roumeliotis

Carwiz

Βατερλώ... Θρύλου στο Καραϊσκάκη 2-4 ο ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Νύχτα... ναυάγιο που δυστυχώς θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία του Θρύλου ήταν αυτή της 10ης ημέρας της Super League καθώς οι Πειραιώτες διασύρθηκαν στο Φάληρο με 2-4 από μια μέτρια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και για μια ακόμα φορά έδειξαν ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός από τον Αντόνιο Κορδόν ήταν για τα... πανηγύρια καθώς άφησε "θεόγυμνη" την άμυνα και το πληρώνει συνέχεια η ομάδα.

Μια βραδιά στην οποία και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέδωσε το δίπλωμά του στον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ηττήθηκε κατά κράτος στη "σκακιέρα" του αγώνα, ένα ματς που ο τεχνικός των Πειραιωτών το "φοβήθηκε" και κατέβασε σχήμα αλά... Γουέστ Χαμ με τρεις αμυντικούς μέσους με αποτέλεσμα να μην κάνει τίποτα στο χορτάρι παραγωγικά και εξαιτίας του συστήματος με τους στόπερ ψηλά, οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν κόντρες-θάνατο και σκόραραν τέσσερις φορές.

Σκόρερς για τους Θεσσαλονικείς που έφτασαν στο 0-4 ήταν οι Ζίβκοβιτς στο 38', ο Τόμας με ανόητο πέναλτι του Πορόσο στο 56', ο Τόμας πάλι στο 65 και ο Οζντόεφ στο 78' για να διαμορφώσει ο Φορτούνης στο 86' και ο Μασούρας στο 90+8' το τελικό 2-4.

Με 4-3-3 παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός μετά τη σέντρα, τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Πορόσο και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας και τους Ροντινέι - Κίνι στα άκρα. Στην τριάδα του άξονα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επέλεξε τους Έσε, Καμαρά και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αφού η «συνταγή» αποδείχτηκε επιτυχημένη στην εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ. στα επιθετικά άκρα έβαλε τους Ποντένσε - Φορτούνη και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Ο Λουτσέσκου επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από την εστία με τους Σάστρε - Μπάμπα στα αμυντικά άκρα και τους Κεντζιόρα - Κουλιεράκης στο κέντρο της άμυνας. Οι Μεϊτέ - Οζντόεφ τοποθετήθηκαν στον άξονα, ενώ οι Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον πλαισίωσαν τον Μπράντον Τόμας.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο κύλισε χωρίς τελική για κάποια εκ των δύο και κυρίως με «μάχες» στη μεσαία γραμμή. Στο 13ο λεπτό, η ομάδα του Πειραιά είχε την πρώτη τελική, όταν ο Κώστας Φορτούνης έκανε το σουτ με το δεξί από τ' αριστερά εκτός περιοχής, αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε εύκολα.

Πλευρά άλλαξαν ο Ποντένσε με τον Φορτούνη, με τον πρώτο να έρχεται στα αριστερά. Στο 22ο λεπτό, το σουτ του Αλεξανδρόπουλου κατέληξε ψηλά άουτ, μετά από πάσα του Ροντινέι. Και ένα λεπτό αργότερα, στο 23ο λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους, όταν ο Φορτούνης από τα δεξιά τροφοδότησε τον Ποντένσε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αν και από κοντά, ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι, με εξαιρετική επέμβαση του τελευταίου.

Στο 26ο λεπτό, ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ ν' απειλήσει την εστία του αντιπάλου του, όταν ο Ζίβκοβιτς γέμισε στην περιοχή από τα δεξιά, ο Μπάμπα έστρωσε στον Κουλιεράκη, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ.Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν διακαώς το γκολ και να μετρούν δέκα ενέργειες στην περιοχή του Ολυμπιακού. Και στο 30ό λεπτό, ο Ζίβκοβιτς σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Μπάμπα, χωρίς επιτυχία στην τελική προσπάθεια.

