roumeliotis

Carwiz

Αναμετρήσεις... κρίσεως για Μαρτίνεθ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν έχει... συνηθίσει να τρώει τέσσερα γκολ στο Καραϊσκάκη από καμία ομάδα, ούτε από μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που κατά καιρούς το έχουν επισκεφθεί, και φυσικά τα ντόρτια από τον ΠΑΟΚ έκατσαν... βαριά στους Πειραιώτες.

Ποιος φέρει την ευθύνη για την εικόνα μιας ομάδας διαχρονικά; Ο προπονητής είναι η σωστή απάντηση και το ίδιο συμβαίνει και στον Ολυμπιακό καθώς έχει αρχίσει να αναπτύσσεται προβληματισμός για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε καν η πέμπτη επιλογή του Αντόνιο Κορδόν έκανε τραγικά λάθη στο στήσιμο της ομάδας και στα πρόσωπα και όπως είναι φυσικό έχασε κατά κράτος τη μάχη στη "σκακιέρα".

Συνδυαστικά με την εικόνα της ομάδας και κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ που για μεγάλο διάστημα δεχόταν "βομβαρδισμό" και έπρεπε να βγάλει ο Πασχαλάκης τις... κάλτσες του, έχει όχι καλό πρόσημο στα ντέρμπι.

Αν ο Ολυμπιακός δεν βγάλει αντίδραση στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ και κυρίως αν δεν κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη αγωνιστική, πολύ πιθανό να αρχίσει να... τρίζει η καρέκλα του Ίβηρα προπονητή.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

45 σχόλια

  •   GEO
    GEO Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα για να λέμε του στραβού το δίκιο στον Πανιώνιο που αγωνίζονταν πριν έρθει στον Ολυμπιακό ίσως και λόγω του Μαύρου κάνα δύο φορές ίσως και να έπαιξε στο πλάι Αλλά επ ουδενί ο Αλενατορε δεν ήταν εχτρεμ αλλά η επιτομή του σύγχρονου φορ

  • Αναστο για Εθνικη
    Αναστο για Εθνικη Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    2 ταπεινά λόγια. Ο κ. Αναστόπουλος αποκτήθηκε ως εξτρέμ( 1980- 1982).Αναστοπουλος, Αλστρομ,Γαλάκος.Πρωταθλητες 1981 με τον αείμνηστο Γκορσκυ.

    REDGOAL: Φίλε μπορεί να αποκτήθηκε για το ωραίο του μουστακι. Το θέμα είναι πως ο Αναστόπουλος είναι ο ορισμός του σέντερ φορ

  • Θρυλος προκριση
    Θρυλος προκριση Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι το καλύτερο δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ιδανικός για προπονητής της Εθνικής. Οι Ολυμπιακοί δεν κάνουν επεισόδια.

    Ζήτω ο Ολυμπιακός!

    REDGOAL: Θα κάνει μπάνιο σε πισίνα με Ούλτρεξ για να συνέλθει ο Αναστό διαβάζοντας ότι είναι εξτρέμ

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαντυ και εζε ήταν τραγικοί με παοκ, περιμένω την Πέμπτη να τα δώσουν όλα! Από τον Μαντυ το περιμένα από τον εζε όχι!Ο Μαντυ πρέπει να φύγει, κάνει αγγαρεία! Την Πέμπτη θα πετάει ο Μαντυ, αλλά εμένα θα μου είναι αδιάφορο, αφού με τον μπαοκ ήταν πιο σημαντικό παιχνίδι!

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    για αυτούς που λένε για την αλλάγη του Κίνι με τον Σολπάκεν θέλω να θυμίσω μια ιστορία .
    Υπήρχε ένας αγώνας παλιά που χάναμε πάλι μέσα στο Καραϊσκάκης , δεν θυμάμαι των αγώνα αν θυμάται κάποιος ας το πει , 0-1 . Τότε λοιπόν κάνει αλλαγή ο προπονητής μας και βγάζει το δεξί μπακ και βάζει μέσα τον Ντένις Ρομεντάλ . .Ναι το εξτρέμ που είχαμε πάρει . Το αποτέλεσμα ? Συνέκλινε συνεχώς το δεξί εξτρέμ μας και έμεινε μόνος στην μεριά ο ταχύς Ρομεντάλ με τα αναιβάσματα του . Τού έβγαλε μια ασσίστ ο Ρομεντάλ και μετα γυρίσαμε το μάτς .
    Τότε βέβαια όπως νιμίζω καταλάβατε προπονητής ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε .
    Θέλω να πώ με αυτό ότι όταν έχεις μια καλοδουλεμένη ομάδα με ένα συγκεκριμένο σχέδιο , κάνεις μια μικρή αλλάγη , δινείς συγκεκριμένες οδηγίες και μπορείς να αλλάξεις την ροή του αγώνα . Τώρα προχτές ήταν κίνηση πανικού.

