roumeliotis

Carwiz

Κρατάει την πρόκριση ο Θρύλος 1-1

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί να μην... θάμπωσε με την εμφάνισή του ο Ολυμπιακός στο Γκενκ και να είχε παθητικό ρόλο για περίπου 70', όμως κατάφερε με γκολ του Αλεξανδρόπουλου στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Πέιντσιλ στο 30' και έλεγχαν το ματς μέχρι την αποβολή του σκόρερ τους στο 65', ομως μετά έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, έκανε την πρώτη του τελική στο 72' και στο 96' ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ εκτός περιοχής χάρισε το εισιτήριο. Στο 98' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ροντινέι.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσουν την Τσουκαρίτσκι στα πλέι οφ του Europa League. Με το εν λόγω αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ομίλους Conference, ακόμη κι αν αποκλειστεί στα πλέι οφ του Europa από την Τσουκαρίτσκι. 

Ο Ολυμπιακός με τον Ελ Καμπί ν' αντικαθιστά τον Ερ Αραμπί μπήκε αποφασισμένος να πιέσει ψηλά, με την Γκενκ όμως να είναι εκείνη που κατάφερνε να έχει την κατοχή. Στο 27ο λεπτό, η Γκενκ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Πέιντσιλ πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, ο Φρέιρε έβαλε το πόδι του και τον ανέτρεψε.

Παρά τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για φάουλ προηγουμένως στον Ελ Καμπί, και αφού χρησιμοποίησε το VAR, o διαιτητής επέμεινε στην αρχική απόφασή του με τον Τζόζεφ Πέιντσιλ, όμως να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όταν ο Πασχαλάκης ακούμπησε την μπάλα και αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

Ωστόσο, ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR έδωσε επανάληψη, καθώς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν πατούσε τη γραμμή. Με τη δεύτερη εκτέλεση ο Πέιντσιλ άνοιξε το σκορ για τους Βέλγους στο 30ό λεπτό. 

Με τον Αλεξανδρόπουλο να περνάει στη θέση του Ζοάο Καρβάλιο, ο Μαρτίνεθ προσπάθησε ν' αλλάξει την κυκλοφορία της μπάλας για τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός δεν απέδιδε τ' αναμενόμενα, τα νεύρα ήταν πολλά και οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έβλεπαν την μία κίτρινη κάρτα μετά την άλλη.

Όπως συνέβη με τον Μαντί Καμαρά, αλλά και Φαντέρα της Γκενκ, όταν υπήρξε διαμάχη μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών, μετά και από μία διεκδίκηση με τον Ιμπόρα στο 56ο λεπτό. Η Γκενκ είχε καλή στιγμή η μπάλα έφτασε στον Σορ μέσα στην περιοχή, με τον Ροντινέι να βάζει το πόδι του τελευταία στιγμή στο 58ο λεπτό.

Ο Πέιντσιλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 65΄ για κλωτσιά πάνω στον Κίνι μετά από φάουλ που έκανε ο Ισπανός, ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα. Με τον Μπιέλ έχει πάρει τη θέση του Μασούρα στα άκρα, και τον Ελ Αραμπί να έχει αντικαταστήσει τον Ελ Κααμπί στην αιχμή, ο Ολυμπιακός δημιούργησε ευκαιρίες:

Ο Ιμπόρα κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος, έκανε το γύρισμα , αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Γκενκ. Και εν συνεχεία ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Γκενκ.

Στο 81ο λεπτό, ο Μάριος Βρουσάι πέρασε στη θέση του Μαντί Καμαρά. Έτσι, ο Αλεξανδρόπουλος γύρισε στον άξονα, με τον Φορτούνη να έχει πάει στο «10». Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν όταν στο 86΄ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο, πήρε ύψος, αλλά ο Μπιέλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ της Γκενκ.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και τελικά το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 90΄ + 6΄ με τον Αλεξανδρόπουλο να κλέβει την μπάλα, να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και σκορ πρόκρισης για την ομάδα του Πειραιά. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR για περίπου 30" και αποφασίστηκε πως είναι έγκυρο. Στο φινάλε αποβλήθηκε και ο Ροντινέι, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πλέον αγκαλιά με την πρόκριση.

