roumeliotis

Carwiz

«Πλησιάζουμε προς την κορυφή...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος πέταξε δυο βαθμούς στο Περιστέρι καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μίτσελ Γκονζάλεθ, στις δηλώσεις του στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του:

«Ήταν παράξενο παιχνίδι, αργήσαμε να μπούμε. Είχαμε την μπάλα αλλά δεν είχαμε πάθος. Προηγηθήκαμε αλλά δεν ήμασταν εκεί.

Μιλήσαμε στο ημίχρονο, είπαμε να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις, δεν το κάναμε και το πληρώσαμε», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova.

Για τη μάχη του τίτλου, είπε: «Πλησιάζουμε προς την κορυφή. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Σήμερα πήραμε την πρωτοβουλία, αλλά δεν καταφέραμε να την ολοκληρώσουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

39 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην κορυφή του παγόβουνου πλησιάζουμε όχι τώρα εδώ και πολύ καιρό

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αφήγημα ότι το πρωτάθλημα θέλουμε να το δώσουμε στο βαζελο έχει πέσει αφού ο βαζελος είναι της πλάκας και μάλλον πάει για Τίγρη μεριά! Αν τώρα κάποιοι πιστεύουν ότι θα έδινε το πρωτάθλημα στον Τίγρη γιατί έτσι του είπαν είναι αστείο! Τα πράγματα είναι απλά, έφτιαξε μια ομαδαρα την πούλησε και τώρα κονομαει από Αγγλία μεριά, που τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα και η αγορά μεγαλύτερη! Εδώ θα συνεχίσει με τα αποφάγια της Φόρεστ και έχει ο θεός !

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    μαθητευομενος μαγος και αυτος...

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλησιάζουμε αργά αργά! Κε Μίτσελ πόσο χειρότερος θα ήταν ο Μαρτσελο από τον ρεμπτσουκ για το τελευταίο μισάωρο? Όσα σουβλάκια και να έχει φάει στον Ατρομητο έχει ρίξει τρία μπαλάκια! Μήπως δεν πρέπει να βάλει άλλο για να πάει στην ομάδα του cr7 ? Αντε μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο! Ο James ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα σε όλο το πρωτάθλημα, αν φύγει και αυτός αντίο ζωή! Η πόλη αβάντα στο φορτουνη ξαφνικά δείχνει ότι δεν θα μείνει οπότε ραβε ξήλωνε πάλι του χρόνου! ΥΓ Αυτό τον βαζελο και αυτή την κουλα τα προηγούμενα χρόνια δεν τους βλέπαμε!

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες για να μην το κουράζουμε η ουσία είναι μια.Επιτηδες έριξε το επίπεδο της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ειδικά μετά τη χρονιά με πεντάρα στην Κούλα, τεσσάρα στον ποα και τριαρα στις μπουγατσες.Απο τότε όλα γίνονται λάθος διότι αυτό θέλει η ιδιοκτησία να κάνει.Κοιταξτε τι υλικό έχουμε.... όλο αυτό γίνεται επίτηδες και ηθελημένα.Δυστυχως για τον ιδιοκτήτη δε θα πάρει το πρωτάθλημα ο κολλητός του (!!!!) που αυτό θέλει.... Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές; Φυσικά και μπορεί απλώς δεν θέλει..... Δεν μπορούσε να φέρει άλλον προπονητή; Φυσικά και μπορούσε..... Αλλά έφερε τον Κορμπεραν και μετά τον Μίτσελ διότι αυτό ήθελε.... Αυτό το ότι όλα γίνονται λάθος προσωπικά δεν το τρώω....Το ότι γίνεται ηθελημένα ναι το πιστεύω....

