roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε ανάγκη για... εκδίκηση και αποτέλεσμα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ουσεϊνού Μπα εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Καραμπάγλ για την 4η ημέρα των ομίλων του Europa League, με τον Σενεγαλέζο στόπερ που επέστρεψε στις επιλογές του Μίτσελ μετά τον τραυματισμό του να μιλάει για την κατάστασή του αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι:

«Νιώθω πολύ καλά μετά τον τραυματισμό μου. Έχουμε χάσει εντός έδρας παιχνίδι που δεν είναι φυσιολογικό. Όμως έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα αύριο για το αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές των δύο ματς, είπε: «Είμαστε σε φάση που έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Ένα από τα πράγματα είναι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Έχουμε μιλήσει και κυρίως το να μην χάσουνε τη συγκέντρωσή μας».

Για το αν υπάρχει... δίψα για εκδίκηση, ανέφερε: «Ναι το έχουμε ανάγκη. Έχουμε αυτή την ανάγκη για το αποτέλεσμα. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι από το προηγούμενο αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το πως είμαστε καλύτεροι».

Για τον Ολυμπιακό και το τί να περιμένουμε στη συνέχεια: «Έχουμε ακόμα παίκτες που θέλουν χρόνο προσαρμογής για αυτό και η διαφορά από εντός σε εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς.

Πρέπει και να σκοράρουμε περισσότερο και να είμαστε και περισσότερο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε η ομάδα με τον πιο μεγάλο έλεγχο στα παιχνίδια μας. Το έχουμε συζητήσει αυτό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν γνωριζω αν υπαρχει στοιχηματισμος να φαει κοκκινη καρτα να το παιξω σιγουρακι .Στο χωριο μου λενε .Ο λυκος τριχα αλλαζει ,χουι ποτε.

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημασία έχει ο Μπα αν τυχόν και είναι βασικός να παίξει το παιχνίδι του και να μεινει μακριά από αχρείαστα φάουλ και κάρτες. Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερος αμυντικός απ τον Σισέ. Μιλάω για τα καθαρά αμυντικά προσόντα.

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ Μπα ειδικά κοίτα να εκδικηθείς την χαζομάρα που σε δέρνει και παίξε τουλάχιστον με τις πραγματικές σου δυνατότητες μπας και στραβώθει και σε αγοράσει κανένας σύλλογος της προκοπής τον δεκέμβρη η έστω το καλοκαίρι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...