Αυτό που δεν πέτυχε στο 30΄... το πέτυχε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς οκτώ λεπτά αργότερα! Δημιουργός ήταν και πάλι ο Μπάμπα που έβγαλε την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, ο Ζίβκοβιτς έκανε το πλασέ, και ο Πασχαλάκης δεν αντέδρασε σωστά, αφού δεν βρήκε την μπάλα όπως έπρεπε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για να προηγηθεί μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ομάδα της Θεσσαλονίκης με γκολ του αρχηγού της.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε στο 45΄ + 3΄ ο Σαντιάγκο Έσε, όταν σταμάτησε από πίσω, στην αντεπίθεση, τον Οζντόεφ, για να ολοκληρωθεί το α΄ μέρος. Ο Ισπανός επιθετικός, Τόμας Μπράντον πέτυχε και το 3ο γκολ της ομάδας του, στο 65΄

Σε 4-2-2 άλλαξε το σύστημα ο Μαρτίνεθ στο β΄ μέρος, περνώντας τον Μασούρα στη θέση του Αλεξανδρόπουλου. Στα δεξιά επέστρεψε ο Ποντένσε, με τον Φορτούνη ν' αγωνίζεται στ' αριστερά με την έναρξη του δεύτερου 45άλεπτου.

Όμως, όχι μόνο δεν ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, αλλά είδαν τον αντίπαλό τους να κερδίζει πέναλτι στο 54ο λεπτό, όταν ο Πορόσο ανέτρεψε τον Μπράντον Τόμας στην περιοχή.

Ο Ισπανός επιθετικός εκτέλεσε το πέναλτι στο 56΄, έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Πασχαλάκη, ο οποίος αν και έπεσε σωστά, είδε την εστία του να... παραβιάζεται... για δεύτερη φορά. Υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Ρέτσο και Μπράντον Τόμας αμέσως μετά, για να αντικρύσουν αμφότεροι την κίτρινη κάρτα.

Ο Ολυμπιακός, στην επόμενη φάση βγήκε στην επίθεση, ο Μαντί Καμαρά τροφοδότησε τον Κααμπί, ο οποίος βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ σύμφωνα με τον βοηθό. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε στην έξοδο και ο Κοτάρσκι από το αριστερό γόνατο του Κααμπί, αλλά δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πέρασε τον Όλα Σολμπάκεν στη θέση του Κίνι, στο 64΄ για να γίνουν πιο επιθετικοί οι Πειραιώτες που βρίσκονταν... με την πλάτη στον τοίχο. Κι αντί να μειώσει η ομάδα του Πειραιά... είδε τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει κι άλλο γκολ, με σκόρερ πάλι τον Μπράντον Τόμας. Συγκεκριμένα, στο 65ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση, ο Ζίβκοβιτς τροφοδότησε τον Μουργκ στην αριστερή πλευρά της περιοχής, εκείνος σέρβιρε τον Τόμας, με τον Ισπανό να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Ο Μαρτίνεθ προσπαθούσε να μαζέψει τ' ασυμάζευτα με αλλαγές. Ο Γιόβετιτς πέρασε στη θέση του Ελ Κααμπί στην κορυφή, ενώ ο Ποντένσε έδωσε τη θέση του στον Σκάρπα, στο 72ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λουτσέσκου προέβη στην πρώτη αλλαγή του ΠΑΟΚ, με τον Κωνσταντέλια να μπαίνει στη θέση του Τάισον. Για να παίξει το 1-2 με τον Μπράντον Τόμας ο Κωνσταντέλιας στο 78ο λεπτό, να στρώσει με τακουνάκι στον Οζντόεφ που «έγραψε» το 4-0, όπως επιβεβαιώθηκε και από το VAR.

Αν και πλέον ήταν πολύ αργά για τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Φορτούνης μείωσε στο 86ο λεπτό, σε 4-1, με πλασέ και τη βοήθεια του δοκαριού, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Και στο 90΄ +8΄ ο Φορτούνης έκανε το γέμισμα στην περιοχή από τα αριστερά, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και μείωσε σε 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι (64΄ Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46΄ Μασούρας), Καμαρά, Έσε (82΄ Καρβάλιο), Ποντένσε (74΄ Σκάρπα), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (72΄ Γιόβετιτς)

ΠΑΟΚ (Ραζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (89΄ Σβαμπ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς (90΄ Τζίμας), Τάισον (73΄ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82΄ Ντεσπόντοφ)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

