roumeliotis

Carwiz

Κατάφερε... ισοπαλία ο Θρύλος 2-2 με Τόπολα

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι την κάτω του μετρίου αμυντική γραμμή του και όχι μόνο δεν νίκησε την Τόπολα στη Σερβία αλλά κινδύνεψε και με ήττα, με το 2-2 μάλλον θετικό να είναι για τους Πειραιώτες έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι για μια ώρα αγώνα και προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε τέρματα των Μασούρα 16' και Ποντένσε στο 57' αλλά επαναλαμβάνουμε η τραγική άμυνα χάρισε δυο γκολ στους Ντζάκοβατς 63' και Πάντοβατς 91', ενώ σε μια φάση για σεμινάριο προς αποφυγή αποβλήθηκε στο 71' ο Ντόι.

Η πειραϊκή ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με προφανή στόχο να επιβάλει εξαρχής το παιχνίδι της, πιάνοντας τους γηπεδούχους «από το λαιμό» με την πίεση που τους ασκούσε σε όλο το γήπεδο. Οι Σέρβοι από την πλευρά τους επέλεξαν να αμυνθούν κι έδωσαν χώρο στον αντίπαλο, που με την καλή κυκλοφορία του και τις εμπνεύσεις Φορτούνη και Ποντένσε άρχισε να πιέζει την άμυνα της Μπάτσκα Τόπολα. 

Μόλις στο 2ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κατέγραψαν διπλή τελική, όταν ο Φορτούνης βρήκε χώρο και έκανε σουτ που κόντραρε, ο Κίνι πήρε την μπάλα σούταρε εκτός περιοχής και αστόχησε. Στο 10΄ το σουτ του Μασούρα έδιωξε με το κεφάλι ο Άντονιτς πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Ίλιτς.

Τελικά, η ανωτερότητα των παικτών του Μαρτίνεθ απέδωσε καρπούς στο 16ο λεπτό: με μια απίθανη διαγώνια μπαλιά 50 μέτρων (από τα αριστερά στα δεξιά) ο Φορτούνης βρήκε τον Ποντένσε που είχε ανοίξει την αντεπίθεση και ο οποίος με σέντρα ακριβείας έχρισε σκόρερ τον Μασούρα, που σκόραρε με κεφαλιά στην απέναντι γωνία του Ίλιτς.

Μετά το 0-1 οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να ανέβουν μέτρα και σε συνδυασμό με την εκνευριστική ορισμένες φορές επιπολαιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, που «πουλούσαν» φθηνά την μπάλα δείχνοντας ανεξήγητη βιασύνη στην πάσα, ισορρόπησαν τον αγώνα κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 31΄, με τον Ράκονιατς να προλαβαίνει τον Καμαρά και να σουτάρει από το ύψος της περιοχής πάνω από το δοκάρι.

Η ελληνική ομάδα έχασε νέα ευκαιρία με τον Ροντινέι στο 34΄ και κάπου εκεί τελείωσαν οι συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο, με την αρχή του δεύτερου να θυμίζει έντονα το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Στο 55΄ ο Ίλιτς έβγαλε με τα πόδια το πλασέ του Ελ Κααμπί, αλλά δύο λεπτά αργότερα (57΄) δεν κατάφερε να αντιδράσει στο σουτ με το αριστερό του Ποντένσε, γράφοντας το 0-2.

Η ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού δοκιμάστηκε στο 63΄ και εκρίθη... μετεξεταστέα, όταν από αμυντική αδράνεια ο Γιοβάνοβιτς έδωσε την ασίστ στον Ντιάκοβατς που μείωσε με κοντινό πλασέ, ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. 

Σαν να μην έφτανε η ψυχολογία που απόκτησαν οι γηπεδούχοι, ήρθε το λάθος του (επιρρεπή σε αυτό) Ντόη, που χάνοντας το βηματισμό του άφησε τον αντίπαλο επιθετικό να πάρει μέτρα και στην επαφή που είχε μαζί του εκείνος έπεσε και ο Μπαστιέν έδειξε κόκκινη κάρτα στο 71΄, σε μια πολύ αυστηρή πάντως απόφαση, καθώς την ίδια στιγμή ο Ρέτσος έσπευδε να καλύψει.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσπάθησε να επέμβει στο παιχνίδι, θυσίασε τον Ελ Καμπί για να μπει ο στόπερ Πορόσο, έβαλε και τον Αλεξανδρόπουλο στη θέση του Φορτούνη και κατόρθωσε να ανακόψει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, που πάντως κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 90΄.

