roumeliotis

Carwiz

Αδικία... ήττα 1-0 για τον ανώτερο Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ανώτερος ο Θρύλος στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ, έλεγξε το ματς από την αρχή ως το τέλος και έχασε απίστευτες ευκαιρίες με Μασούρα, Ελ Καμπί, Ζέλσον, Γιόβετιτς όχι απλά για να νικήσει αλλά για να φτάσει σε ταπείνωση της Ένωσης, όμως λίγο ο Αθανασιάδης που έπιανε τα άπιαστα και λίγο η ατυχία δεν έφεραν τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ και στις καθυστερήσεις ο Ελίασον έγραψε το 1-0.

Πλέον ο Ολυμπιακός ουσιαστικά λέει "αντίο" στην υπόθεση τίτλος αφού είναι στο -8 από την κορυφή και πρέπει να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στη συνέχεια γιατί κινδυνευει ακόμα και η έξοδος στην Ευρώπη αν δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Θρύλο να πατάει καλύτερα και να δημιουργεί και να χάνει τις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Στο 9΄ από σέντρα του Φορτούνη μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε με το δεξί χέρι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στο 45+2΄ από λάθος του Ρότα, ο Ποντένσε πέρασε την ασίστ στον Ελ Κααμπί ο οποίος πλάσαρε, όμως και πάλι ο Αθανασιάδης ήταν εκεί, αυτή τη φορά με το αριστερό χέρι. 

Στις ευκαιρίες αυτές η ΑΕΚ είχε να αντιπαρατάξει ένα μακρινό σουτ-άουτ του Γκατσίνοβιτς στο 26΄ και μία-δύο περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσε να έχει πάρει καλύτερη απόφαση ο Πινέδα. Ωστόσο, ευκαιρία «καθαρή» δεν δημιουργήθηκε, ενώ η Ένωση είχε μείνει μακριά από τα γνωστά επιθετικά της στάνταρ με μόλις 3 τελικές προσπάθειες, οι δύο εντελώς ακίνδυνες. 

Στο δευτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν... ερυθρόλευκη καθώς η ΑΕΚ κρατούσε τη μπάλα στην κατοχή της αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία, κάτι που έκανε ο Ολυμπιακός σε αρκετές περιπτώσεις. 

Στο 64΄με βαθιά μπαλιά ο Άμραμπατ προσπάθησε να αξιοποιήσει την ταχύτητα του Λιβάι, όμως ο Τζολάκης πρόλαβε τελευταία στιγμή με έξοδο τον στράικερ των γηπεδούχων. Η μεγάλη ευκαιρία ήταν και πάλι για τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ με κεφαλιά του Ζέλσον Μαρτίνς από τη μικρή περιοχή να φεύγει ψηλά άουτ στο 65΄. 

Στο 82΄ ο Γιώργος Αθανασιάδης έσωσε ξανά την ΑΕΚ σε τετ-α-τετ με τον Τσικίνιο, ενώ στην επαναφορά ο Γιόβετιτς που πήρε το «ριμπάουντ» έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 88΄ το σουτ του Γιόβετιτς πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στο 90+1΄ ο Μάνταλος πέρασε έξοχη κάθετη στον Ελίασον, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Τζολάκη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (77΄ Πόνσε), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (71΄ Μάνταλος), Άμραμπατ (71΄ Τσούμπερ), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (71΄ Γκατσίνοβιτς), Πινέδα, Γκαρσία (87΄ Λιούμπιτσιτς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο (90+3΄ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (77΄ Γιόβετιτς), Μασούρας (61΄ Ζέλσον), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (61΄ Ναβάρο)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

85 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal μήπως ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ!!!!!!
    Βλέπεις τα αγαπημένα καρτούν που βγαίνουν μόνο όταν χάνουμε και κάνουν πάρτι με χλευασμούς και γελάκια;
    Η΄' ΟΧΙ????????????????????????????????????
    Αυτά παράγουν πολιτισμό στο site και ανεβάζουν το επίπεδο;
    Δηλαδή με αυτό τον αισχρό τρόπο τιμάνε και αγαπάνε την ομάδα ή μήπως δείχνουν την αγανάκτηση τους;
    Εκτός αν αντιμετωπίζουμε π΄ροβλημα στο σπίτι μας πρέπει να γελάμε χαιρέκακα και να διασκεδάζουμε με ειρωνίες και χλευάσματα και τόσα χρόνια κάναμε λάθος όταν προβληματιζόμασταν!!!!!

    REDGOAL: Και τί να κάνουμε φίλε; Να κόβουμε τα μηνύματα; Το ίδιο κάνει και ο Κώστας Χανιά από την ανάποδη. Λυπάται όταν κερδίζει το μπάσκετ και βγάζει μίσος. Να τον κόψουμε κι αυτόν; Πρόβλημά τους είναι φίλε. Τί μας νοιάζει εμάς; Ο καθένας, εφόσον δεν καταπατά τους κανόνες των σχολίων, είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει. Δεν αντιπροσωπεύουν εμάς ως σάιτ τα σχόλια των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, τους εαυτούς τους εκπροσωπούν. Όχι εμάς. Οπότε, μη μας ζητάς το λόγο...

