roumeliotis

Carwiz

«Ο Μαρσέλο θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Μαρσέλο ήρθε με... τυμπανοκρουσίες στον Πειραιά αλλά μέχρι τώρα αποδεικνύεται μια ακόμα μεταγραφικά αστοχία για τον Ολυμπιακό καθώς δεν έχει προσφέρει το παραμικρό, εκτός από τα δυο γκολ σε ματς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με έναν άλλο... Μαρσέλο, τον Μαρσέλο Νέβες της ιστοσελίδας "O' Globo" υπήρξε έντονο ενδιαφέρον της Φλουμινένσε για τον έμπειρο αριστερό φουλ μπακ, με την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο να προσπαθεί να πείσει τον Βραζιλιάνο να επαναπατριστεί εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Μαρσέλο όμως πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δίνει την ίδια απάντηση. Ποια είναι αυτή; «Ο Μαρσέλο θέλει να μείνει στην Ευρώπη και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό.

Αυτό απάντησε στη Φλουμινένσε, πως θέλει να εκπληρώσει όλη τη συμφωνία με το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό. Η επιστροφή στη Βραζιλία έχει αποκλειστεί» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

47 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    RG, προ Ολυμπιακού ο Μαρινάκης δεν ήταν ούτε τόσο πάμπλουτος, ούτε τόσο πανίσχυρος όσο είναι τώρα. Εφοπλιστής ήταν, ναι... αλλά εφοπλιστές εδώ στον Πειραιά υπάρχουν πολλοί... κάποιοι μάλιστα με τα χρόνια βάρεσαν κανόνι. Λόγω επαγγέλματος έχω μπει σε πολλές ναυτιλιακές και το ξέρω.
    Η πρώτη μεγάλη επένδυση του Μαρινάκη ήταν ο Ολυμπιακός.... το ήξερε ότι θα του ήταν κερδοφόρος γι αυτό και έδωσε γη και ύδωρ για να τον πάρει... κάπου 100Μ€... 60Μ€ για το πλειοψηφικό πακέτο και τα υπόλοιπα πήγαν σε γήπεδα, προπονητήρια, μπουτίκ, εκμετάλλευση brand name. Η αλήθεια είναι ότι τα έσκασε πάρα πολύ χοντρά κι είναι λογικό να θέλει και να βγάλει. Άλλωστε επένδυση αυτό το πράγμα σημαίνει. Επενδύεις, κερδίζεις. Αν θα πρεπε να βαζε κάθε χρόνο απ την τσέπη του, δε θα ήταν ο Ολυμπιακός επένδυση, αλλά μαύρη τρύπα.
    Δε σταμάτησε όμως εκεί. Όταν μας πήρε, πιάστηκε με πολλά άλλα πράγματα... καναλάρχης, ειδησιογραφικά σάιτ, (κατ' ουσία) δήμαρχος Πειραιά (τον έχω εγώ και τουλάχιστον απ τους προκατόχους του είναι λίγο καλύτερος) κλπ γι αυτό κι έχει κάνει και τόσους πολλούς εχθρούς και κονταροχτυπιέται ανοικτά πια.... με το Σαββίδη δεν ξέρω τι παίζει... δεν αποκλείω όμως κι όλη αυτή η αντιπαλότητα να μην είναι αληθινή και να γίνεται απλά για το θεαθήναι.... ο μεγάλος του αντιπαλος είναι ο Μελισσανίδης.... αυτός είναι κι η αιτία που ο Μαρινάκης κατέβηκε για δήμαρχος.... για κάποια εκμετάλλευση του λιμανιού του Πειραιά.... ο Μελισσανίδης χρηματοδοτούσε το Μιχαλολιάκο που ήταν παραδοσιακό στέλεχος της ΝΔ, πρώην ΥΕΝ και νυν δήμαρχος Πειραιά τότε... για να νικήσει τις εκλογές ο Μαρινάκης, έκρινε ότι έπρεπε να κατέβει ο ίδιος... δεν μπήκε τυπικά αυτός... αυτός παρέμεινε αντιδήμαρχος κι έβαλε για δήμαρχο το Μώραλη.
    Εν πάση περιπτώση, αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Απλά τα ανέφερα για να δείξω ότι αλλοιώς ήταν ο Μαρινάκης προ Ολυμπιακού κι αλλοιώς έγινε μετά.