Σε φάση που εκτέθηκε ξανά η άμυνα των φιλοξενούμενων, που δέχθηκε μπαλιά στην πλάτη της, ο Πάντοβιτς από κοντά εκτέλεσε τον Πασχαλάκη με κοντινό σουτ γράφοντας το τελικό 2-2.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (Ζλάτκο Λάζετις): Ίλιτς, Τσβέτσκοβιτς, Κάλουσιτς, Άντονιτς (79΄ Βούλιτς), Πέτροβιτς, Ράντιν (), Στόγιτς, Ντάκοβατς, Στάνιτς (80΄ Πάντοβιτς), Γιοβάνοβιτς, Ράκονιατς (90΄ Βλαλούκιν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης (74΄ Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε (62΄ Σολμπάκεν), Μασούρας (62΄ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί (74΄ Πορόσο).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

73 σχόλια

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρής και Καουβας7 συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Είστε Ολυμπιακοί σε αντίθεση με κάποιους άλλους εδώ μέσα.

  • Κουβας7
    Κουβας7 Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ατιμ πραμα η άμυνα. Πασχαλακη,σε ξέρουμε. Η θα τα βγάλεις όλα,η ότι πάει μέσα γράφει. Ρετσος γενικά φέτος καλύτερος από πέρυσι, κάνει χοντρά λαθη ακόμα βέβαια. Ιδανικά θα έπρεπε δίπλα του είτε ένας μελμπεργκ η ένας ΑΝΤΖΑΣ. Φρειρε,ελάχιστος. Κινι, 100% μας δικαιώνει που κραζάμε όταν ήρθε. Γενικά η ομάδα δεν είναι για πέταμα, απλά ήθελε άλλους παίκτες σε μερικές θέσεις. Κινι,ιμπορα, γιοβετιτς φρειρε μεγάλες αστοχίες ως τώρα.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΛ ΒΑΖΕΛΟΑΡΟΥΑΙΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΡΕ ΜΊΑΣΜΑ... ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΨΕΥΤΗ "ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ" Ή "ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΑΡΜΆΝΙ" ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ ΤΟΝ ΝΕΙΠΙΕΡ
    ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ ΤΡΟΛΑΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ.
    ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΜΜΕΤΙΚΕ. ΒΟΥΛΩΣΤΟ.

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Το περσινό τσίρκο από την άμυνα ξεκινούσε. ΦΩΝΑΖΕ ότι αν από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει η ριζική αλλαγή του ρόστερ ήταν τα στόπερ. Αντ αυτού μας έφεραν δύο δανεικούς της πλάκας, επιπέδου Παναιτωλικού και κράτησαν για στόπερ ηγέτη τον Ρετσο που από 4η λύση παρουσιάστηκε σαν στόπερ βράχος και τον Ντοι που έπαιζε χαφ και ο Μίτσελ τον έκανε στόπερ πάνω στην απελπισία του.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λες ρε αμπαλε αχρηστε Ολυμπιακάρα!!!!!
    Τι ζητησαμε? Να γινει ο Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα?
    Ξεφτιλα!
    Αν δε μπορει να κρατησει τη νικη ενώ νικάει 2-0 μια ΤΟΠΟΛΑ αυτό ειναι ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Ποια ομάδα ρε γιδι!
    Ουτε τον επόμενο Οκτώβριο δεν θα δουμε ομάδα αν εχουμε ανθρώπους που κρατάνε και ανανεώνουν ΡΕΤΣΟΥΣ και φερνουν Φρειρηδες!!!
    Οτι δηλ χτιζουν καποιοι με ιδρώτα και κοπο το γκρεμίζουν καποιοι αλλοι.

    Καποτε ο Ολυμπιακός μεσα σε ενα καλοκαίρι εφτιαχνε ομάδα που τουλάχιστον σε Ελλάδα γινοταν κυριαρχη!
    Ειδικά στην Ευρώπη, παιζοντας Ch.League και φαινοταν η διαφορά.
    Τωρα με τις τοπολες και δεν μπορεις 2 χρονια τωρα να φτιαξεις μια ομάδα που να μπορει τουλαχιστον ευρωπαικά χωριά και καφενεία να τα κερδίζει αυτο λεγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

    Κατσε εσυ γιδι και περιμενε να δεις τον Ολυμπιακό να γινει ομάδα....μεχρι τοτε θα μας γλεντάνε τα βαζελάκια και οι κούλες και εσυ κατσε να κατηγορείς την διαιτησια!!!

