roumeliotis

Carwiz

«Να μας γίνει μάθημα το σημερινό...»

casino loutrakiou
redwell

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα έως τώρα, αλλά στην Ευρώπη... μπάζει και το πληρώνει με νέα απώλεια βαθμών καθώς έμεινε στο 2-2 με την Τόπολα και φυσικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα:

«Το παιχνίδι μοιάζει σαν να ήταν πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε καλά, με έλεγχο, ήμασταν ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Γίναμε νευρικοί μετά το πρώτο γκολ, όμως παραμείναμε ενωμένοι και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα μας έκανε κακό το γκολ και η αποβολή, από εκεί και μετά χάσαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν το δεύτερο γκολ του αντιπάλου μας ήταν οφσάιντ, είναι όμως σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και δεν επιθυμούμε.

Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα, πολλά μπορούν να συμβούν. Θα διεκδικήσουμε τους περισσότερους βαθμούς και όταν τελειώσει ο όμιλος θα δείξει ο καθένας που αξίζει να βρίσκεται.

Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, όταν βρισκόμαστε στη δυνατή μας κατάσταση, να είμαστε πιο καταιγιστικοί, να βάζουμε περισσότερα γκολ και να τελειώνουμε τα ματς, αλλιώς θα το πληρώσουμε όπως σήμερα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

41 σχόλια

  • νασος
    νασος Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 03:28 Σύνδεσμος σχολίου

    κοουτς για μενα εχεις κανει μεγιστο λαθος στο καταρτισμο του ροστερ......δεν γινεται με την ποδοσφαιρικη λογικη να εχεις 12!!!!παικτες για 4 θεσεις μπροστα και στις 2 θεσεις στο 6-8 να εχεις 3,5 παικτες[μαντυ-σωτηρη-εσε] και τον 36αρη ιμπορα.] και στα σεντερ μπακ ο ντοι το παιδι δεν μπορει να παιξει σεντερ μπακ χρησιμοποιει τα χερια του πολυ στα μαρκαρισματα και αυτα ειναι ολα πεναλτι η' κοκκινες. την θεση το παιδι ΔΕΝ ξερει να την παιζει φαινεται ολοκαθαρα . βαλτον ως αλλαγη 6αρι και παρε ενα σεντερ μπακ εμπειρο τον ιανουαριο να παιζει διπλα του ο ρετσος η' ο φρειρε η' ο ποροσο.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1 Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ
    ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΝΤΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ 10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗ;ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

  • κωστας
    κωστας Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλε πας να μας ξενερώσεις !!!! Για γέλια είσαι στα δύσκολα !!! Κερδας 2-0 την Τοπολα και έρχεσαι 2-2 !!! Εσύ τοφερες το Χ !! Βάλε ρε άνθρωπε του Θεού ένα χαφ μόλις έγινε το 2-0 να έχει δυνάμεις να τρέξει να μαρκάρει να περάσει η ώρα να πιεις το καφέ σου να παίξεις το τάβλι σου να κάνεις το τσιγάρο σου να πάρεις τους τρεις βαθμούς να φύγεις στο χαλαρό !!! Τι σκέφτηκες και έβαλες το γιουβέτσι και το Νορβηγό ! Αυτό θέλει νασαι άσχετος για να το κάνεις !!! Τοχασες μόνος σου !!! Δε πείθεις μεγάλε !! Δε τοχεις !!

