roumeliotis

Carwiz

«Metropolitan» τέλος με αιχμές από Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας της με το νοσοκομείο «Metropolitan» καθώς οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε στον Ολυμπιακό ο όμιλος που ανήκει το «Metropolitan».

Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη υποστεί ο σύλλογος ή θα υποστεί στο μέλλον, βλάβη βαθμολογική, οικονομική, κοινωνική, θα φέρει την υπογραφή και του Ομίλου Μετροπόλιταν-Υγεία και των συνεργατών του που αποκόμισαν οφέλη από όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου με το δήθεν τραυματισμό».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι η συνεργασία μας με το νοσοκομείο Metropolitan δεν θα συνεχιστεί/ανανεωθεί.
Για περισσότερα από τρία χρόνια δεχόμασταν συχνά πυκνά παράπονα από τους φιλάθλους μας για την κακή εξυπηρέτηση που είχαν στο Μετροπόλιταν, για την ατέλειωτη αναμονή και τις υπέρογκες τιμές (κυρίως την εποχή του Covid), καθώς και για την ασάφεια στην έκπτωση που υποτίθεται πως πρόσφερε το Μετροπόλιταν στους κατόχους διαρκείας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε νοσηλεία και εξετάσεις.
Παρά τα συνεχή μας παράπονα και τις συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι τα προβλήματα θα λυθούν, δεν λύθηκαν.
Δεχόμασταν παράπονα από τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους για την φροντίδα που δεν είχαν παρότι την όφειλε συμβατικά το θεραπευτήριο.
Δεχόμασταν ασύμμετρες και παράλογες χρεώσεις για τη νοσηλεία ασθενών-παλαιμάχων-θρύλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και πολλών Πειραιωτών τη νοσηλεία των οποίων με εντολή του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ανελάμβανε εξ ολοκλήρου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ήμασταν βέβαιοι πως η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί μέχρι που προέκυψε και το αδιανόητο:

Τις τελευταίες ημέρες, ο επιχειρηματικός όμιλος στον οποίο ανήκει το Μετροπόλιταν (στον οποίο συμπεριλαμβάνονται το «Υγεία», το «Μετροπόλιταν General» και το «Μητέρα») έπαιξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στον κόσμο του ένα πάρα πολύ βρώμικο παιχνίδι!
Με εισαγωγές στα «επείγοντα» του «Υγεία» για ανύπαρκτο τραυματισμό, με διανυκτερεύσεις «μαϊμού» και γνωματεύσεις κατά παραγγελία, οι οποίες προκάλεσαν γέλιο σε καθηγητές και ειδικούς, το θεραπευτήριο συνέβαλε τα μέγιστα στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος και έπληξε την ομάδα που αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια το όχημα για να γίνει πασίγνωστο το συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Ταυτόχρονα συνέβαλε στη δημιουργία τοξικού κλίματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη υποστεί ο σύλλογος ή θα υποστεί στο μέλλον, βλάβη βαθμολογική, οικονομική, κοινωνική, θα φέρει την υπογραφή και του Ομίλου Μετροπόλιταν-Υγεία και των συνεργατών του που αποκόμισαν οφέλη από όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου με το δήθεν τραυματισμό.
Ταυτόχρονα καθίσταται αδύνατη η συνέχιση μιας ήδη προβληματικής συνεργασίας για το Σύλλογο, τους αθλητές/ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές και τους φιλάθλους μας.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί ο νέος «συμπαίκτης» μας, ο οποίος θα σέβεται τον Σύλλογο και θα καλύπτει αξιόπιστα τις ανάγκες της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο χώρο της Υγείας".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή είναι η κατάντια μας. Φταίνε τα νοσοκομεία, οι γιατροί, οι περιπτεράδες, ο καιρός κτλ κτλ. Πειθήνια όργανα της ΠΑΕ στις κερκίδες, πιστοί "στρατιώτες" που εκτελούν τις διαταγές της διοίκησης χωρίς καν να σκεφτούν, χωρίς να έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν ή έστω να διαμαρτυρηθούν. Μόνο αυτοί παίρνουν πλέον εισιτήριο, πάνε να εκτονωθούν στο γήπεδο τιμωροντας ουσιαστικά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, είναι και καλά "μέλη" της ομάδας και έδιωξαν τους υγιείς φιλάθλους!
    Και η καραμέλα της διοίκησης....."όλοι σας και μόνοι μας". Ναι ίσως ισχύει, αλλά για τους ακριβώς αντίθετους λόγους από αυτούς που προβάλλονται.
    ΥΓ: Επειδή το άτομο προέκυψε επιχειρηματίας και όχι αισθηματιας, όπως διαφημίζει μεταξύ άλλων, ας κάνουμε κι ένα μαζικο stop μπας και...

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελειωσαν τον εξαιρετο ΚΥΡΙΟ Θεο????

    Λιγη τσιπα ρε δεν εμεινε εκει στην ΠΑΕ???

    Εχεις σωσει ζωες και ανθρωπους ο συγκεκριμενος...

    Ντροπη ντροπη ντροπη και παλι ντροπη...

    Θα μας κοψετε τον Ολυμπιακο μας εσεις τελικα, Καραισκακη θα μου λειψεις...

    ΥΓ:Αρα φετος που θα το παρει η βαζελα ξερω ξερω "Εφταιγε το Μετροπολιταν και τα ραντσα στους διαδρομους"

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την λήξη συνεργασίας με τον ιατρό της ομάδας τον κυριο ΘΕΟ δεν είπε κανείς κιχ...

  • Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Hell Η ουσία είναι ότι όλοι ξέρουμε ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός παίκτη όπως είναι προφανές από το βίντεο. Αν είχε τραυματισμό ο Χουανκαρ-αγκουνης ο φροντιστής που έσκασε ακριβώς δίπλα του θα ήταν στην εντατική.
    Εφόσον λοιπόν είναι πασιφανές ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός τότε το νοσοκομείο έχει δώσει ψευδή διάγνωση για κάτι που θα έχει βαριές συνέπειες για τον Ολυμπιακό. Σωστά λοιπόν έπραξε η διοίκηση αφού ο όμιλος αποκόμιζε οικονομικά οφέλη από την συνεργασία με τον Ολυμπιακό και πάραυτα ενήργησε εις βάρος του με καταφανή ψεύδη.
    Αυτό δεν αναιρεί ότι ο σύλλογος πρέπει να τιμωρηθεί για την κροτίδα με βαρύ οικονομικό πρόστιμο και ο υπαίτιος να μην ξαναδεί Καραϊσκάκη από μέσα.
    Η τιμωρία για υποτιθέμενο τραυματισμό όμως είναι αστεία και πρόκειται περί αλλοίωσης του πρωταθλήματος.

    Άσχετα από τα λάθη της διοίκησης τα τελευταία χρόνια και την απογοήτευση που έχουμε όλοι με την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τις μαλαματίνες δεν σημαίνει ότι θα δεχτούμε να σφάζουν την ομάδα επειδή έχουμε ξενερώσει με τη διοίκηση.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΄΄οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη υποστεί ο σύλλογος ή θα υποστεί στο μέλλον, βλάβη βαθμολογική΄΄...
    Προεξοφληση δλδ οτι για το πιθανο χαμενο πρωταθλημα θα φταιει το νοσοκομειο κ ο ομιλος του
    Μετα τον Κοκκαλη
    Μετα τους ελληνες διαιτητες
    Μετα τους ξενους διαιτητες
    Μετα τον γιο Σαββα
    Μετα τον Συριζα
    Μετα την ΝΔ
    τωρα φταιει καποιος αλλος ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ απο τους ιδιους
    Την επομενη φορα θα φταιει το σουπερ μαρκετ που προμηθευει το ποδοσφαιρικο τμημα...
    Τραγικοι!

  • Στάθης7
    Στάθης7 Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Διεκοπει η συνεργασία με τον Χρήστο Θεο RG, επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσέφερε κανονικά στον θρύλο κάντε ένα άρθρο ή τουλάχιστον πάρτε θέση γιατί αυτό που συνέβη ήταν χοντρή αλητεία δεν συμπεριφέρεται έτσι μια διοίκηση σε ένα τόσο σημαντικό άνθρωπο για τον θρύλο κρίμα πολύ ντρέπομαι για το συγκεκριμένο γεγονός...

  • κωστας
    κωστας Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 02:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε σου άρεσε δηλαδή που τράβαγε πιστόλια ο Ρίνγκο ,η που είχες να πάρεις 10 χρόνια πρωτάθλημα , η που διακόπτονταν αγώνες με τη Κούλα και ο Σαλιαρελης δεν έκανε ένσταση ,πολλά μπορώ να γράψω αλλά εντάξει δεν χρειάζεται . Ούτε τοξικότητα ούτε τίποτα . Πόλεμος γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου δε το βλέπεις ? Πάνε οι εποχές που βλέπαμε μπαλλα μαζί οπαδοί και των δύο ομάδων . Οι άλλοι κατέβηκαν από τη Σερβία να κάνουν φονικό . Άντε πες ο δικός μας βγάζει τοξικότητα, πάρε τους υπόλοιπους και πες μου αν σου βγάζουν κάτι άλλο . Έτσι και χειρότερα θα πηγαίνει η δουλειά . Φυσικά δε με νοιάζει αν είναι ο Μαρινάκης η Οποιοσδήποτε αλλά σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να αφήνεις κανένα σκουπίδι να παίζει μαζί σου ! Μπερδεύεστε πολλοί με το μπάσκετ και τους Αγγελόπουλους ! Καμία σχέση . Ένα τρελοτρακη έχουν αντίπαλο και τέλος !Για κοίτα στο ποδόσφαιρο τα συμφεροντα και ποιοι ασχολούνται . Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά υπάρχει πολύ βρωμιά στο ποδόσφαιρο και δεν πας με εκκλησιαστικούς κανόνες . Θέλει πόλεμο αλλιώς σε έφαγαν ! Έχεις σκεφτεί πως βρέθηκε η Κηφισιά α Εθνική ? Η ο Βωλος? Φυσικά μη μπερδευτουμε με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας αυτό είναι άλλο θέμα.

  • Alemao
    Alemao Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος δεν σέβεται την ομάδα μας ΤΕΛΟΣ. Μόνο Θρύλος!

  • Red Hell
    Red Hell Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει οι ανθρωποι στη διοικηση εχουν σοβαρο προβλημα και αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι μας ξεφτιλιζουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανουν. Ντροπη πραγματικα.. Η ΠΑΕ εχει κατακλυστει απο ενα ματσο ατομα που το μονο που κανουν ειναι να σπερνουν τοξικοτητα. Εμεις οι λιγο μεγαλυτεροι δεν μεγαλωσαμε με αυτον τον Ολυμπιακο. Μαρινακη δεν εχεις το δικαιωμα να διασυρεις ετσι τον συλλογο με αυτες τις αχαρακτηριστες πρακτικες, ντροπη σου. Οι Αγγελοπουλοι ειναι οι προεδροι που εκφραζουν τον υγιη κοσμο του Ολυμπιακου. Ανθρωποι με ηθος και αγαπη για τον αθλητισμο, τι κριμα που δεν πηραν το ποδοσφαιρο οταν τους το εχει προτεινει ο Σωκρατης. Εχουμε αηδιασει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...