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    83 σχολια και τα μισα κραζουν τον προπονητη...

    Λες και αυτος δεν βρηκε αυτους τους παικτες...

    Λες και ειχε δικαιωμα μεταγραφων...

    Λες και εχει παικτες επιπεδου Ολυμπιακου αντι για Ρετσο Μασουρα Ναβαρο...

    Ναι ρε σαινια, ειχε Μελλμπεργκ στον παγκο και Σεμεδο, Γκαλετι και Καμπελ και Κοβασεβιτς με Μιραλλας αλλα δεν τους εβαλε..:

    Σας λυπαμαι διοτι εχουν τοσοι παικταραδες που επαιξαν μπαλα, αλλα μπαλα δεν μαθατε...

    Υπευθυνος ειναι ενας και δεν λεγεται Μεντιλιμπαρ, ουτε Καρβαλιαλ ουτε καν Κορμπεραν...

    Ξυπνατε

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα μάγκες του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι υπομονή και όλα θα πάνε καλά, ο θεός να βάλει το χέρι του τον ρετσο να τον δώσουν στην ομάδα β για ρεζέρβα και μόνο, με τον ανάπηρο έσπασα την τηλεόραση

  • Xero-Las
    Xero-Las Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι ήταν λάθος και οι αλλαγές και η διάταξη. Ναβαρο δεν άγγιξε μπάλα και ο Μαρτινδιανος την αγγιξε 7 φορές και έκανε 7 μλκιες. Ο Γιοβετιτς ηταν θετικη αλλαγη αλλα ατυχος.
    Η Κουλα εβγαλε 3-4 φασεις στη σειρα καθετη αναμεσα στα 2 σεντερ μπακ. Επισης τα ακραια μπακ μας δεν κατεβηκαν μια φορα απειλητικα λογω πιεσης
    Ολα αυτά μου λενε εμενα οτι αν εχεις αυτο τον wow τον Αμπει τον γρηγορο βαλτον 3ο σεντερ μπακ να ησυχασουμε να ανεβαινουν και τα ακραια μπακ μας ψηλα χωρις φοβο και ασε τον μασουρα που περισσευε οπως και ο ινδιανος μετα στον παγκο. 3-4-2-1
    Νομιζω θα ειχαμε δεσει πολυ καλυτερα

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    red ghost είσαι ΦΙΛΟΣ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο ανευρο και γατακι παικτη απο τον ναβαρο δεν εχω ξαναδει .Μου αρεσει οτι εχει ρητρα 7 εκ ευρω!!!!!!!χαχαχαχα.
    ΡΕΤΣΟ παλικαρι μου εχεις κανει τοσα φαουλ τοσα πεναλτι τοσες κοκκινες και χθες μια φορα που επρεπε να το κανεις σηκωσες τα χερια και αφησες τον ελιασον ανενοχλητο να σκοραρει!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!!
    πολυ κακα τελειωματα στις κλασσικες ευκαιριες του ολυμπιακου απο ελ καμπι μασουρα γιοβετιτς μαρτινς.
    Την εχει στρωσει την αμυντικη λειτουργια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ο μεντιλιμπαρ.
    Για μενα ο τιτλος τελειωσε φετος ας επικεντρωθουν στα 2 παιχνιδια με τους τουρκους ωστε να περασει η ομαδα πρωτη φορα στην ιστορια της σε ημιτελικα ευρωπαικης διοργανωσης ειναι μεγαλη ευκαιρια μπορει να τα καταφερει.

  • ΚΡ
    ΚΡ Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΒΑΡΟ απλά...όποτε παίζει είμαστε με 10 παίκτες επιθετιά και ανασταλτικά....

  • Κουβας7
    Κουβας7 Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουτε Ευρωπη του χρονου. Αναστησαν μεχρι και τον τροχονομο τον Αθανασιαδη-ορθιος θα τα τρωει απο δω και περα.
    Καταλαβαινω οτι ο κοουτς θελει να τα εχει καλα με ολους, αλλα Ναβαρο, Γιοβετιτς Μασουρες κλπ αρκετα. Ελεος επιτελους.

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 09:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77 Αυτό που έγραψες το πιστεύω και εγώ.Ο Ρετσος πρέπει οπωσδήποτε να βγει εκτός ομάδας δεν πάει άλλο.Εχω χάσει το μέτρημα σε πόσα γκολ των αντιπάλων βρίσκεται μέσα.Αυτογκολ, πέναλτι , κόκκινες, πάσες σε αντίπαλο τι να πρωτοθυμηθω, έφυγαν οι γκαφατζήδες Μπα και Σισέ και αυτός πήρε επάξια τη θέση τους, όπως και εκείνος ο Ντοη.Οι Έλληνες που έχουμε πρέπει να φύγουν όλοι, δεν ξέρω ποιος θα καλύψει τις θέσεις τους σε ελληνικό στοιχείο αλλά τα παλικάρια απλώς πληρώνονται χωρίς να προσφέρουν.Η ομάδα θέλει σαρωτικές αλλαγές σε όλες τις θέσεις με πολύ καλύτερους παίχτες, Έχει πέσει πολύ το επίπεδο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...