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μην ακούω κοτσάνες! Εγώ πρώτος έχω πει πολλάκις για την αστεία άμυνα μας! Δεν δέχομαι όμως ότι είναι φόβητρο η κουλα ο μπαοκ και ο βαζελος! Ποια κουλα, που δεν μπορεί να κερδίσει ατρόμητο Σέρρες οφη και εμάς? Ποιος μπαοκ? Αυτό που δεν μπορεί να κερδίσει τον Αρη που του ρίξαμε 4 ? Μην συγκρίνουμε την αιντραχτ που έπαιξε μαζί μας και πήρε το Europa την ίδια χρονιά, με την φετινή! Μην συγκρίνουμε τον χειρότερο Αγιαξ των τελευταίων 20 ετών! Η Μπράιτον είναι μια ομάδα χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία όπως ήταν η Γούλβς και η μπερνλι,δεν είναι Αρσεναλ! Ο βαζελος πάλι στο 90 πήρε βαθμό από μπαοκ και στην Τρίπολη του δώσανε τα 2 πρώτα γκολ! Εννοείται ότι έχουμε πρόβλημα πίσω για Ευρώπη και Εννοείται ότι στο παιχνίδι με το βαζελο θα βγουν συμπεράσματα, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη και οι αντίπαλοι μας είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο! Εννοείται ότι η διοίκηση έπρεπε να έχει κάνει παραπάνω πράγματα στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και οι αντίπαλοι μας έχουν δείξει θέματα, άλλοι στο αμυντικό και άλλοι στο επιθετικό κομμάτι!

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    τι να πώ τώρα που θα πέσετε να με φάτε όλοι ....
    Η αλήθεια είναι ότ έχουμε έναν προπονητη επιπέδου Ατρόμητου . Βασίζεται στο πρέσινγκ και στο transition . Δεν μπορεί να δημιουργήσει , δεν μπορεί να φτιάξει μια συμπαγή αμυντική λειτουργεία , δεν υπάρχει ούτε ένας αυτοματισμός και ο μόνος λόγος που προλαβαίνει την παρέλαση είναι το ευνοϊκο πρόγραμμα μεχρι τώρα και οι δημοτικές και περιφεριακές εκλογές . Αλλιώς δεν προλάβαινε την παρέλαση .

    Εγω αυτο που βλέπω , πραγματικά θα ήθελα όποιος βλέπει κάτι άλλο να μου το πεί , είναι ότι :
    1.Δεν μπορούμε να βάλουμε την μπάλα μεσα στο παιχνιδι φυσιολογικά απο πλάγιο άουτ ( χτές φάγαμε γκόλ έτσι )
    2. Γυρνάνε την μπάλα στα στόπερ για να κάνουν μεγάλη μπαλια
    3. Ο Πασχαλάκης κάλει όλο ελεύθερα απο τα άουτ , ενω δεν πέρνουμε καμία κεφαλια μπροστά
    4.Τα κεντρικά μας χάφ δεν ζητάνε την μπάλα και δεν μπορούνε να την προωθήσουν μπροστα ( Ο Εσε και ο Καμαρα είναι ιδιο στύλ παίχτες )
    5. Η ομάδα είναι οι μισοι μπροστά και οι μισοι πίσω με τεράστια απόσταση μεταξύ τους
    6. Η ανούσια κατοχή μεταξυ των στόπερ μας είναι πίσω απο την σέντρα και όχι πάνω απο αυτην ( ενδεικτικό των μεγάλων αποστάσεων ) κι αυτο είναι προπονητικη οδηγία
    7. Οτι ωραίο γίνετε είναι απο τα πόδια του Φορτούνη και εσχάτως του Ποντένσε και ότι πεί το ένστικτο του κάθε παίχτη

    Το συμπέρασμα μου είναι ότι αυτός ο προπονητης δεν μπορεί και δεν πρόκειτε να πάιξει κυριαρχίκο ποδόσφαιορο , και δεν πρόκειτε να βγάλει τον καινούργιο χρόνο στον πάγκο μας .
    Μακάρι να με διαψεύσει και να δουλέψει τώρα στην διακοπή και φτιάξει ένα ορθολογικό σχήμα και ένα σωστό τρόπο ανάπτυξης αλλα το θεωρώ απίθανο .
    Καλά θα κάνει ο Κορδόν να κάνει ήδη επαφές με προπονητές . Η στατιστική δείχνει ότι καλοί προπονητές γίνονται κυρίως παίχτες που αγωνίζονταν ώς μέσοι , αυτοι που λεμε εγκεφαλικοί παίχτες και δεν είναι τυχαίο ( στο μπάσκετ ισχύει το ίδο με του play maker ) .Ο δικός ήταν αμυντικός . Φέρτε τον Μαρσελίνιο να τελειώνουμε .