ΓΚΕΝΚ (Βάουτερ Βράνκεν): Βαντερβούρντ, Κουέστα, Μουχάμεντ, ΜακΚένζι, Μουνιόθ, Ελ Κχανούς, Χροσόβσκι, Καγέμπε, Σορ (90΄ Μπονσού Μπα), Παϊντσίλ, Φαντερά (69΄ Γκαλάρσα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ρέτσος, Φρέιρε, Ροντινέι, Κίνι, Καμαρά (80΄ Βρουσάι), Ιμπόρα, Μασούρας (68΄ Μπιελ), Καρβάλιο (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (68΄ Ελ Αραμπί)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

49 σχόλια

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Ο Αντιπρόεδρος Έκαναν πάρτι στο κέντρο, αφού το χάσαμε εξ' ολοκλήρου, ειδικά χτες....Το ότι δεν φάγαμε 3 ωφείλεται και στο χαμηλό επίπεδο της Γκενκ....Το ξύλο που μοιράζει όπως λες προσωπικά δεν το βλέπω...Φιλότιμο έχει, απλά δεν μπορεί...Στην Ευρώπη ούτως ή άλλως δεν έχουμε πολλές επιτυχίες ως ομάδα και μία από τις μεγαλύτερες μας επιτυχίες ήταν η 1η εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ, με ματσάρα του Καμπιάσο που ανέφερα...Τεσπα,να' σαι καλά αδερφέ, ωραία τα λέμε ας διαφωνούμε και να' μαστε καλά να τα ξαναπούμε....Ελπίζω να χεις δίκιο κι ο Ιμπόρα να μην είναι βασικός, αλλιώς την κάτσαμε τη βάρκα.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νοστραδαμος Ο Ιμπορα το μόνο κοινό που έχει με τον με Μπουχαλακη και Έμβιλα είναι ότι είναι αργος που όντως είναι σαν χαφ δεν έχουν καμία σχέση όπως ήδη έγραψα ο Ιμπορα μοιράζει ξύλο , αν έκαναν πάρτυ οι αντίπαλοι θα χάναμε 3-0 στο ημίχρονο, όπως και πέρσυ .....
    Τώρα τα υπόλοιπα τα έγραψα ήδη και εξήγησα γιατί ήρθε ο Ιμπορα , τώρα το να γράφουμε όνομα που έχουν περάσει από το κέντρο του Ολυμπιακού που εντελώς τυχαία τους έφερε ο Μαρινάκης και εντελώς τυχαία δεν έκαναν σχεδόν τίποτα στην Ευρώπη εκτός αν πήραμε κάνα ΤΣΛ και δεν το θυμάμαι, και απλά τα αυτονόητα στην Ελλάδα δεν μου λέει κάτι , το πλάνο που έχουν δεν αλλάζει.....
    Εγώ τουλάχιστον βλέπω ένα πλάνο , ο Ολυμπιακός δεν θα χτίσει πάνω στον Ιμπορα το έγραψα ήδη , για άλλους λόγους ήρθε

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ο Αντιπρόεδρος Επίσης φίλε, ο Ιμπόρα πάντα ήταν αργός....Όταν ήταν στη Λέστερ είχε βγει μες στους 10 πιο αργούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. ..Τώρα είναι ακόμα πιο αργός.....Δεν κουνιέται, πως να το κάνουμε δλδ;!Στα θετικά να πω πάντως ότι ο Μαρτίνεθ φαίνεται καλός προπονητής, κάνει ότι καλύτερο μπορεί με το υλικό που έχει κι είναι επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας,την φρεσκάρει και κάνει αλλαγές όταν πρέπει.

