roumeliotis

Carwiz

Δίχτυα... Γαλατασαράι για Μαντί

casino loutrakiou
redwell

Ο Μαντί Καμαρά δόθηκε δανεικός στη Ρόμα την τελευταία σεζόν, πήρε ευκαιρίες στους "τζιαλορόσι" αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο και επιστρέφει στο Ρέντη με το μέλλον του να παραμένει άγνωστο.

Παρά τη... χαμηλή πτήση στο Καμπιονάτο, ο Αφρικανός κεντρικός χαφ έχει "μνηστήρες" με τη Γαλατασαράι να είναι μια από τις τελευταίες που απλώνουν τα δίχτυα τους στον άσο του Ολυμπιακού:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει ως δανεικός στη Ρόμα.

Είναι 26 ετών και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Γαλατασαράι.

Με τη φανέλα της Ρόμα ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε 21 συμμετοχές και κατέγραψε μία ασίστ, ενώ στον Ολυμπιακό μέτρησε 181 συμμετοχές με 19 γκολ και 13 ασίστ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 02:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή έχω δει και Λαιτνερ και Κίτσο (στην εθνική 3 κ20 παιχνίδια) και τραβούσα λίγο τα μαλλιά μου , προτιμούσα τον Πήλιο προσωπικά και αυτό γιατί από τότε που ακούστηκε ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός είδα παιχνίδια του Πας μόνο και μόνο για αυτόν , κρίμα που δεν τον έκλεισαν .....Τώρα για τον Ραμόν κάτι μου λέει δεν θα μείνει για πολύ και αυτός

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Νic αχα χα χα επίσης και το γραφικό και πανέμορφο Πήλιο

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε να έρθει ο προπονητής να δούμε τι παίκτες θα φέρει και μετά να δούμε αν χάσαμε πηλιους, μπίλιες καμαραδες και λοιπούς.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναί αλλά σαν γνήσιοι Τουρκαλάδες που είναι θέλουν να κάνουν παζάρια και να πάρουν τον Μαντί κοψοχρονιά ή / και τσάμπα αν είναι δυνατόν. Επίσης είναι γνωστή η τακτική των τουρκικών ομάδων να παίρνουν δανεικούς παίκτες που θέλουν οι ομάδες τους να τους ξεφορτωθούν και να τους επιστρέφουν ακόμη πιό ..."ξεζουμισμένους" μετά από 2 ή 3 χρόνια επειδή θεωρούν την ρήτρα εξαγοράς τους ακριβή. Κάτι τέτοια τα κάνουν βέβαια και οι Ιταλικές ομάδες στα τελευταία χρόνια.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος πηλιος Εγω εναν ηξερα απο την ιστορια .Τον πηλιο γουση τον γανωματη που προδωσε το Σουλι στον τουρκαλβανο αλη πασα.Καλημερα και μην τσιμπατε .Δεν υπαρχει ομαδα στην Ελλαδα που να παρει παικτη που θελει πραγματικα ο Ολυμπιακος .Εχεις Κιτσιο ,Λαιτνερ (που διαπρεπει στην Αουστρια)εχεις τον Ραμον ,τον μολδαβο δεν τον υπολογιζω.Ο πηλιος ηξερε οτι θα πηγαινε δανεικος γι αυτο προτιμησε δευτεροκλασσατη επιλογη που θα παιζει βασικος.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πηλιος που υπέγραψε στον Ολυμπιακό στην Αεκ

  • Nic
    Nic Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αθερινοδιχτα ειναι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...