roumeliotis

Carwiz

«Ήμασταν καλύτεροι με περισσότερες ευκαιρίες»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αν και καλύτερος ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 σε ματς για τη 2η ημέρα των πλέι οφς της Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής...

Για το που κρίθηκε το ματς: «Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Και στα δύο ημίχρονα είχαμε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ, ο τερματοφύλακας των αντιπάλων ήταν πολύ αποτελεσματικός, και εκείνοι πιο εύστοχοι στις προσπάθειές τους. Μπορούμε να πούμε συγχαρητήρια και στον αντίπαλο αλλά και σε εμάς για την εμφάνιση».

Για το τι κρατάει από την αναμέτρηση: «Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα, ωστόσο ήμασταν καλύτεροι με περισσότερες ευκαιρίες, όμως όταν δεν σκοράρεις αυτό μπορεί να συμβεί.

Μπορεί να δεχθείς γκολ και να πρέπει μετά να ισοφαρίσεις, δυστυχώς δεν το καταφέραμε ούτε αυτό. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Για το αν θα υπάρξει κάποιος επαναπροσδιορισμός στόχων λόγω της Ευρώπης: «Προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι πρωταθλήματος της Τετάρτης, που θελουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Έχουμε ακόμη 10 μέρες για το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς και ως τότε θα σκαφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

43 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ δυστυχώς δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή! Δεν τον έχω όπως τον βαλβερδε! Έχω δει θετικά αλλά έχω δει και κάποια αρνητικά! Η εμμονή με Ρετσο με εκνευρίζει! Πόσο χειρότερος θα ήταν ο αμπει, η ο Ρούμπεν βεζο? Του ρετσου του συχωρουνται όλα! Ιμπορα παίχτης δεν πρέπει να παίζει ποτέ, χίλιες φορές κάποιος από την β ομάδα! Το παιχνίδι με τον βαζελο το έχασε αυτός, στο μεταξύ οι βαζελοι μόνο εμάς κερδίζουν φέτος! Παίχτης ναβαρο να προτιμάτε από ελαραμπι? Δεν θέλω να είμαι αρνητικός έχουμε δει και πολλά θετικά ,αλλά θα περιμένω να δω την ομάδα που θα έχει του χρόνου! Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο! Αν δεν κερδίζεις καλό είναι να μην χάνεις γιατί δεν έχεις εξασφαλίσει την Ευρώπη!

  • Ναπολέων
    Ναπολέων Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή ρε κόουτς πόσο χειρότερος είναι ο Ελ αραμπι από τον ναβαρο έλεος......

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Χ Ι ΑΛΛΟ Ρ Ε Τ Σ Ο ! ! !

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν παίζεις με τον Ρετσο στην άμυνα θα φας γκολ σίγουρα.Καλυτερα κάποιον που να μην είναι καν αμυντικός βάλε τον Ντοι όχι ότι είναι τοπ αμυντικός αλλά ο Ρετσος από όταν επέστρεψε το είπα δεν κάνει ούτε για πάγκο ο Ναβάρο το ίδιο.Αφου ο Καρμο θα φύγει θες δύο στόπερ υψηλού επιπέδου.Ο προπονητής ας κάνει το καλοκαίρι δική του ομάδα και μετά βλέπουμε.Ο Αθανασιάδης έκανε το ματς της ζωής του ο Ρετσος την συνήθη μαλάκια και χάσαμε εγώ ούτος η άλλος τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαι με μπάλα.Μπασκετ μόνο.Οχι διάρκειας στην μπάλα φέτος καλύτερη θέση στο ΣΕΦ.

