roumeliotis

Carwiz

Με 1.95 στην Τούμπα, Τσέλσι και γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (28/11) περιέχει τέσσερις επιλογές από τα μεγάλα παιχνίδια στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, διεξάγεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη. Στην Premier League, η φορμαρισμένη Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα παραταχθεί με νέο τεχνικό Στη Serie A, η πρωτοπόρος Νάπολι αντιμετωπίζει τη Λάτσιο. Τέλος στη LaLiga και στο ντέρμπι κορυφής, η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με τη Σεβίλλη.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Η Τσέλσι έκανε σούπερ εμφάνιση και διέσυρε εντός έδρας με σκορ 4-0 τη Γιουβέντους. Πήρε το πλεονέκτημα και ανέβηκε στην πρώτη θέση, στο φινάλε της αρκεί η νίκη για να τερματίσει στην κορυφή του 8ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα νίκησε πανεύκολα και δίκαια τη Λέστερ με 3-0 εκτός έδρας. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή, έχει διαφορά +3 από τους διώκτες της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον αντικαταστάτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον Γερμανό τεχνικό Ραλφ Ράνγκνικ να αναλαμβάνει τα ηνία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 2-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, εξασφαλίζοντας μία θέση για τη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν απογοητευτική στην έδρα της Γουότφορντ και διαλύθηκε με σκορ 4-1. Αυτό ήταν και το τελικό στάδιο που οδήγησε τη διοίκηση να απομακρύνει τον Νορβηγό προπονητή.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και την Τσέλσι να παρουσιάζει σοβαρή και σταθερά σε όλα τα επίπεδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει νέο τεχνικό και χρειάζεται χρόνος για να διαδώσει τη φιλοσοφία του. Ποντάρισμα στον άσο (1) με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ.

ΠΑΟΚ – Άρης (19:30)

Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από την Ατρόμητο.

Ο Άρης πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση, διαλύθηκε εντός έδρας με το ντροπιαστικό 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση. Ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά και καταλήγουμε στο Goal/Goal.

Νάπολι – Λάτσιο (21:45)

Η Νάπολι ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 στη Ρωσία από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Πλέον υποχώρησε στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ, στο φινάλε χρειάζεται νίκη με τη Λέστερ για να πάρει σίγουρα την πρόκριση. Στη Σέριε Α υπέστη την πρώτη ήττα στη σεζόν με ανατροπή και σκορ 3-2 από την Ίντερ. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και συγκατοικεί με τη Μίλαν στους 32 πόντους.

Η Λάτσιο νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Αποτέλεσμα που της εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 και συνέχισε την κάκιστη παράδοση απέναντι στη Γιουβέντους.

Προγνωστικό: Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, πάμε με το πιθανό Goal/Goal.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 τη Σέριφ Τιράσπολ. Εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στο φινάλε θα παίξει για την πρωτιά φιλοξενώντας την Ίντερ. Στην ισπανική Λα Λίγκα είχε εύκολο έργο και επικράτησε εκτός έδρας 4-1 της Γρανάδα. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Βόλφσμπουργκ, πήρε το πρώτο τρίποντο στον όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και διατηρήθηκε στη μάχη της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Αλαβές, σε παιχνίδι που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Απέχει στο -2 από την πρώτη θέση και τον σημερινό της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτη και σκοράρει με ευκολία. Η Σεβίλλη προέρχεται από νίκη ψυχολογίας στο Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένεται μάχη στην ισπανική πρωτεύουσα. Επιλογή το Goal/Goal.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...