    REDGOAL: Ως προς την προβολή φίλε δεν το συζητάμε. Με το να πάρει κάποιος τον Ολυμπιακό αυτόματα γίνεται Νο1. Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζουμε γιατί και δεν ξέρουμε και πολλά και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε κιόλας

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ:
    Φιλε,τον Μαρσελο δεν το εβγαλα εγω αχρηστο,μονος του κερδισε τον τιτλο!
    Αυτος δε σεβαστηκε τον εαυτο του και το ενδοξο παρελθον του.
    Αυτος δε σεβαστηκε καποιες χιλιαδες κοσμου σε μια αποθεωτικη υποδοχη.
    Αυτος,επι μηνες κοροιδευει προσπαθωντας και καλα να χασει κανα γραμμαριο...
    Αυτος ειναι που προκαλει οικτο και λυπηση στα σκορπια εικοσαλεπτα που εχει παιξει...
    Αυτος ειναι που τον αφηνουν πισω...ετη φωτος στα σπριντ ολοι οι τυχαρπαστοι της τριτοκοσμικης σουπερ λιγκας.
    Αυτος τελικα ειναι που δεν εχει καταλαβει οτι ο σεβασμος αποπνεεται,δεν απαιτειται.
    Να'σαι σιγουρος οτι δεν εχω προηγουμενα μαζι του,δε μου εχει κανει κατι στο παρελθον ο ανθρωπος...
    Αλλα τελικα δε φταιει αυτος,βρηκε αμμο και κυληθηκε...
    Θελουμε δε θελουμε,ο απολυτος κριτης ειναι το χορταρι.
    Αυτα και δεν επανερχομαι.
    Κατηφοριζω σιγα σιγα γιατι εχουμε και Αρμανι αποψε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @geodiv
    Όχι δεν υπονοώ αυτό που είπες... το λέω φόρα παρτίδα και θα το γράψω και όσο γίνεται πιο ευγενικά μπας και θεωρηθεί πρέπον και περάσει.... θεωρώ ότι τα τσεπώνει χοντρά κι ότι απ τα έσοδα του Ολυμπιακού τόσα χρόνια έχει μεγαλώσει και τη ναυτιλιακή του και αγόρασε και τη Φόρεστ.
    Μόνο που τώρα η Φόρεστ του αποφέρει πολλά περισσότερα, οπότε δίνει εκεί βάρος κι εμείς αφεθήκαμε στο έλεος του Θεού. Ποτέ μου δε θεώρησα αυτή τη διοίκηση άξια για την ομάδα μας και μακάρι να μας πούλαγε, να ερχόταν κάποιος πιο φιλόδοξος επενδυτής.

    ΥΓ. Αν θεωρείτε ότι δεν πρέπει να περάσει, κόφτε το. Μην πείτε στη διαδικασία να το κάνετε edit. Κι ειλικρινά αυτό το λέω μόνο για σας.

    REDGOAL: Παίδες μην γράφετε ασυναρτησίες. Η περιουσία του Μαρινάκη είναι τεράστια και δεν έχει ανάγκη να "τσεπώσει" χρήματα της ομάδας. Ότι έχουν φέρει 100 παίκτες αποτυχίες λόγω ασχετοσύνης και έλλειψης ατόμου-γνώστη ισχύει αλλά όχι ότι με λεφτά Ολυμπιακού παίρνει καράβια και τη Νότιγχαμ. Έλεος

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που ανέβηκε στη Πρεμιερλιγκ η Φόρεστ και τα 200Μ που εισέπραξε. Κι ο νοων νοειτο.
    Κι όσον αφορά αυτούς που στραβωνουν επειδή τους θίξαμε την πριμαντονα, ας πρόσεχαν. Ας σεβόταν ο Μαρσέλο το όνομα και την υστεροφημία του και να κρεμαγε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Κι όχι να έχει γίνει τουρίστας και να κάνει αρπαχτες σε τριτοκοσμικές χώρες, λες και λίγα έβγαλε στην καριέρα του.