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ο Αντιπρόεδρος Κατ' αρχάς μετά τον Γκιγιέρμε μόνο εάν ερχόταν ισάξιος του δεν θα φαινόταν διαφορά.Πέρυσι ο Εμβιλά ήταν τραγικός αλλά και πάλι πιο γρήγορος από τον Ιμπόρα, με περισσότερα τρεξίματα....Την πρώτη του χρόνια μια χαρά έκοβε, δεν καταλαβαίνω γιατί λες το αντίθετο....Δηλαδή τώρα μου λες ότι το κέντρο μας δεν είναι κομμένο, ήρθε ο Ιμπόρα κι έδεσε....Ε τότε είμαι τυφλός που είδα χτες να κάνουνε πάρτι στο κέντρο(και στο πρώτο ματς στο 2ο ημίχρονο) κι ο Ιμπόρα πλην 2 περιπτώσεων να τρέχει(να προσπαθεί τουλάχιστον γιατί δεν τρέχει)και να μην τους φτάνει με τίποτα.Το ότι ο Σαμασέκου ήταν καλύτερος του Εμβιλά το ξέρω, δεν είπα ποτέ το αντίθετο, για τον Ιμπόρα μίλησα....Κι ο Ιμπόρα καλύτερος του Εμβιλά δεν ειναι με τίποτα, το πολύ ισάξιοι να ' ναι....Για να δώσει ξύλο πρέπει να τους προλαβαίνει κιόλας.Σπάνια προλαβαίνει κάποιον παίχτη να τον φτάσει.....Έχω παίξει κι εγώ μπάλα και στον Ιμπόρα βλέπω τον Ισπανό Μπουχαλάκη....Είναι λίγο καλύτερος του Μπουχαλάκη γιατί κόβει και μια - 2 φορές και μπορεί να κάνει(αν τις κάνει)και 1 - 2 μπαλιές.Υπερβολικά αργός, δεν κάνει τίποτα, μεγάλη τρύπα στο κέντρο και κάνει τον τροχονόμο, δίνοντας οδηγίες...Το ότι έχει 3 Europa και με τους παιχταράδες που είχε για συμπαίκτες δεν μου λέει τίποτα.Το παρελθόν δεν παίζει μπάλα, αλλά το παρόν.Και μέχρι στιγμής βλέπω ένα βαρίδι, που προσπαθεί μεν αλλά δεν προλαβαίνει κανέναν και μετά το 70 απλά δεν υπάρχει στο γήπεδο, οι αντίπαλοι κάνουν πάρτι στο κέντρο.....Το αν θα είναι βασικός ή όχι ο χρόνος θα το δείξει...

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    RED WINNER Και για το μπάσκετ δυστυχως μέχρι στιγμής ειδικά μετα το διαφενόμενο ναυάγιο με τονΤζαιμς