    Σιχαμα...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΧΑΜΙ
    Ο RED ARROW ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΟ ΣΚΟΥΞΑΜΕ ΣΚΟΥΞΑΜΕ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ

  • ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
    ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή και κατάντια με Τόμπολα και Τρίλιζα. Πόσο πιο κάτω ρε Θρύλε; Είμαστε όλοι Νότιγχαμ

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά κάποιοι είναι για γέλια και για κλάματα. Βγήκαν απ τα λαγούμια τους οι πουθενάδες με την πρώτη στραβή... Δηλαδή το ίδιο πρόσωπο... Ρε ξεφτίλες τι περιμενατε δηλαδή; από το περυσινό τσίρκο να φτιάξουμε ομάδα που θα σαρώνει από Οκτώβριο; Για τους υγιείς φιλάθλους κ οπαδούς... Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στα στόπερ οπωσδήποτε το Γενάρη. Επίσης παρουσιάζει κακή αμυντική τακτική επί συνόλου, το λέμε εδώ και καιρό. Ωστόσο έχει και πολλά θετικά στοιχεία. Στηρίξτε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην κορυφή...

    ΥΓ τα προσωπικά που έχει αυτό το άτομο με τη διοίκηση και οι πικρές, ίσως επειδή έχει απομακρυνθεί ποικιλοτροπως δεν μας απασχολούν καθόλου.
    Μόνο Θρύλος!!!

  • Γαύρος ετών 57
    Γαύρος ετών 57 Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηρεμία παιδιά...η ομάδα χρειάζεται σεντερμπακαρα και 6αρο 8αρι για να ξεκουράζει Εσε και Μαντι...δεν χρειάζεται μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα να τα μηδενίζουμε όλα! Η φετινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το συνοθύλευμα των τελευταίων 2 χρόνων.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα χουμε πει Νιc Μπραχάμι πολλές φορές αλλά τα πρόβατα και οι Ολυμπιακάρες δεν βάζουν μυαλο.
    Ριχνουμε 3άρες στις ομαδούλες της superleague επειδή βελτιώθήκαμε ελάχιστα απο περυσι και ηρθε και ενας σοβαρος παιχτης (ποντένσε) και κανουμε φάσεις επιτέλους και πηραν αέρα καποιοι και μας πουλάνε παραμυθια οτι ο Ολυμπιακός γινεται ομαδα ξανα!

    Δεν βλέπουν οτι οι μισοι παιχτες του ρόστερ ειναι ΑΨΥΧΟΙ και ανευροι!!!!

    Εβλεπα τον Παοκ χθες, ολοι οι παιχτες παιζουν με ψυχη και τους βλέπεις οταν κανουν λαθη φωνάζουν, ξενερώνουν, το δειχνουν! Οταν βαζουν γκολ πανηγυριζουν ολοι με παθος. Εμείς, περα βρεχει!!!
    Ανεκφραστοι....ανιωθοι!!!!
    Παιζουν μπαλα στον Ολυμπιακό κατι βυσματα και κατι παρακμές που δε κάνουν ούτε για Β' τοπικο!!!

    Για αυτό μας εχουν κάνει να λησμονούμε τους ΣΤΟΛΤΙΔΗ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗ κτλ παιχταραδες που επαιζαν με ψυχή και για αυτό και τους λατρευαμε οχι μονο στις νικες αλλα και στις ηττες!!!

    Διότι επαιζαν αυτο που μπορούσαν, ματωναν τη φανελα και ηξερες οτι εδωσαν οτι ειχαν!

    Αυτοι χθες οι ξεφτιλες, ετσι οπως επαιξαν χθες θα επαιζαν και στο καραισκάκης; Ντροπή σκέτη....αλλά που να τα πεις αυτά σε καποιους που εχουν μάθει να πηγαινουν γηπεδο μονο και μονο για να φάνε σανό παριστάνοντας τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ....

    Μοδα ειναι για αυτους ο Ολυμπιακος. Στηριξη και κολοκύθια!!! Ποια στηριξη ρε!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...