  •  geodiv
    geodiv Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, ο ρόλος για το στήσιμο της ομάδας δεν έχει ανατεθεί στον Ανιγκό; Αν ναι, ποια η γνώμη σου για την ικανότητά του; Προφανώς έχει ευθύνη για το αλαλούμ του περασμένου καλοκαιριού, αλλά δεν ήταν μόνος νομίζω. Τέλος πάντων, τι ισχύει τώρα που μιλάμε; ΥΓ. Φίλε Ηλία Θεοδωράκη, έτσι βλέπω κι εγώ, με ανιδιοτέλεια, τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ. Αλλά υπονοείς ότι ο Μαρινάκης τα τσεπώνει και δεν επενδύει τα κέρδη; Μπορεί κι εγώ να ονειρεύομαι ευρωπαϊκά μεγαλεία, όπως μας αρμόζει, αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο; Νομίζω ότι ο Μαρινάκης είναι εγγυητής της σταθερότητας και, ελπίζω, και των επιτυχιών του συλλόγου στο επίπεδο που όλοι θέλουμε...

    REDGOAL: Φίλε ο Ανιγκό μαζί με Καρεμπέ, Βρέντζο, Αβραάμ και Καραπαπά είχαν λόγο στις μεταγραφές μετά τη φυγή του Μοντέστο. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε αν έγιναν πετυχημένες κινήσεις ή όχι. Όποιος έχει μάτια βλέπει. Και τώρα οι ίδιοι κάνουν τις μεταγραφές εφόσον δεν ανέλαβε κανένας από τους 10 αθλητικούς διευθυντές με τους οποίους μιλήσανε το καλοκαίρι όπως επίσημα έχει ειπωθεί

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Επι Μαρινακη κατρακυλησε ο Ολυμπιακος απο την 26 η θεση στην 40 η και επεται συνεχεια με την επιμονη του στον ταβερνιε πρωτα και μετα σε αστοχες προσληψεις τεχνικων συμπεριλαμβανομενου και του Ισπανου ραβασακια ,να μην ξεχνιωμαστεΟ Ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα στην Ελλαδα απο την δυναμικη που εχει σαν συλλογος και απο την ανυπαρξια των αλλων ,στην Ευρωπη δειχνει ποσο ανταγωνιστικος ειναι και εκει πλεον ειναι ομαδα Γ κατηγοριας ,μην κοροιδευομαστε.Καλημερα σε ολους και καλη φωτιση .Υ.Γ Τωρα γιατι πηρε 15000 εισητηρια για το παιχνιδι με το βολο ποτε δεν το καταλαβα ,ουτε και οσοι πανε γιατι .

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα οτι του είπαν να βρει ομάδα τώρα.Αν αληθεύει ειναι μεγάλο λάθος.Ο παίκτης μετα απο τόσες τυμπανοκρουσίες και υποδοχές πρέπει να μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.Διαφορετικά βάζουμε βούτυρο στο ψωμί των αλλόθρησκων και θα μας κοροιδεύουν!

    REDGOAL: Ότι δηλαδή θα γελάνε με τον Μαρσέλο και όχι ότι πήραμε 20 παίκτες το καλοκαίρι και ήδη οι μισοί έχουν φύγει ως παλτά; Παίδες, όσο δεν υπάρχει καταρτισμένος άνθρωπος να στήσει ομάδα, τόσο θα πηγαινοέρχονται 500 παίκτες και ο Ολυμπιακός θα δυσκολεύεται ακόμα και στο πρωτάθλημα της Σούπα Λιγκ που είναι πλέον 4ης διαλογής στην Ευρώπη