  • RED WINNER
    RED WINNER Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακράν το πιο αδιάφορο καλοκαίρι φέτος για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.Μεταγραφικα τι να γράψω, ότι κανένας παίχτης δε σου κάνει καμιά αίσθηση, ότι αν τους έπαιρνε ο Ατρόμητος π.χ. θα περνούσαν απαρατήρητοι, ότι κάθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το τι νιώθουμε.Αγωνιστικα τι να πω: ότι βλέπω τον Καρβάλιο βασικό, ότι οι σέντερ μπακ είναι για τον εολα καβαλα, ότι δεν έχουμε αριστερό μπακ, ότι δεν έχουμε εξτρέμ, ότι δεν έχουμε φορ, πείτε μου τι να πω και τι να γράψω.Καποτε σε ένα καλοκαίρι ο νυν ιδιοκτήτης έφερνε Ιμπαγασα,Ριέρα,Μοντεστο,Φουστερ,Παντελιτς,Χολεμπας,έφερνε Βάις,Κάμπελ, Ντομίνγκεζ,Σαβιολα, ακόμη και προπερσι με Βαλμπουενα,Σεμεδο,Ελ Αραμπι και τώρα έρχονται Φρειρε,Ποροσο, Ιμπορα,Κίνι, τι κατάντια είναι αυτή, έχει πετάξει λευκή πετσέτα αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νοστράδαμος Φυσικά και ο Ιμπορα είναι καλύτερος από τον Έμβιλα και τον τριών χρόνων, άλλωστε από τότε που έφυγε ο Γκιγιερμε και ήρθε ο Έμβιλα το πρώτο πράγμα που είδαμε ήταν ένα κομμένο κέντρο στην μέση, μόνο την πρώτη χρονιά κράτησε τα προσχήματα και μετά το μόνο που έκανε ήταν να κάθεται ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ έξω από την μεγάλη περιοχή να μην μαρκάρει και να παίρνει την μπάλα και να την δίνει σε αντίπαλο , η περσινές στατιστικές μιλούσαν από μόνες τους (Θέμης Καίσαρης) ,,, 30% τον πασών του ήταν εύστοχες απλά τραγικός , ο Χουανγκ να τρέχει πάνω κάτω σαν τρελός και τα καλύτερα παιχνίδια τα κάναμε τον 1 μήνα που τραυματίστηκε και μπήκε ο Σαμασεκου όπως το παιχνίδι με την Αεκ.....
    Όσο αφορά ο Ιμπορα φυσικά και είναι αργος αλλά είναι το αμυντικό χαφ που μοιράζει ξύλο κάτι που δεν έκανε κανένα χαφ πέρσυ και για αυτό μας άλλαζαν τα φώτα όλοι , επειδή τυχαίνει να έχω παίξει ποδόσφαιρο ξέρω να κοιτάω τα χαρακτηριστικά του κάθε παίχτη ο Ιμπορα είναι το χαφ που θα δειρει τον αντίπαλο θα πάρει την μπάλα και θα την δώσει στον Καμαρά να μοιράσει , χτες έσωσε δύο φάσεις με τάκλιν που αν ήταν ο Έμβιλα εκεί θα τον έβαζε πλάτη ο αντίπαλος και θα έμπαινε με την μπάλα στα δίχτυα , φυσικά και είναι πλέον αργός αλλιώς δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό αλλά στην Σεβίλλη , ο ίδιος ο Ιμπορα που έχει σηκώσει 3 Ευρωπα με την Σεβίλλη.....
    Φυσικά μιλάμε για έναν 36-37 χρόνο ο οποίος έκλεισε σαν εύκολη και γρήγορη επιλογή καθώς τον ήξεραν και ο Κορδόν έφερε κάποιους παίχτες που εμπιστεύεται και προς το παρόν δείχνουν τίμιοι , ούτε για βασικοί ήρθαν ούτε θα στηθεί η ομάδα πάνω τους , πρέπει να είσαι τυφλός να μην το βλέπεις αυτό .....
    Ξέρουν ότι μεταγραφές για ενδεκάδα τώρα θα κλείσουν τέλος Αυγούστου και πήραν τον Ιμπορα και τον Κουινι απλός για να καλύψουν τα κενά και για να έχουν μια επιλογή με άτομα που εμπιστεύονται....
    Ο Κορδον από αυτά που βλέπω και αυτά που ακούω αν μπορούσε θα ξηλωνε όλη την ομάδα και θα έφερνε ταλέντα από Ισπανία και Λατινική Αμερική , αλλά το θέμα είναι ότι το μπάτζετ που του είχαν δώσει είναι μικρό και δεύτερον σε όλες τις θέσεις κοιτάει να έχει έναν έμπειρο και έναν εξελιξιμο , αυτό το κάνει μόνο κάποιος που θέλει να χτίσει και να ασχοληθεί πραγματικά , φτιάχνει κορμό με παίχτες που εμπιστεύονται και βάζουν σιγά σιγά και νέους παίχτες τύπου Αλεξανδρόπουλο - Εσε και πάει λέγοντας....
    Όσο αφορά τώρα παίχτες τύπου Καμπιασο αν έπαιζαν τώρα δεν θα ερχόντουσαν ΠΟΤΈ Ελλάδα , Τουρκία τρέχοντας θα πήγαιναν , Ικαρντι, Μπατζουαγι / Φενέρ - Γάλατα και πάει λέγοντας 3Μ παίρνουν το χρόνο να έρθουν εδώ να κάνουν τι??? Να παίρνουν 1Μ και να τα ακούνε κιόλας ...Η νέα ουτοπία σε μισθούς στην Ευρώπη είναι η Τουρκία , η Ελλαδιτσα μας άφησε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα

  • Capitano7
    Capitano7 Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 09:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίγο πολύ τα είπαν όλοι όλα, αυτό που θέλω να αναφέρω εγώ είναι πως σαν χθες απεβίωσε ο Κυρ Σάββας, θα μπορούσε έστω ένας από την ομάδα, ο οποιοσδήποτε, να αφιερωνε την πρόκριση στη μνήμη του.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Στη δεύτερη εκτέλεση του πέναλτι έπρεπε να ξαναδοθεί επανάληψη, γιατί ένας της Γκενκ μπήκε νωρίτερα στην περιοχή. Δηλαδή μόνο σε βάρος μας η επανάληψη;

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 06:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΝΓΧΑΜ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ,ΚΙΝΕΖΟΣ,ΑΡΑΒΑΣ,ΡΩΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ,ΕΔΩ ΙΣΑ,ΙΣΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΜΙΑ ΚΑΕ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...