roumeliotis

Carwiz

Αποχώρηση ΟΣΦΠ Β' από ματς με Κηφισιά

casino loutrakiou
redwell

Οριστική διακοπή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά για τη 10η αγωνιστική της Super League 2, μετά από απόφαση των Πειραιωτών να μην συνεχίσουν τον αγώνα διαμαρτυρόμενοι για τη φάση της αποβολής του Κωστή, στο 22ο λεπτό.

Μετά από ένταση που προκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα αφού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Β' είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής Βάτσιος και οι βοηθοί του έφυγαν για τα αποδυτήρια και όταν επέστρεψαν μετά από περίπου 40 λεπτά, οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν το ματς και αποχώρησαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που κάλυπτε τηλεοπτικά τον αγώνα, η απόφαση αυτή των ερυθρόλευκων πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη την απαίτηση των οπαδών της ομάδας, να μην συνεχίσουν στο παιχνίδι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ)
    Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ) Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντιπρόεδρε, δεν με νοιάζει και δε θα έπρεπε να νοιάζει κανεναν το τι θέλουν να πετύχουν αυτοί που δίνουν εντολή να αποχωρεί η ομάδα από τους αγώνες για ψύλλου πηδημα.
    Αυυοι κάνουν το κομμάτι τους εις βάρος της ιστορίας και της φανέλας του Ολυμπιακού.
    Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ποτέ ομάδα που "το βάζει στα πόδια".
    Ας είχαν ομάδα πιο σοβαρή και ικανή να νικάει τις Κηφισιες και τις Καλλιθέες.
    Χθες έφυγαν για ποιο λόγο;;; Επειδή ο διαιτητής έριξε απευθείας κόκκινη σε παίχτη μας για ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ μαρκάρισμα;;;
    Έχουμε δει τη φάση με τη παρέα μου 6 άτομα και όλοι λέμε ότι καλά του έκανε.
    Και στον Ολυμπιακό την είδαν επαναστάτες κ κάθε σφύριγμα που δε τους αρέσει σηκώνονται κ φεύγουν;;;
    Αν το ίδιο μαρκάρισμα είχε γίνει σε δικό μας παίχτη και ο διαιτητής απέβαλε παίχτη της Κηφισιας θα φεύγαμε από το γήπεδο;;;

    Αυτα που κάνουν μόνο μαγκιά δεν είναι.
    Δεν ξέρω τι αποσκοπούν, ξέρω όμως ότι η ρετσινιά αυτή της αποχώρησης θα μείνει στον σύλλογο και δεν είναι καθόλου ωραίο πράγμα. Εγώ αλλιώς έμαθα και εζησα τον Ολυμπιακό όλη μου τη ζωή ως τώρα.
    Κι έρχονται αυτοι σήμερα να μας αλλάξουν ότι ξέραμε;;;
    Τους μισώ ρε... Όπως σας το λέω.
    Τους μισω.
    Τους έχω βαρεθεί όλους.
    ΝΤΡΟΠΗ της ιστορίας του Ολυμπιακού, των ιδανικών και των αξιών αυτού του συλλόγου.

    Ντροπή τους!!!

    ΥΓ. Αν θέλουν να αντιγράψουν τους Αγγελόπουλους, ας κοιτάξουν να δουν εκτός από το μέχρι τέλους, το οποίο αντιγράφουν με λάθος τρόπο, τα υπόλοιπα πράγματα που κάνουν για τον Ολυμπιακό και έχουν καταφέρει να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο χαρούμενος και υπερήφανος για την ομαδάρα του.

    ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΤΈ ΣΟΥ ΟΎΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΌ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ. ΟΎΤΕ ΤΟ ΜΙΣΌ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 04:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow ξέρω από μέσα ότι η ακαδημία θα αποχωρεί κάθε βδομάδα όσο έχει τέτοιες διαιτησίες και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να πέσει κατηγορία, οπότε και -20 να πάει στην δεύτερη εθνική θα μείνει , έτσι είναι ο νόμος.....
    Ο λόγος που αποχωρεί είναι για να υπάρχει πίεση προς την ΕΠΟ ότι στον Ολυμπιακό δεν περνάνε αυτά......
    Επίσης οι Αγγελόπουλοι αποχώρησαν από το πρωτάθλημα , η Β ομάδα ποδοφ. δεν αποχωρεί από το πρωτάθλημα, τουλάχιστον όχι μέχρι το καλοκαίρι, αποχωρεί από τους αγώνες δεν υπάρχει σύγκριση , αν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα κινδυνεύει με μηδενισμό η πρώτη ομάδα.....
    Δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα στην ακαδημία , όσο θεωρούν ότι έχουν περίεργες διαιτησίες θα αποχωρούν.......
    Το θέμα είναι όμως ότι κόκκινη θεωρώ ότι υπήρξε και ο διαιτητής μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε κάνει κάποιο λάθος....

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 02:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζάμπα μαγκιά. Ας είχε αυτό κυρώσεις στην 1η ομάδα και θα σου λεγα εγώ αν θα κάνανε τέτοια.

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 02:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρησιμοποιούν την β ομάδα για να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης διαιτητικά η πρώτη?Ψάχνουν δικαιολογίες για το φετινό πρωτάθλημα που δείχνει χαμένο?
    Όχι ότι ο Μπαλτακος είναι καμμία Περιστέρα,ξέρουμε ποιος είναι.
    Αλλά τόσα χρόνια ήταν καλύτερος του ο Γραμμένος στην ΕΠΟ με τις ευλογίες Σαββίδη?Πρωταθλήματα δεν πήραμε επί Γραμμένου?
    Αυτά που κάνουν λοιπόν με τις αποχωρήσεις
    είναι απίστευτα ξευτιλικια για την ιστορία του Ολυμπιακού.
    Αφήστε που δυναμιτιζουν το κλίμα ενόψει Βόλου,που αν γίνει καμμία στραβή ,βλέπω να τα ρημάζουν όλα κάποιοι "Ολυμπιακαρές",και να ακολουθούν τιμωρίες κλπ κλπ.
    Όλα θα θυμίζουν τα πέτρινα χρόνια του Σαλιαρελη.
    Βέβαια αν η β ομάδα αποχωρήσει και τρίτη φορά κάποια στιγμηι ,οπότε θα τιμωρηθεί η α ομάδα με μείον πέντε βαθμούς,εκει θα γίνει άλλη συζήτηση για τα πραγματικά κίνητρα...

  • Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ)
    Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ) Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε γινει χειρότεροι κλάψες κι απο την Μαρθα Βούρτση.
    Αυτοί νομίζουν οτι μπορούν να μιμηθούν τους Αγγελόπουλους και το κανουν με εντελώς λάθος τροπο.
    Ειναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Ολυμπιακό να εχει φτασει σε αυτό το σημείο.
    Ας το δουμε εντελώς δικαια και αντικειμενικά.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ; ; ; Δεν ηταν επικίνδυνο αντικανονικό παιχνίδι; Mε τις σχάρες προβολη και από πισω ; ; ; Εχουμε δει απειρες τετοιες κοκκινες να δινονται σε αγώνες και επισης πολλές επισης που ΔΕΝ δοθηκαν και λεμε μα γιατι δεν του εβγαλε κοκκινη.
    Πηρε λοιπον αυτη την αποφαση ο διαιτητης. Καποιοι θα διαφωνείτε...δεκτο. Θεωρειτε οτι αξιζε απλα κιτρινη κάρτα.
    Το θεμα ομως ειναι το εξης...Αντε εδωσε την κοκκινη γιατι το θεωρησε πολύ επιπόλαιο και επικινδυνο μαρκάρισμα. Γιατι ντε κ καλά πρέπει να θεωρησουμε οτι ο διαιτητης εχει σκοπο να μας αδικησει ; ; ; Και για αυτό το σφυριγμα σηκωθηκαμε και φυγαμε ΠΑΛΙ απο αγώνα???
    Δηλ το εχουμε βρει τωρα και οτι σφυριγμα κατά μας δινεται, σηκωνώμαστε και φευγουμε ; ; ; OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ??????????

