roumeliotis

Carwiz

Μέρα-ώρα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών στα προημιτελικά του Conference League κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπριζ αντίστοιχα, με το μεταξύ τους ματς να αναβάλλεται και να ορίζεται σε νέα ημερομηνία. Η διοργανώτρια έκανε γνωστό πως το ματς της Τούμπας θα διεξαχθεί τελικά την Πρωτομαγιά στις 19:00 που είναι η Μεγάλη Τετάρτη.

Παράλληλα, η Super League ανακοίνωσε και τη μετάθεση της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφς του πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα, δηλαδή στις 8 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που προκριθεί μια ή και οι δύο ελληνικές ομάδες στα ημιτελικά του Conference League, τότε θα υπάρξουν νέες αλλαγές στο πρόγραμμα των πλέι οφς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε τη μετάθεση της διεξαγωγής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, αντί για την 1η Μαΐου 2024 που είχαν οριστεί αρχικά.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν την εν λόγω ημερομηνία (Τετάρτη 8 Μαΐου 2024) είναι οι εξής:

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ –ΑΕΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρα 19:00.

- ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Τούμπας και ώρα 19:00

- ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ στο Δ.Α.Κ Λαμίας «Αθ. Διάκος» και ώρα 19:00.

Ομόφωνα επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ότι ο αναβληθείς αγώνας της 5ης αγωνιστικής των Super League Playoffs του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Γιωργος ηγουμενιτσα
    Γιωργος ηγουμενιτσα Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρησιμοποίηση Ναβάρο είναι αιτία απόλυσης γ προπονητη

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πλευ ωχ πλέον δεν μας ενδιαφέρουν.Μονο το παιχνίδι με τους Τούρκους.Τωρα θα δεις Πετσάλνικε το πραγματικό μέγεθος του θρύλου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...