  • Haris Diam
    Haris Diam Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED7 Δεν μπορει ο Μαρσελο, τρωει κατι σπλιναντερα τωρα. Κατσε καμια βδομαδα να ρευτει και να ξεφουσκωσει και μπορει να μπει κανα δεκαλεπτο ετσι για το τζερτζελο

  • RED 7
    RED 7 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα αλήθεια αυτό που λέει ο φίλος ο Στέφανος έχει απόλυτο δίκιο αν και δηλώνετε τραυματίας..... αλλά συγνωμη δηλαδή αν έπαιζε ο Μαρσέλο μπροστά από τον Μολδαβό ΓΕΩΡΓΕΑ και όχι ο Μασούρας τι χειρότερο θα μπορούσε να γίνει;;;;Δεν μαρκάρει!!!! γιατί ποιος μαρκάρει;;;;ο Χάμες ο Μπιελ ή ο Φορτουνης;;;; Τουλάχιστον ο Μαρσέλο με την καλύτερη τεχνική κατάρτιση στην ομάδα μπορεί να σου βγάλει δυο φάσεις και γκολάρες αμα λάχει μπορεί....απο τους άλλους ποιος θα το κάνει;;;

  • ThanRed
    ThanRed Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχισαν παλι να περπατανε....δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορουν να τρεξουν.... πραγματικα εχω εκνευριστει πολυ με αυτο που βλεπω. Οι παικτες μας να ειναι πιο αργοι και απο το διαιτητη....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

    Βαλτους να τρεξουν 3 ωρες καθε μερα σε γρηγορο ρυθμο, οχι με βημα...δεν θα κανουν παρελαση.

    Δειτε διαφορα ο Ροντινει που ηρθε τωρα. Σε λιγοτερο απο ενα μηνα θα ειναι σα τους αλλους. Γιατι?? Τοσο ασχετο γυμναστη εχουμε?? Ελεος!!! Ξερεις τι ειναι να βλεπεις την ομαδα σου και να σε παιρνει ο υπνος?

    Εχτρεμ δεν μπορουμε να παρουμε? Ας ερθει ο Σεμπα. 1000 φορες καλυτερος απο ολους τους δικους μας.

    Και κατι τελευταιο: αν δεν παρεις το κεντρο δεν μπορεις να κανεις τιποτα και εισαι ακαλυπτος σε αντεπιθεσεις. Ετσι φαγαμε το γκολ χθες. 3 δεκαρια δεν βαζει μαζι ουτε η Μπαρτσα.... Βαλε Σαρμασεκου στο κεντρο με τον Κορεατη και ασε τον Εμβιλα να κλεινει τις τρυπες και να κανει παιχνιδι.
    Μπιελ δευτερο φορ και ενα 10αρη. Απο ενα ημιχρονο Φορτου και Χαμες. Δεν αντεχουν περισσοτερο.
    Χθες απο τη αριστερη πλευρα ουτε μια επιθεση. Βαλε Μαρσελο. Στην ιδεα και μονο κατι θα γινοταν.

    Μας βλεπω 4ους για να μην πω 5ους αν συνεχισουμε ετσι, χωρις πλανο και φυσικη κατασταση.


    ΤΡΕΞΙΜΟΟΟΟΟΟΟ επιτελους.....

  •   Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον πατο πλησιαζουμε αλλα ποιος νοιαζεται?Με μαθηματικη προοδο σβηνουμε κ δεν ανοιγει ρουθουνι...Αφου δεν νοιαζονται οι διοικουντες δεν μενει κατι αλλο να πουμε.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτές οι δηλώσεις καποτε θα με εξοργιζαν. Τωρα τις χαιρομαι...και γελάω. ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!
    Και αυτά τα πρόβατα που θα πανε ξανά γήπεδο ταχα να στηριξουν το εκτρωμα....
    Αυτά τα προβατα που δεν εχουν τα αντερα να πουν ενα συνθημα εναντίον αυτού της διοίκησης!!!!

    Πλησιάζουμε κορυφή....την κορυφή του κόσμου!!!! Σε λιγα χρονια θα πάμε τελικό ευρώπης....γιατί οχι να παίξουμε μπάλα και στη Σελήνη!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...