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Ο αλλος αναπολει τον Λεμονη .Το γαρ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι.Ειπαμε .2-3 προσθηκες στη ν αμυνα και ειμαστε ενταξει.Τα αποτελεσματα στην ψωροκωσταινα μας αποπροσανατολισανε.Κατι εδειξε το ματς με την μιση κουλα ,αλλα ειπαμε ο βοηθος του κλαρινογαμπρου δεν στροφαρει,τι να κανουμε.

  • Panos23
    Panos23 Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΟΥΣΤΕΡ έχεις 100% δίκιο σε αυτά:
    "To σημερινο αποτελεσμα οφείλεται κυριως στη κακη διαχείριση του ματς απο τον Μαρτίνεθ κατα τη διάρκεια του αγώνα .
    Η ομάδα κανει το 0-2 στο 57΄ και αντι να ενισχύσει το κέντρο με τρεξίματα και ενέργεια , προκειμένου να βοηθήσει αφενος την προβληματική άμυνα αφετερου να δημιουργησει προυποθεσεις για 3 γκολ - στο 62΄κόβει την ομάδα στα δύο βγάζοντας τον Μασούρα και βάζοντας τον Γιόβετιτς , παίζοντας με 2 επιθετικούς .
    Στην Ευρώπη γενικότερα ως Ελληνική ομάδα για να πάρεις αποτέλεσμα θελεις στο κέντρο 3 χαφ να καταπίνουν χιλιομετρα"
    Οι λύσεις είναι ή Μασούρας μπροστά στα χαφ σαν 3ος αμυντικός χαφ ή Ρέτσος σαν 3ος αμυντικός χαφ αν και δεν ξέρω ποιοί θα είναι στην άμυνα ή Αλεξανδρόπουλος.
    Κάποιος από την Β Ομάδα δεν υπάρχει για να μπει Σεντερ μπακ;;;;

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Οα μας φαπωσει κ ο βαζελος κ θα στρωσει το εργο.Στα σοβαρα παιχνιδια θα χουμε ΘΕΜΑΑΑΑΑΑ.Η αμυνα ειναι επιπεδου Λαμιας.Ο Παοκ κερδισε την αιντραχτ κ εμας μας ειχε κανει πλακα.Ολες οι ομαδες μας πανε καλα κ εμεις εχουμε γινει σουρωτηρια.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    To σημερινο αποτελεσμα οφείλεται κυριως στη κακη διαχείριση του ματς απο τον Μαρτίνεθ κατα τη διάρκεια του αγώνα .

    Η ομάδα κανει το 0-2 στο 57΄ και αντι να ενισχύσει το κέντρο με τρεξίματα και ενέργεια , προκειμένου να βοηθήσει αφενος την προβληματική άμυνα αφετερου να δημιουργησει προυποθεσεις για 3 γκολ - στο 62΄κόβει την ομάδα στα δύο βγάζοντας τον Μασούρα και βάζοντας τον Γιόβετιτς , παίζοντας με 2 επιθετικούς .

    Στην Ευρώπη γενικότερα ως Ελληνική ομάδα για να πάρεις αποτέλεσμα θελεις στο κέντρο 3 χαφ να καταπίνουν χιλιομετρα

    Κε Μαρινακη ειναι επιλογή σου και καλά κανεις να μην ασχολεισαι με την επο και τις ενωσεις που κάνουν οι άλλοι , ωστόσο ως διοίκηση δεν μπορείς να αφήνεις απροστάτευτο τον σύλλογο 13 χρόνια στην Ευρώπη με τον κάθε καμικάζι διαιτητη .

  • Ταξ
    Ταξ Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάθημα να γίνει σε σένα και λίγες κύριε προπονητή όταν πετύχεις. Αλλαγή θα σφάξω κόκορα αφήσαμε τον δεσποτωφ για να πάρουμε το Νορβηγό το κριαρι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...