δανία την αδιάφορη βαθμολογικά Κοπεγχάγη. Υστερεί με των Σλοβάκων στην ισοβαθμία και συγκεκριμένα στη συνολική διαφορά τερμάτων. Η Λίνκολν αποτελεί τον σάκο του μποξ στον 6ο όμιλο του Europa Conference League. Μετά από πέντε αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες, με συνολικό σκορ 2-15

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κυνηγήσει μία σε μεγάλη έκταση νίκη για να καλύψει τη διαφορά τερμάτων με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δύσκολα θα συναντήσει αντίσταση από την αδύναμη αγωνιστικά Λίνκολν, επιλογή το combo 1+Over 3.5 Goals.

Σέλτικ – Μπέτις (22:00)

Η Σέλτικ ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τη Λεβερκούζεν πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη Γερμανία. Αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Τερματίζει οριστικά στην τρίτη θέση του 7ου ομίλου και θα παίξει στα νοκ άουτ για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Η Μπέτις προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο 2-0 με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος. Έφθασε τους 10 βαθμούς στο γκρουπ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση και τις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Χωρίς βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες, περιμένουμε να παίξουν ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...