  • ARAFAT
    ARAFAT Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει, μοιάζει με τον Πετσάλνικο (πολύ πετυχημένο και μπράβο σε αυτόν που βρήκε πρώτος την ομοιότητα) αλλά μην απαξιώνουμε τον Μεντιλίμπαρ ως προπονητή. Είναι ο καλύτερος που έχει φέρει ο Μαρινάκης μετά τον Βαλβέρδε. Καλύτερος και του Μάρτινς.
    Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν και είναι ο Μαρινάκης. Η νοοτροπία του ως άνθρωπος, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο γενικά και το μοντέλο διοίκησης που ασκεί στον Ολυμπιακό. Όλη η φιλοσοφία και η πρακτική του από το 2010 που ανέλαβε είναι λανθασμένη και συνεχως μικραίνει το κλαμπ.
    Μόνο το γεγονός του "τρίπορτου" με Νότιγχαμ και Ρίο Αβε είναι τόσο εξευτελιστικό για τον Ολυμπιακό και την Ιστορία του, που όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.
    Πραγματικά, είναι απίστευτο ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν συνοπαδοί μου που αντιμετωπίζουν τον Μαρινάκη ως "ευεργέτη" του Ολυμπιακού!!! Και σχεδόν τον παρακαλάνε, μήπως και εδεήσει επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα. Τι να πει κανείς..

    ΥΓ/ Όπως φαίνεται οδηγείται σε αποτυχία το "τουρκικό πείραμα" στο ποδοσφαιρικό Παναθηναικό, ελπίζω να συμβεί το ίδιο και στο μπασκετικό Παναθηναικό. Το πρόβλημά μου δεν είναι ο Παναθηναϊκός, είναι τα (πάσης φύσεως) "τουρκικά πειράματα" στην Ελλάδα.

  • ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ THUNDERBIRD
    ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ THUNDERBIRD Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φύγε ρε ραν ταν πλαν και συ απο δω. Όλοι οι άχρηστοι μαζευτήκατε στον Ολυμπιακό μας και μας πελατώνει η κάθε Κούλα και το κάθε παναθηναϊκάκι

  •  Nic
    Nic Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο ξαναβλεπω το γκολ και την αντίδραση του Ρετσου στο μυαλό μου περνάνε πολλά πράγματα.Αν δεν είναι τόσο ολιγοννοος άρα αυστηρώς ακατάλληλος για την ομάδα ,κάτι άλλο παίχθηκε.Δεν είναι αντίδραση σέντερ Μπακ αυτή σε παίκτη που εφορμά μόνος του και δεν τον κόβει.Εκτος κι αν έχει τόση εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ ότι με την έξοδο του θα το δώσει.Οποιος κι αν είναι ο λόγος ο Ρετσος δυστυχώς δεν πρέπει να ξαναπαίξει πρώτη ομάδα.

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΗΤ ΜΑΓΚΑ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΑΡΡΩΣΤΕ

    ΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ :)

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε αναστοπουλε ενας ειναι ο μονος κ πραγματικος υπευθυνος που ο ολυμπιακος εχει 1 νικη σε ντερμπι,ο μαρινακης.μην τα ριχνουμε αλλου γιατι αναπαραγουμε την προπαγανδα του οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απ αυτον.οποτε να λες δεν ξανασχολουμαι οσο παραμενει αυτη η διοικηση.εγω αυτο κανω κ ετσι ουτε στεναχωριεμαι ουτε τιποτα,εχω παρει αποφαση οτι θα υπαρχει παρακμη που θα συνεχιζεται

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    O Συναδελφος σου στο μπασκετ TOYW PAIKTEW τους εβγαλε στη σεντρα για την κακη τους αποδοση κι ας κερδισαν .Εσυ κοιτα στα παιδια να τους δωσεις κανα ρεπο γιατι κουραστηκαν χθες και χασανε μονο με ενα μηδεν .Πριν καμποσες μερες ελεγες οτι θα κερδισουμε μπλα-μπλα-μπλα κι εγω σου εκανα ερωτηση.Εσυ θελεις τα καιναρια σου μπορουν?Απ'ότι ψυχανεμιζομαι ειναι η οτι δεν ξερεις που ηρθες ,η δεν ξερεις να ξεχωρισεις τους μπαλλαδορους ,απο τους αμπαλους.Μαλλον το δευτερο ισχυει οποτε,προεδρε κανε προεργασια για το καλοκαιρι .NEXT PLEASE.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...