110 σχόλια

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8
    Φιλε μου τα λες πολυ καλα.
    Αλλά Γεναρη μηνα θες
    2 σεντερ μπακ βασικους να μπορουν καταρχην στοιχειωδως να φταιξουν παιχνιδι απο πισω ή να ειναι γρηγοροι τουλαχιστον
    δεξι και αριστερο μπακ αναπληρωματικους
    ενα 6αρι ακομα με δυνατο κορμι γιατι ο εσε ειναι καλος μεν αλλα σωματικα μοιαζει με εφηβο.
    πιθανον βασικο τερματοφυλακα αλλα αυτο παει κ καλοκαιρι
    προπονητη που να αποφασισει επιτελους οτι ο Φορτουνης ή ο Μπιελ πρεπει να παιζουν πισω απο τον επιθετικο κ οχι στα ακρα
    εξτρεμ που εκτος απο τριπλες να ειναι κ τακτικα σωστα ητοι οχι ποντενσε εκτος αν τα χαφ σου τρεχουν για 3 τουλαχιστον οπως εκαναν καμαρα και γκιγιερμε επι Μαρτινς και ειχε απο πισω Σεμεδο να σκουπιζει καθε πιθανο λαθος γιατι ξερει μπαλα ασχετως χαρακτηρα
    Που στο καλο να τους βρεις αυτους δεκεμβρη και γεναρη και να ειναι ετοιμοι 20 γεναρη να παιξουν.πρεπει να ψαχνει απο τωρα για 3 παιχτες
    επιπλεον ας δουμε και Μπρινιτς και Σολμπακεν σε 2 τρια ματς βασικους να δουμε τι μπορουν κανουν. οχι σκορπια δεκαλεπτα και τεταρτα. Ας ειναι και με χαμηλης δυναμικοτητας ομαδες στη σουπερ λιγδα. Αλλά να τους δουμε.
    Αρα βασικα θες προπονητη με κοχονες και οχι γιες μαν οπως ο Μαρτινεθ. ή βοηθο προπονητη που να τον ξυπναει λιγο στον παγκο ...

  • Φιλαθλος ΠΑΟΚ
    Φιλαθλος ΠΑΟΚ Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ εννοείται οτι χάρηκα τη νίκη της ομαδας μου. Τωρα αν "at the end of the day" αυτή η νίκη μπορεί να ειναι ενα λιθαράκι για κάποιο τίτλο ακομα καλύτερα.
    Ως φίλος του ποδοσφαίρου ομως , δεν μπορω παρα να σταματήσω να θαυμάζω, όπως νομιζω κάνετε κι εσείς, αυτο το τεράστιο διαμάντι που λέγεται Κωνσταντελιας . Υπάρχει ενας πιτσιρικάς που λέγεται Κωστούλας. Προσεξτε τον. Εύχομαι να ειναι ο επόμενος Κωνσταντελιας .
    Ευχαριστώ το RedGoal για την φιλοξενία ακόμη μια φορά

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι η ομάδα θέλει προσθήκες είναι αυτονόητο . το θέμα είναι με το υπάρχον ρόστερ και μέχρι να γίνουν οι μεταγραφές τι μπορεί να γίνει . Κι αυτό δυστυχώς ο Μαρτίνεζ και ο περίγυρος του δεν μπορεί να το βρει .
    Ένας οποιοσδήποτε κανονικός προπονητής με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο σύστημα θα έβαζε τους παίχτες στις θέσεις που είναι πιο αποδοτικοί , θα έφερνε πιο κοντά τις γραμμές και η ομάδα θα ήταν ομορφότερη και αποδοτικότερη .
    Άσε την άμυνα , τα κουκιά είναι μετρημένα .
    Στον άξονα ο Ντόη , ο Καμαρά και ο Εσε και ο Αλεξανδρόπουλος , είναι ίδιοι παίχτες . Μαχητικοί , πολύ καλοί ανασταλτικά , πολύ δυνατοί , μέτριοι ώς κακοί στο να δημιουργούν με μέτριοι στις μακρινές μεταβιβάσεις , με καλό σουτ . Αυτοί θα πρέπει να μοιράζονται την μια θέση στον άξονα που πάει περισσότερο σε αυτο που λέμε 6άρι
    Ο Καρβάλιο ( αφού ακόμα δυστυχώς τον έχουμε ) , ο Σκάρπα και ο Ιμπόρα είναι οι μέσοι που έχουμε αυτή την στιγμή που είναι πιο δημιουργικοι . Λιγότερο ικάνοι στο αμυντικό κομμάτι αλλά μπορούν να περάσουν μια κάθετη πάσα , να κάνουν μια αλλάγη παιχνιδιου και να συνεργαστούν αποτελεσματικά με τους υπόλοιπους μπροστινούς . Αυτοί έπρεπέ να μοιράζονται την δεύτερη θέση στον άξονα . Τα 8άρια που λένε .
    Στα άκρα πάλι τα κουκιά είναι μετρημένα . Τη μια μεριά έπρεπε να μοιράζονται ο Ποντένσε με τον Μπρίνιτς και τον Βρουσάϊ και την άλλη μεριά ο Σολμπάκεν με τον Μασούρα .
    Το πιο μεγάλο λάθος γίνετε στη θέση του δεύτερου φόρ . Εκεί αποκλειστικά έπρεπε να παίζει ο Φορτούνης με τον Μπιέλ και τον Γιόβετις . Γιατί είναι οι παίχτες που κινούνται καλύτερα στο χώρο και μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις για τον εαυτό τους και τους υπολοιπούς
    Στην κορυφή πάλι τα κουκιά είναι μετρημένα με Ελ Αραμπί και Ελ καμπί .( ο ένας από τους δυο έπρεπε να μπαίνει στην αποστολή )