    Ρε...εχετε καταλάβει οτι ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ; ; ; Εχετε καταλάβει οτι αυτά δε τα έκαναν ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ πριν 15-20 χρόνια που φωναζαν για παράγκες και κατεστημένα απο το πρωι ως το βράδυ???

    Εχουμε μικρύνει πολύ και δε το εχουμε καταλάβει.

    Εχουμε πεσει στη παγίδα να θεωρούμε οτι ολοι μας πολεμουν και παντου βλέπουμε φαντάσματα.

    Εχουμε σταματησει να ριχνουμε ευθύνες στα δικά μας λάθη και ασχολούμαστε με τρίχες κατσαρές τάχα για να αποδόσουμε την ευθύνη σε αλλους παράγοντες (διατησια, ΕΠΟ κτλ).

    Η διοικηση του Ολυμπιακού, οι παράγοντες και οσοι "κυβερνούν" αυτό το καράβι το εχουν ριξει ηδη στα βράχια. Τετοια κατάντια να δω τον Ολυμπιακό δε περίμενα ποτέ μου.

    Εχουμε γεμισει παιχτες απο τις κουκουβάουνες, αλλους τοσους εχουμε δανεικους παντού, εχει χαθεί η μπάλα, ομάδα δεν εχουμε, μπαλα δε παιζουμε, κλαψα απο το πρωι ως το βράδυ, φυλλάδες που νικάς τον Ιωνικό και αποθεώνουν τους πάντες ενώ οταν δωθεί σημα απο εκει που εχουν θεό καποιον (πχ Μαρσελο) μεσα σε ενα πρωί τον εξαφανίζουν και τον βγάζουν αχρηστο....παράγοντες που εχουν σκοπό να ξεπεράσουν σε like με τις αναρτησεις τους την Ιωάννα Τούνη.....
    Και μας φταιει ταχα ο Μπαλτάκος και ο διαιτητης που θελουν να βαλουν τρικλοποδιές στην Β' ομάδα μας και τους παιχταραδες που δεν μπορουν να παιξουν ουτε ενα τριγωνάκι της προκοπής συνδυασμό!!!

    Πραγματικά πονάει η ψυχή μου.......αυτό το πράγμα δεν ειναι Ολυμπιακός. Και δεν μιλαω μονο για το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτο δεν ειναι Ολυμπιακός εδώ και μια 3ετία.
    Μιλάω για ολα τα επιπεδα. Ποιο DNA ; ; ; Aυτο εχει αλοιωθει απο καιρο. Εδώ μιλάμε οτι δεν υπαρχει ουτε τσιπα στις ταξεις της ομάδας.

    ΥΓ. Μετά από χρόνια θα μου το θυμηθείτε, θα πουν ολοι αλήθειες, ο κόσμος ειδικότερα αυτος που εχει επιτρέψει να μικρύνει ο συλλογος τοσο πολύ απο αυτους που τον διοικούν, ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ καποια στιγμη μετα απο χρονια οτι αυτή η διοικηση ηταν Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ....

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έβλεπα το ματς από την Ερτ3 , δεν ξέρω αν είναι κόκκινη , εγώ προσωπικά κόκκινη είδα μαρκάρισμα με τα δύο πόδια από πίσω στην γάμπα του αντιπάλου ......Οι διαιτητές αποχώρησαν γιατί μπήκαν οι φίλαθλοι μέσα και όχι γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός ....Μετά από 40 λεπτά στην είσοδο των διαιτητών μετά την διακοπή έφυγε ο Ολυμπιακός και είπαν ότι αποχωρούν μετά από απαίτηση των φιλάθλων , ο Ολυμπιακός όσο οι διαιτητές ήταν στα αποδυτήρια έκανε κανονικά προθέρμανση , δεν φαίνονται δηλαδή ότι θα αποχωρήσει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...