    Υ.Γ Αν θυμηθώ το μάτς θα σας το γράψω να το δείτε

  • Ολυμπιακός   Πειραιώς 62
    Ολυμπιακός Πειραιώς 62 Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι σοβαρές ομάδες ομάδες κτίζονται από σοβαρές Διοικήσεις.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Toν "φιλότιμο" Ρέτσο......? Για πες μας ο φιλοτιμος κυριος Ρέτσος ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ και πες μας πόσα φιλοτιμα παιδιά περιμένουν ευκαιρίες στη ζωή τους και επειδη δεν εχουν βυσμα να τα σπρώξει, μενουν στην αφάνεια και χάνονται!??

    Ο κύριος Ρέτσος, ο Φιλότιμος, αν ειχε φιλότιμο θα έλεγε, συγνώμη αλλα δεν κάνω για Ολυμπιακο!
    Αν ειχε τσίπα δεν θα εβγαινε να μιλάει οταν οι αντίπαλοι του τον κάνουν σουρωτήρι σχεδόν σε κάθε μεγάλο αγώνα με δυσκολο αντίπαλο.
    Φιλοτιμος ειμαι και εγώ, αλλα δεν θα παω να παιξω στον Ολυμπιακό.
    Κουραστήκαμε με το φιλοτιμο. Ποιοτητα αγωνιστική θέλουμε. Αν θελετε φιλότιμο βάλτε να δειτε ταινίες με τον Ξανθόπουλο.
    Στον Ολυμπιακό θελουμε ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ.......
    ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ........ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.......ΑΝΤΖΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.........
    Γιατι το εχουμε βρει καραμέλα και λεμε μονο για τον Μελμπεργκ...
    Δεν ειναι μονο ο Μελμπεργκ.
    Διοτι φυσικά ο Μέλμπεργκ στην αμυνα ηταν μαζι με τον ΣΟΥΡΕΡ κατα τη γνώμη μου οι 2 ξένοι που εκαναν τη διαφορά οταν ηρθαν, αλλά υπήρξαν και αλλες περιπτώσεις Ελλήνων παιχτων που μπορει να μην ήταν της κλάσης του Σουηδού παιχταρά, ομως τους Ρέτσους και τους λοιπούς που εχουμε δει τα τελευταια 7 χρόνια να ερχονται στον Ολυμπιακό, τους ειχαν μια χαψιά!!!
    Τον Μαυρογενίδη δεν τον αναφέρω σαν αμυντικό. Αλλά ως εναν φιλοτιμο παιχταρα που ομως ηξερε μπαλαρα και οργωνε στο γηπεδο!!! Οπως ο Γιαννακόπουλος....Τι παιχταράδες ειχαμε τοτε και τι τώρα!!! Αλλά οι νεες γενιές, δυστυχως δεν τους εζησαν, δεν τους προλαβαν και εχεις αυτη τη στιγμή καποιους να εχουν στο μυαλό τους ως μετρο συγκρισης τον Μποτία και τον Μεριά και τον Σεμέδο!!!! Που ο Σεμέδο σιγουρα ηταν καλύτερος αμυντικός, δυνατός, αλλά ειχε τα θεματά του και δεν στεριωσε.
    Ποιος Ρέτσος ομως ρε παιδιά....ποιος Ρέτσος!!!!?????
    Και ποια ακαδημία!!! Ολα τα βυσματα παιζουν και διακρινονται. Το ξερουν ολοι τι παίζει στις ακαδημίες!
    Να ειναι καλά οι μπαμπάδες τους οι "χορηγοί".......

  • AngK7
    AngK7 Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά κάποια πράγματα αδυνατώ να τα καταλάβω , να τα κατανοήσω...... Ακόμα και ο τελευταίος φίλαθλος ασχετος με την προπονητική (πχ εγώ) βλέπαμε οτι η ομάδα θέλει στόπερ και το λέγαμε όλο το καλοκαίρι . Πήραμε έναν μέτριο (Φρέιρε) , εναν στοίχημα αν θα βγεί (Παρόζο) , τον Ρέτσο , τον (βαφτισμένο στόπερ) Ντόι , και τον παροπλισμένο Σισσέ που δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα.....
    Από την άλλη κατάφεραν να έχουν 4 10άρια ( Φορτου - Μπιελ - Σκάρπα - Καρβάλιο) και να χρειάζεται ένας στην ενδεκάδα.....
    Δεν ξέρω πραγματικά πως σκέφτηκαν Κορδόν - Μαρτίνεθ ότι θα βγει η χρονιά με τέτοιους στόπερ....

    Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όλοι οι προπονητές μας τα τελευταία χρόνια την έχουν ''πατήσει'' από τον κλεφτοκοτά Λουτσέσκου..... ένας δεν έχει δει πως παίζει στα ντέρμπι εκτος εδρας ο ΠΑΟΚ;

    Τον Γενάρη θεωρώ αδύνατο να έρθει στόπερ επιπέδου από την ευρώπη μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου , μόνο απο Λατινική Αμερική .

  • GEORGE 62
    GEORGE 62 Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι σοβαρές ομάδες κτίζονται πρώτα από την άμυνα και κυρίως από τους κεντρικούς αμυντικούς. Ο ολυμπιακός έχει να δει ηγετικό στόπερ από την εποχή του Μέλμπεργκ. Η ομάδα έχει γεμίσει με αξιόλογους μεσοεπιθετικούς και στην άμυνα εκτός από τον Πασχαλάκη, τον Ροντινέι και τον φιλότιμο Ρέτσο, όλοι οι άλλοι δεν κάνουν για τον Ολυμπιακό. Ενίσχυση με 2 στόπερ από το πάνω ράφι οπωσδήποτε τον Δεκέμβρη.

  • Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ)
    Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ) Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 01:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανδρέα, θα σου απαντησω, ΟΧΙ γιατι δεν σεβομαι την δικη σου οπτικη και αποψη, αλλα γιατι η αποψη σου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι αποψη πολλών νεο-Ολυμπιακών που νομίζετε οτι με τετοιες νοοτροπίες, "διδάσκετε" αθλητική νοοτροπία και ηθος...

    Γιατι δεν εγινε κάτι ; Bαθμολογικα; Οχι δεν εγινε. Δεν κριθηκε κανένα πρωτάθλημα. Συμφωνώ. Ομως ποιος ειναι στα μάτια σου ο Ολυμπιακός που μπορει θεωρείς να τρώει σε μια κακη βραδιά ΤΕΣΣΕΡΑ (4) γκολ από τον ΠΑΟΚ μεσα στο Καραισκάκης ; ; ;
    Mηπως να λεμε και ευχαριστώ που δεν φάγαμε 5 η 6 γκολ ; ; ;

    Αν θελετε κυριοι εσεις οι Φιλαθλοι του πνεύματος και της κουλτούρας να υποστηριζετε ομάδες που θα τρώνε 4 γκολ και δεν θα τρέχει τπτ τότε μαλλον λαθος ομάδα υποστηρίζετε!!! Κάντε στροφή και πάτε στους Ατρομητους και τους Αστερες Τριπολης και τις Αεκούλες που τρώγανε 7 και 6 και 5 γκολ και το ξεχνάγανε την επομενη εβδομάδα και τους εφταιγε η διαιτησία!

    Ο Ολυμπιακός ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ τοσο ως ποδοσφαιρικη ομάδα οσο και ως συλλογος γενικότερα. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΤΑΙ να χάνει με 4 γκολ μεσα στην εδρα του από οποιαδήποτε αντίπαλο ειτε Ελληνική ειτε ξένη και να λεμε δε πειραζει προχωράμε.

    Το προβλημα ομως πιο ειναι. Οτι φάγαμε 4 γκολ και διασυρθηκαμε απο εναν αντιπαλο μετριας δυναμικής τον ΠΑΟΚ ; ; ;
    ΟΧΙ. Ειναι οτι εδώ και μια 2ετια 3ετία το να τρώμε 3 και 4 γκολ και μαλιστα στην εδρα μας (!) εχει γινει ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!!

    Το προβλημα επισης ειναι οτι τα τελευταία 6-7 χρονια, η ομάδα δεν μαθαίνει ποτέ απο τα λάθη της, για την ακρίβεια οι ανθρωποι που διαχειρίζονται μεταγραφές και ρόστερ, προπονητές, παράγοντες κτλ, με αποτέλεσμα χρονο με το χρόνο να παρουσιαζόμαστε χειρότεροι και να εχουμε ριξει το επιπεδο μας ως ομάδα τουλάχιστον 5 επίπεδα κάτω από οτι ημασταν πριν μια 7ετια!!!

    Το πρόβλημα είναι επισης οτι εχουμε παράγοντες και διοικηση που κρατάνε μια γραμμή εντελώς ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ οπως εκαναν καποτε οι αντιπαλοι μας οταν τους κερδιζαμε και εβλεπαν τη πλάτη μας. Ανακοινώσεις, γκρινια, μιζέρια και μίρλα. Στοιχεία που δεν ταιριάζουν στον Ολυμπιακό.