    Αν έκανε αυτά και έφερνε τις γραμμές πιο κοντά η ομάδα θα ήταν πάνω από 50 % πιο αποδοτική . Αυτό έπρεπε να κάνει στα 95% των αγώνων. Στα δύσκολα μάτς που είναι τα ευρωπαϊκά και με την Αεκ , έπρεπε να αντί να βάλει ένα 8άρι να έβαζε ένα δεύτερο 6άρι (Εσε -Καμαρα δηλαδή )

    Αυτό που κάνει με τον Μασούρα στι θέση του φόρ είναι το ίδιο με το να βάλει ο Μπαρτζώκας τον Παπανικολάου play maker , επειδή μπορεί να μαρκάρει καλύτερα τον αντίπαλο play maker από τον Γκός , άς πούμε . Κάτι κερδίζεις στην άμυνα και κάτι χάνεις στην επίθεση . Ανάλογα την φιλοσοφία που έχεις ποντάρεις που θες να ρίξεις το βάρος . Αν είσαι επιθετική ομάδα εκεί πρέπει να βάλεις έναν δημιουργό . Αν είσαι αμυντική βάζεις αυτόν που σε βολεύει για την άμυνα .

  • Basketball coach
    Basketball coach Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ 3-4 ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΣΕΝΤΑΡ ΜΠΑΚ 1 Η 2 ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΕΞΑΡΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ 1-2 ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ....φρειρε σκαρπα δρόμο και Ιμπορα κινι μπιελ σολμαλπακεν αραμπι μέχρι το καλοκαίρι φεύγουν...ΜΕ 4 ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ....ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΠΟΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ....ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ 5 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕΔΡΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 5-10 ΓΕΝΑΡΗ....

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε arrow αφου μπορεις κ βλεπεις την εταιρια Μαρινακικος Α.Ε. παλι καλα.εγω συναισθηματικα εχω στεγνωσει,δε μ καιγεται πια καρφακι για την ανωνυμη εταιρια που την καταντησε ο προεδρος της νοτιγχαμ παραπολιτικο μαγαζακι προσωπικων συμφεροντων.και που τα γραφουμε?πριν μερικα χρονια ειμασταν ενα 10% εδω μεσα και τωρα τα ειδε το 90%.θελω να πω δεν αλλαξε κατι.οποτε βλεπω πλεον ματς αν δεν εχω κατι αλλο να κανω.το redgoal τα λεει,παρτε το αποφαση οτι ειναι μια εταιρια,τι δεν καταλαβαινετε?

