roumeliotis

Carwiz

Κίνδυνος... βαριάς τιμωρίας έδρας Ολυμπιακού

casino loutrakiou
redwell

Τα επεισόδια στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ με την είσοδο των οπαδών των ερυθρολεύκων στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη και τις συγκρούσεις που είχαν με τους αστυνομικούς, ενδέχεται να επιφέρει τιμωρία ακόμα και 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων. Αναλυτικά η κλήση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Βάσει των αναφερομένων στο από 23/4/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/4/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/112/1/30-λζ’ από 24/4/2023 Έκθεση της Αστυνομίας", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α΄, β’ ΙΙΙ), 3 περ. Ι α’, ε’, 4 περ. α’, β’, του Π.Κ της ΕΠΟ".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    τα επεισόδια ήταν κανονισμένα σε περίπτωση ήττας . Το μάτς με το βάζελο είναι στημένο . Παιξτε το διπλό απο τώρα γιατι όταν έρεθι η ώρα θα είναι φραγμένο!!!

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Αργύρης
    "1ον" Συμφωνώ, όταν είναι να εξυπηρετηθούν συμφέροντα ακόμα και του σπανού τα γένια γίνονται! (κάποτε άνοιξαν εφορίες/τράπεζες και σφραγίστηκαν εισιτήρια μέσα στη νύχτα....)
    "2ον" Αν δεν κάνω λάθος τα τελευταία χρόνια μπαίνει κλειδάριθμος, ώστε να μην προκύπτει κανένα ντέρμπυ τις πρώτες αγωνιστικές, πλην όμως δεν αποκλείεται να γίνουν αυτά που γράφουμε στο "1ον"

  • Manolis
    Manolis Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Martines red μπορείς να το ψάξεις αν παίζει σοβαρά και τι προπονητής είναι.Για τν χορηγό κάποια στιγμή που σου είπα έμαθες κάτι εννοώ για την φανέλα.

  • Βολος 7
    Βολος 7 Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε . Άλλωστε με μια ορθολογική και προπονημένη ομάδα ξεπερνάς το πρόβλημα αυτό . Άλλωστε ως οπαδοί του Ολυμπιακού κάτι τέτοια παλιότερα τα κάναμε κάθε Κυριακή. Παίρναμε πρωτάθλημα και σπάγαμε τα γήπεδα. Όταν το οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα ήταν στα φορτε του η θύρα 7 ήταν η χειρότερη θύρα χουλιγκανων. Προσωπικά τα έζησα όντας μέλος της θύρας 7 Βόλου που μέχρι το 2000 που μπήκε λουκέτο λόγω της φάσης με τον ηλιοπουλο θεωρούνταν κσι ήταν από τους πλέον σκληροπυρηνικούς συνδέσμους. Δεν ψαρώνω λοιπόν αν φάμε 4 αγωνιστικές ούτε θα το δεχτώ ως δικαιολογία για κακή πορεία στο πρωτάθλημα του χρόνου. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας ειναι η περίεργη και απαράδεκτη διοίκηση της ομάδας από τον Μαρινάκη . Στην ουσία έπαψε να διοικεί τον Ολυμπιακό και απλά κάνει «οικονομική διαχείρηση». Είναι δύσκολο να διοικείς 2 ομάδες Ολυμπιακό και Νότιγχαμ . Έχουν απαιτήσεις και οι 2 σύλλογοι .

  • Αργύρης
    Αργύρης Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    1ον διαβαζουμε ότι δεν προλαβαινει να εκτίσει την ποινή του, στο ματς με το Βόλο. Θα προλάβαινε όμως, αν το ματς ηταν με τον Παο ή την Αεκ.
    2ον διαβάζουμε ότι θα έχει καβάτζα τιμωρίες για το επόμενο πρωτάθλημα. Πάω στοίχημα πως τσα πρώτα εντός έδρας ματς, θα μας κληρώσει τουλάχιστον με έναν εκ των Παο, Αεκ, αν όχι και με τους δύο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...