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 07:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @geodiv
    Δε θα μπορούσα να αναλάβω πόστο στον Ολυμπιακό γιατί για εμένα είναι ομάδα της καρδιάς μου και θα μου ήταν αδιανόητο να βγάλω έστω κι ένα σεντ απ' αυτόν. Οπότε με τον τρόπο που λειτουργεί ο Μαρινάκης στην ομάδα, δε θα μπορούσα να συνυπαρξω μαζί του ούτε για μια στιγμή γιατί αυτός σε σχέση με μένα, είναι το άλλο άκρο.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 04:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα τελευταία 12 χρόνια έχουμε πάρει 10 πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο !! Ορισμένοι εδώ που γράφουν δεν νομίζω ότι είναι και πολύ ολυμπιακοί !!! Άλλοι είναι σανοφαγοι, άλλοι πιτογυροι , άλλοι μεροκαματιάρηδες, άλλοι βγάζουν απωθημένα ζωής , μιλάμε για πολύ γέλιο !! Αν είχαμε πάρει 1 πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια φαντάζομαι τι θα γινόταν !! Πολλά παιδιά γράφουν πολλά σωστά πράγματα που είναι οφλαλμοφανει και δε γίνονται ! Αλλά τώρα κατι χαλασμένα μυαλά χαλάνε όλη την εικόνα και ρίχνουν πολύ το πήχη !! Βέβαια εφόσον δεν βρίζουν περνάνε τα μυνήματα αλλά είναι στα πλαισια του γραφικού ! Αφού έμαθα ότι οι Αγγελόπουλοι κάλεσαν σε μονομαχία το Μαρινάκη και το Καραπαπά !!!! Η απάντηση που πήραν είναι ότι η μονομαχία θα γίνει όταν έρθουν στα ίσα στα κιλά !!!! Μη μπερδεύεται το μπάσκετ ορισμένοι με το ποδόσφαιρο καμία σχέση δεν έχουν !!! Παραδείγματα πολλά !! Εφές 2 πρωταθλήματα Ευρώπης στο μπάσκετ στο ποδόσφαιρο καμία τουρκική ομάδα ούτε καν στους 8 ! Η Μονακό στο μπάσκετ τραίνο πάει και μάλλον θα το πάρει φέτος η Παρί με τέτοιους παίχτες ούτε στους 4 !! ΟΒαζελος και μεις τόσα πρωταθλητριών στο μπάσκετ στο ποδόσφαιρο 0 !! Στο μπάσκετ δεν έχει μεταγραφές καταρχήν ! Υπάρχουν 20 - 30 παίχτες τοπ επιπέδου και κάθε χρόνο η κάθε δύο, ελεύθεροι πληρώνεις τους παίρνεις και με ένα καλό από τους 10-12 προπονητές που κυκλοφορούν έφτιαξες ομάδα !! Τόσο απλά !!! Δε γίνεται σύγκριση σε αυτά τα δύο χαλάει το μυαλό ορισμένων !!! Αθλήματα είναι μη σκατε τόσο πολύ υπάρχουν και άλλα ωραία πράγματα στη ζωή !!! Ο Μαρσέλο είναι ο Μαρσέλο !! Εμάς δεν μας βλέπει καν για χαβαλε ήρθε για χαβαλε μας τον έφεραν έχασε και δύο κιλά , είπαμε χρονια είναι θα περάσει !!!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 03:41 Σύνδεσμος σχολίου

    επειδη καποιοι ειναι βαλτοι η μυαλοφυγοδικοι που καταπινουν σανο αν προβαλλουν σαν επιχειρημα οτι ο μαρινακης εκανε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου γιατι αναγκαστηκε απο τα εγκληματα που εκανε σαν διοικηση ενω οσο επαιζε τσ λινγκ τοσα χρονια εκανε απλα μια οικονομικη διαχειριση με κερδη που ποτε δεν πηγαν σε επενδυση στο να ενισχυθει πραγματικα η ομαδα αλλα αντιθετα αποδυναμωθηκε και ουδεις ξερει που πηγαν αυτα τα λεφτα εσοδων.δηλαδη ο αλαφουζος που εκανε ,απο οτι μπορει να ψαξει και να βρει κανεις ,12 λεει διαδοχικές αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου τα τελευταια χρονια ,με σχεδον 50 εκατ. ευρώ ειναι συμφωνα με την παραπανω λογικη καποιων ο μεγαλυτερος προεδρος στην ελλαδα!ειστε μαρινακικοι κ οχι ολυμπιακοι.και δεν εχετε ουτε την στοιχειωδη αντιληψη να δειτε οτι τα μασημενα επιχειρηματα που διαβαζεται απο τα υπαλληλακια ειναι της πλακας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...