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    οταν απο τον χειρότερο απο τους 3 συν διεκδηκητες του πρωταθλήματος τρώς 4 γκόλ τόσο εύκολα , δεν έχεις καμια ελπίδα για πρωτάθλημα . Η άποψη μου ήταν και είναι πώς δεν πρόκειτε να κερδίσει κανένα ντέρμπυ ο Μαρτίνεζ ..
    Λέτε όλοι εδω για τον Ρέτσο . Μια χαρά είναι ο παίχτης . Πείτε ότι είχαμε στην θέση του τον Φαν Ντάϊκ , ποια είναι η διαφορά ? Θα μάθει να μαρκάρει ο Ροντυνέη ? ή θα γίνει απο μόνη της η ομάδα πιο συμπαγής? ή θα αρχίσουν τα αμυντικά μας χάφ να ζητάνε την μπάλα για να μην κάνουν γιόμα τα στόπερ ? Η θα αποκτήσουμε στην επιθεση αυτοματισμούς και δε θα κάνει ο κάθε παίχτης ότι θέλει ?

    Ο τρόπος που μεταχειρίζεται ο Μαρτίνεζ το ρόστερ είναι εντελώς λάθος . Δε λέω για το σύστημα . ο Κάθε προπονητης έχει την δική του φιλοσοφία . Βαζει παίχτες σε θέσεις που δεν είναι τόσο αποδοτικοι όσο σε άλλες θέσεις .

    Υπάρχει κάτι πολυ θετικο στο χτεσινο μάς και αξίζει αναφορας μπάς και καταλάβουνε κι αυτοι που κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν . Εφαγε ο Ολυμπιακός 4 γκόλ απο τον πάοκ , πανηγύρισαν οι παοκτζήδες μπροστα στην κερκίδα και δεν έπεσε ούτε ροχάλα που λέμε . Αυτο για να καταλάβουμε ότι όταν θένε οι δοιηκήσεις δεν γινονται επεισόδια όυτε μπαίνουν μέσα στο γήπεδο πολεμοφόδια . . Πρέπει να το πούμε . Πρέπει να το καταλάβουν όλοι

    Ο Πορόσο είναι καλός αμυντικός και με τον Ρέτσο κάνουν καλο δίδυμο για τα Ελληνικα δεδομένα . Αλλού έχει πρόβηλμα η ομάδα

  • κωστας
    κωστας Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πρώτη εντύπωση πάντα σε προδιαθέτει για το τι θα ακολουθήσει !!! Ήρθε ο Κορδόνι το καλοκαίρι σαν ένας καλός ΤΔ! Μετά κάνα μήνα ψαξιματος μας έφερε τον Μαρτίνεθ . Άγνωστος τελείως με θητεία σε ομάδες χωρίς πίεση και στα χαμένα . Ας πούμε ότι το παραβλέπουμε αυτό . Πάμε τώρα στην πρώτη εντύπωση που έγραψα . Κάθε προπονητής λέει φαιρνει δύο τρεις δικούς του παίχτες . Έφερε λοιπόν έναν Ιμπορα και ένα Κίνι !!! Τα υπόλοιπα που συμβαίνουν τώρα ήταν θέμα χρόνου να τα ζήσουμε !! Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει αν οι καραβιες παλτων που ήρθαν ήταν δικές τους επιλογές η της διοίκησης . Αν δεν ήταν δικές τους να βγουν να πουν όπως κάνουν οι προπονητές με αντερα!! Ο Κορδόνι πάλι σαν έμπειρος στο χτίσιμο έφερε δύο δανεικά σέντερ μπακ της πλάκας μη πω τίποτα χειρότερο ! Λες ρε παιδί μου και όλα γίνονται για να γίνει αυτό που ζούμε . Τόσα χρόνια έχουμε μάθει δύο τρία βασικά του ποδοσφαίρου ,ραχοκοκαλιά ομάδος γρανίτης και από κει και πέρα καλοί στα άκρα . Η δικιά μας ραχοκοκαλιά μας παραπέμπει σε ασπόνδυλα !!! Έχουν φαγωθεί όλοι με το Ρετσο να μας πείσουν ότι είναι παιχταρας !! Μας έπεισαν ,πάρε τέσσερα ναχεις !! Ο Ποροζο μεγάλη παιχτουρα ,πάρε τέσσερα , ο Κίνι ,Κάρλος από αριστερά , πάρε τέσσερα !! Ναι ρε μας έχετε πείσει ότι όλοι είναι παιχταραδες !! Το βλέπουμε ,το ζούμε !! Αλλά η ομάδα χτίζεται !!! Ρε είναι δυνατόν νασαι ο περίφημος Κορδον ,ποκεριστας όπως μας είπες και συ τέκνον Μαρτίνη και να φαιρνεται αυτά τα πράγματα για σέντερ μπακ , ναχετε τρεις παίχτες για τα χαφ το ποιο νευραλγικό σημείο της ομάδας με δύο πιτσιρικάδες και τον Καμαρά στο φεύγα ? Αν εσείς είστε χτίστες ομάδων εγώ είμαι εξωγήινος !!! Μα να μη ξέρει κανείς μα κανείς μπαλλα εκεί στα επιτελεία !!! Απίστευτο και όμως Ολυμπιακό !!! Που πας ρε με τα ζόμπι της Νότιγχαμ? Που πας ρε με τους γκελαδωρους στα σέντερ μπακ ? Που πας ρε με το δίδυμο ΜποραΚινι ? Τα δύσκολα έρχονται !!! Λουστειτετα !!!

