roumeliotis

Carwiz

Η απραξία και ο δανεισμός Λάιντνερ

casino loutrakiou
redwell

Ήρθε στον Ολυμπιακό για να πάρει τη θέση του βασικού αριστερού μπακ ως ένα σούπερ ταλέντο, ένα εκ των 5-6 κορυφαίων του πλανήτη όπως ήταν το "περιτύλιγμα" τότε στα ελληνικά ΜΜΕ, όμως ένα εξάμηνο μετά ακόμα να ντεμπουτάρει.

Η προσφορά του 21χρονου Ισραηλινού μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό είναι μηδέν λεπτά με την πρώτη ομάδα και 88' σε αγώνα του ΟΣΦΠ Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Και πλέον υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την αξία του καθώς ούτε επί Κάρλος Κορμπεράν, ούτε επί Μίτσελ πήρε ευκαιρίες. Ούτε καν να μπει αλλαγή σε ένα ματς να δούμε πώς κινείται στο χορτάρι.

Το θέμα με το διαβατήριο ναι μεν ήταν υπαρκτό αλλά όχι αποτρεπτικό για να παίξει καθώς θα μπορούσε να αγωνιστεί και να μείνει κάποιος άλλος εκτός.

Πλέον, η πλευρά του παίκτη σκέφτεται το δανεισμό και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις τον Γεναρη προς αυτή την κατεύθυνση, με την Παλέρμο να έχει ήδη προσεγγίσει τους ατζέντηδές του.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • thanos
    thanos Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    οσοι ηταν καλοι ,αρπαξαν την ευκαιρια στις ομαδες που πηγαν δανεικοι και γυρισαν κ εκαναν παπαδες . βλεπε τσιμικας. πχ ο κουτρης δεν αρπαξε ποτε την ευκαιρια,οπου κ αν πηγε δανεικος( τ ετυχαν και τραυματισμοι βεβαια) το ιδιο και ο γιαννης μασουρας... καλο θα κανει στον λαιντερ να φυγει δανεικος...το οτι θα δανειστει ,δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κακος παικτης(καθως το ιδιο θα μπορουσαμε να πουμε και για τομ τσιμικα και μας βουλωσε τα στοματα ετσι οπως εξελιχθηκε)....το οτι καποια Μεσα εμφανισαν τον λαιντερ σαν κραμα καφου με ρομπερτο καρλος,αυτο ειναι που ενοχλει και μονο...

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Με μια λέξη:. ΜΠΑΧΑΛΟ!!!
    ΟΤΙ ΚΆΤΣΕΙ:
    Τα τρολακια πανηγυρίζουν εκτός (redgoal) ότι πήραμε το μελλοντικό βασικό αριστερό Μπακ της ομάδας και σε λίγο καιρό βγαίνει σχεδόν άχρηστος!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 02:26 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ γελιο με το τρολακι του πιτογυρου.το εχετε εξευτελισει και αυτος εκει...να βγαλει το μεροκαματο.καλα τοσο αναξιοπρεπεια?φανταστειτε τι ρολο βαρανε ολοι αυτοι σαν εκεινον...ανθρωπακια που για ενα πιτογυρο γινονται ξεφτιλα...τετοιοι στηριζουν το προεδρικο καθεστως ...

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Δεν είναι η πρώτη περίπτωση που χειρίζεστε η ΠΑΕ αρπα κολατζίδικα και φοβάμαι ότι δεν θα είναι και η τελευταία.

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τη περίπτωση του Λάιτνερ ο Ολτμπιακός τη χειρίστηκε πολύ λανθασμένα.Υποτίθεται ίτι έκανε μια επένδυση και αγόρασε ενα νεαρο αριστερο μπακ 20 ετών,στέλεχος της Εθνικής Ισραήλ πολύ ελπιδοφόρο.Και εκει που πρέπει να μπει στη προετοιμασία το καλοκαιρι να μπει στο πνευμα της ομαδας και να δούμε που ειναι καλός και που υστερεί,ξαφνικά μπαίνει σε αχρηστία 4 μήνες με πρόσχημα το διαβατήριο και εμφανίζεται σε ενα παιγνιδι της Β.Εκει έδειξε ότι επιθετικά έχει ταλέντο και ταχύτητα αλλά ανυντικα υστερει κσι σε ατομικό επίπεδο και τσκτικά.Εκει λοιπόν η διοικηση πρεπει να τον στειλει στη Β μέχρι τελους σεζον να δουλέψει στα στοιχεία που υστερει διότι οι σκληροτράχηλες ομάδες της SL2 ,είναι κσλό σχολειο στο ξυλίκι και στη προετοιμασία της νεα σεζον να κριθεί αν κάνει για Ολυμπιακό ή όχι.Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγσπιόμαστε.Τωρα αν εχουν γίνει ειδικες συμφωνίες με τους μανατζερ,το πράγμα πάει αλλού.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο ενα ματς που επαιξε με τον Ολυμπιακο Β' ,δεν μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα.Παντως εκει εδειξε να εχει μεγαλο θεμα ανασταλτικα ,ενω επιθετικα δημιουργικα ηταν καλος,χωρις ομως να ειναι και κστι το πολυ ιδιαιτερο.
    Ειπαμε δεν μπορει να κριθει απο ενα ματς,μπορει να τον εχει παρει και απο κατω,να ηταν απο την απραξια εντελως εκτος ρυθμου ,μπορει και να ειναι ομως απλα αλλη μια μετριοτητα.
    Αν αληθευει οτι ο μανατζερ του μπορει να βρει ακρη με την Περουτζια,να τον στειλουν δανεικο αμεσα.Εαν υπαρχουν καποιοι που μποροουν να διορθωσουν σε ενα βαθμο ,τις αμυντικες ατελειες ενος παικτη ,αυτοι ειναι οι Ιταλοι.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαμπως τον ειδαμε και ποτέ;;;

    Αντε αγορακι μου, την τυχη του Κουτρη και του Γιαννη Μασουρα θα εχεις....

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε ακόμα να φάει το αυγουλακι ο Γιάννης??? ρε μεγάλε?? τι έγινε?? σου κόπηκε η όρεξη?????

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ έχω στείλει και άλλο μήνυμα στο φίλο πάνο ή και τα δύο να ανεβάζεις ή μην ανεβάζεις κανένα και στα δύο δεν βρίζω δεν προσβάλω γιατί αυτή η επιλογή μηνυμάτων?

    REDGOAL: Ξέρεις γιατί ρε Γιαννάκο. Είπαμε, παίρνε το μεροκάματο αλλά δεν θα σου δώσουμε χώρο να γράφεις κοτσάνες μόνο και μόνο για να "ξεπλύνεις" πράγματα. Δεν θέλουμε να φας μπλοκ και να ψάχνεις τώρα άλλη ip για το μεροκάματο. Κάνε τη δουλίτσα σου και άσε να κρίνουμε εμείς αν πρέπει να ανέβει ή όχι

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάνο η δόξα κατωκοπιας έχει μπάσκετ?για να στείλουμε τον κάναν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...