    Αν ολα αυτά συν αλλα πολλά, σας εκφράζουν εσας κυριε Ανδρέα και τους υπολοιπους ομοιδεάτες σας ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και με πιάνει ΘΛΙΨΗ για την ομάδα που αγαπώ απο μικρό παιδί διότι εγώ την εμαθα ΑΛΛΙΩΣ ....ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, WINNER νοοτροπία, ΜΕΤΑΛΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και οχι ΟΜΑΔΟΥΛΑ οπως την εχουν καταντήσει καποιοι σημερα και εχουν συμπαρασύρει ατομα σαν εσάς στη παγίδα του να μην εχετε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ πια, ουτε ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ με σκοπό παντα αυτά να κρατούν την ομάδα ψηλά στους στοχους της και το επιπεδο που πρέπει να ειναι!!!
    Επειδη ομως εσεις πλέον ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, αντιθετως ειστε πολύ ελαφρόμυαλοι και Soft, εχετε επιτρέψει στην διοικηση αυτη να μη σεβεται την ιδια την ομάδα που ΥΠΗΡΕΤΕΙ. Και δεν τη σεβεται οχι. Οταν την εχει καταντήσει κάδο σκουπιδιών της NΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ και του κάθε Μανατζαρέου που θελει να βρει ομάδα για τους παρακμιακούς πελάτες παιχτες τους.
    Εσείς αυτές τις παρακμές πατε γηπεδο και τις χειροκροτάτε.
    Οταν καποτε δεν τις αφηνε ο κοσμος του Ολυμπιακου να περάσουν ουτε εξω απο το προπονητικό κεντρο!!!

    Καποιοι θεωρούν τις αποψεις μου ως "απόψεις χουλιγκαν" η κατώτερου απαρχαιομένου επιπέδου.....
    Οσοι το λενε αυτο ειναι μακρυανυχτωμένοι!!!

    Διότι σαφώς και ηττες βαριές, ειχαμε ζησει και παλιοτερα. Σαφώς και ο αθλητισμός κρυβει και μεγαλες ηττες και νικες και καλες και κακες στιγμές. Ομως οταν οι κακές στιγμές εχουν αποκτήσει μια συνέπεια και η εικόνα της ομάδας δεν μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, τοτε κατι φταιει. Και δεν ειναι τα "λαθη" τα ανθρώπινα. Εδώ μιλάμε για ΤΑΚΤΙΚΗ και πλάνο που ενω παει την ομάδα στον πάτο με μαθηματικη ακρίβεια, καποιοι επιμένουν να πιστευουν οτι αυτό θα βγει σε καλό και ενώ δεν βγαινει επιμενουν να δινουν χρονο και να κανουν υπομονη μεχρι και γω δε ξερω ποτε.
    Μεχρι τοτε η ομάδα μικραινει, μικραινει και ολο περισσοτερο μικραίνει και σιγα σιγά καλλιεργείται ενα κλίμα και μια νεα νοοτροπία στις τάξεις του γαυροκοσμου οπου ουτε απαιτησεις υπάρχουν υψηλές ουτε στοχοι και θα καταντήσουμε να κερδίζουμε την Κηφισιά και να πηγαίνουμε στους οργανωμένους μπροστά να κανουμε ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.....λες και νικησαμε την ΡΕΑΛ.

    Τελος, να πω και το εξής...οι μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό, φυσικά και κάνουν ηττες. Αλλα διατηρουν τη δυναμική τους και πετυχαινουν τους στοχους τους και μεγάλες επιτυχιες. Ασυγκριτα μεγέθη που ομως εχουν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και παντα θα εχουν!!!
    Εκτός κι αν θελετε να καταντήσουμε Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.....μια ομάδα που καποτε ηταν μοντέλο και τώρα της ριχνει η Σιτι 5 γκολ μεσα στο γηπεδο της και γελάει ο κοσμος.
    Αλλά τουλαχιστον αυτοι τρώνε 5 απο μια ΣΙΤΙ που εχει ενα μπατζετ και παιχταραδες και παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στην Ευρώπη.
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ την ομαδούλα!!!!!!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!! Δεν αντέχω δηλ να σας διαβάζω και να σας ακουω. Ειστε ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!! Νομιζετε οτι αγαπάτε περισσοτερο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ απο εμένα και αλλο κοσμο ; ; ; Πως τον αγαπάτε ρε ξεφτιλες οταν τον βλέπετε να τον ΒΙΑΖΟΥΝ μεσα στο γηπεδό του κατι αμπαλοι Μπραντον Τομας και ο Κωσταντέλιας που το παιδι φυσικα και ξερει μπαλα και τον παραδεχομαι, αλλά να σε κάνει ολοκληρο Ολυμπιακό ΕΜΕΤΟ και να κουτουλάνε οι αμυντικοί σου ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!! ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    Οταν αγαπάς κατι και το βλέπεις σε αυτή τη κατάσταση δεν το αφηνεις στη μοιρα του!!!
    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!
    ΚΟΤΕΣ!!!!
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ!!! ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ τα υπαλληλοχουλιγκάνια ; ; ; ;
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ..........ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΕΙ!!! ΥΠΝΟΙ.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...