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 08:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτη η ομαδα ειναι ολο κατορθωματα:
    εφερε κεντρικους αμυντικους χειροτερους απο αυτους που ειχε
    εχει 4 εξτρεμ παιζει μονιμως ενα
    εχει 3 σεντερ φορ παιζει μονιμα σχεδον 1
    δεν εχει τερματοφυλακα πρωτο και παιζει μονιμως με το δευτερο
    εχει ενα αμυντικο χαφ,εναν κατι σαν αμυντικο χαφ,ενα οχταρι ενα καπη(ιμπορα)
    εφερε προπονητη χειροτερο απο τον Μαρτινς της 3ης χρονιας πραγμα που μοιαζει με αθλο
    Ειναι η μονη ομαδα στην Ελλαδα που δεν κοιταζει παραγματικα την ευρωπαικη αγορα για αμυντικους
    εχει 5 ακραια μπακ για να παιζει ο κινι
    Κι εμεις περιμενουμε καλυτερα αποτελεσματα. Ομαδα που δεν κραταει το μηδεν πισω παρα μονο με ομαδες κατω απο την εκτη θεση του Ελληνικου πρωταθληματος κι εκει καρδιοχτυπαει γιατι κι αυτες σου κανουν 2-3 τετατετ πριν σκοραρεις, δεν εχει καμια μα καμια τυχη να πετυχει κατι σοβαρο.
    Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και κλειστε τα αυτια σας ολοι στα φερεφωνα της διοικησης. Δεν βρεχει ,μας φτυνουν...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 03:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Γλιτώσαμε την 5αρα στην εδρα μας απο τον παοκάκακο και εχεις κατι τυπους σα τον Νic να σου λενε οτι δε πειραζει, τους νικησαμε σε 2 αλλα αθληματα, ας χαρουν κι αυτοι λιγακι.

    Με τι να χαρουν ρε!!! Με το ποδοσφαιρο ; ; ; Δηλ εμεις να χαιρομαστε που κερδισαμε στο Βολει και στο μπασκετ και να λεμε δεν τρεχει τπτ που γλιτσαμε την ιστορικη ξεφτιλα στον βασιλιά των σπορ ; ; ;

    Πω ρε φιλε καταντια.................αμα αυτο ειναι ο συγχρονος γαυρος οπαδος/φιλαθλος τοτε καλά κανω και δεν πατάω γηπεδο.
    Μιλαμε για ΠΑΡΑΚΜΗ.

    Ποια πετρινα χρονια και κουραφέξαλα. Εδώ ζούμε χρονια απολυτης απαξιωσης της ομάδας απο τους ιδιους του δηθεν υποστηρικτικούς οπαδους της!!!

    Το να στηριζεις μια ομάδα που δουλευει πανω σε σωστές βάσεις ναι να το κανεις...
    Αλλα να στηριζεις μια ομάδα που δουλεύει σε σαπιες βάσεις οχι...δεν θα ξημερώσει μερα που θα το κανω αυτο!!!

    ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΜΛΚΕΣ ! ! ! ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΕΡΑ

  • G
    G Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 03:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειπε και ο αδεκαρος την εξυπνάδα ρε τρολακια δεν βαρεθήκατε να πουλάτε εκδουλευση στα αφεντικά σας και να ρίχνετε νερό στον μύλο των αντιολυμπιακων αφισοκολλητες των Αγγελόπουλων και του Μαρινακη έχετε γίνει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...