roumeliotis

Carwiz

«Στη μεταγραφική λίστα ΟΣΦΠ ο Παγέτ»

casino loutrakiou
redwell

Στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Ντμίτρι Παγέτ είναι και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα "Equipe".

Το συμβόλαιο του 36χρονου ολοκληρώνεται τον Ιούνη του 2024, όμως η μέτρια φετινή σεζόν έχει αυξήσει τις πιθανότητες για να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί εν τέλει, η γνωστή εφημερίδα σημειώνει πως οι ερυθρόλευκοι και κάμποσες ακόμα ομάδες της Ευρώπης παρακολουθούν την περίπτωση του, τονίζοντας, όμως, πως καμία απ’ αυτές δεν αποτελεί δέλεαρ για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντμίτρι Παγέτ μέτρησε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Μαρσεγιέζων.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • κουβας7
    κουβας7 Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Δώστε κ άλλα καθρεφτάκι στους ιθαγενείς...

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    παιχταράδες μμπορεί να ήταν , ισχυρές προσωπικότητες επίσης αλλα δε φτιάχνεις ομάδα με τέτοιους παίχτες ... τα μάξιμούμ που θα έπρπεπε΄να κοιτάμαι είναι μέχρι 32 χρονών και να πρόκειτε για παιχταρα , με την προυπόθεση πώς θα κάτσει μια 3ετία . Τέτοιοι παίχτες είναι οι Ισκό , ο Μόούρα και ο Μιλιβόγεβίτς που για εμένα πρέπει να γυρίσει πίσω . Εξαίρεση θα έκανα μόνο για τις περιπτώσεις των Γούίλιαμ της Φούλαμ και του Αλέξις Σάντσες οι οποίοι και τρομεροί ποιότητα έχουν και φοβερές παραστάσεςι και είναι και σε καλή κατάσταση . Στην Ελλάδα θα κάνουν την διαφορά για 2 χρόνια περπατόντας . Με 36'ηδες και 38ήδες δεν κάνεις ομάδα

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πιο ανησυχητικό ήταν ότι διάβασα ότι είχαμε ανατροπή με το Ματιέ ο οποίος θα μείνει. @Redgoal σου προκύπτει αυτό εσένα ή φούμαρα (ελπίζω)

    REDGOAL: Να μείνει ως παίκτης; Με συμβόλαιο 150.000 ευρώ τιμής ένεκεν μόνο

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χρονιά δανεικός στο Ιωνικό και μια στον Ατρόμητο και γυρνάει εντεκαδατος !!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν οι σοβαρές ομάδες της Ευρώπης προσπαθούν να βρουν τρόπο για να ξεφορτωθούν έναν απόμαχο βετεράνο που έχει καταντήσει βαρίδι και δεν μπορεί πλέον να τρέξει , σκέφτονται και παρουσιάζουν σαν πιθανό επόμενο προορισμό του τον Θρύλο και προκαλούν την σχετική ..."δημοσιότητα". Εκεί καταντήσαμε μετά τα προηγούμενα 2 χρόνια με την λαίλαπα του ταβερνιάρη και τις ..."επιρροές" του Μέντεζ στην άμπαλη διοίκηση μας , στην διάρκεια των οποίων είχαμε μαζέψει στον Θρύλο όοολα τα ..."τιμημένα γηρατειά" ( Βαλμπουενά, Ελ-Αραμπί , Παπασταθόπουλος , Κασάμι , Γκάρι Ροντρίγκεζ , Μαρσέλο , Χάμες Ροντρίγκεζ, Βερσάλικο , Κρίστενσεν , Εμβιλά , Μπίελ και ...λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις"...).!!!

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    36 ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΤΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Ινδιανος
    Ινδιανος Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ισχύει κάθε όνομα που ακούγεται μάγκες. Ηρεμήστε. Θα ανακοινώσουμε προπονητή και μετά θα έρθουν οι παίκτες. Πιστεύω και ελπίζω πως ο μέσος όρος ηλικίας θα πέσει κατά πολύ με τον Κορδον υπεύθυνο.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα γιατί ρε συ Πιτ; 4εκ έπαιρνε στην Τότεναμ, εδώ θα πάρει 2,5 και με τα μπόνους 3! Έχει βαρύνει και λίγο αλλά από σουτ μοιρογνωμόνιο και μπάλα καντάρια! Αν δεν θέλει τρελά φράγκα από Αραβοκίνες ή δεν τον πλευρίσουν ομάδες τύπου Ρόμα, Νάπολι κλπ δεν το θεωρώ τόσο απίθανο!

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Φεύγει ο βαλμπουενα, οπότε πρέπει να πάρουμε έναν νέο υπερηλικα!

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίζει ο Γκουστάβο Πογιετ να είναι σε καλύτερη κατάσταση…
    Και πλέον ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα…
    Δε θα θέλει και χρόνο προσαρμογής …

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...