roumeliotis

Carwiz

Δεν ήταν... Θρύλος και 1-1 με Βόλο

casino loutrakiou
redwell

 Ένα ακόμα ματς που ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν νίκησε και δεν έπαιξε μπάλα, αλλά προβλημάτισε στο μεγαλύτερο μέρος του με την εικόνα του και μοιραία έμεινε στο 1-1 με τον αξιόμαχο Βόλο. Ένα πεταμένο στα... σκουπίδια πρώτο ημίχρονο από τους Πειραιώτες που δεν έκαναν τίποτα και ένα σαφώς καλύτερο δεύτερο όπου ήρθε η ισοφάριση και δυο δοκάρια με Κούντε στο 70' και Κόνραντ στο 94', με τους Βολιώτες να έχουν ταμπουρωθεί πίσω για να μη χάσουν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με φοβερό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Οζέγκοβιτς με τακουνάκι στο 29' για να έρθει το 1-1 με σουτ εντός περιοχής και αριστερά του Ελ Αραμπί στο 76'.

Ο Κορμπεράν παράταξε ενδεκάδα με τον Βρσάλικο να επιστρέφει ύστερα από ενάμιση μήνα, τον Μπόουλερ να «γράφει» την πρώτη συμμετοχή ως βασικός και τον Βαλμπουενά να ξεκινά, με τον Μπιέλ να μένει στον πάγκο.

Το ξεκίνημα ήταν αρκετά δυνατό για τους γηπεδούχους, που στο 3ο λεπτό είδαν τον Μασούρα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Βόλου κι εν τέλει να γυρίζει στον Εμβιλά που σούταρε δυνατά από τα 20 μέτρα, με τον Κλέιμαν να αποκρούει.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπόουλερ μπήκε ωραία με ανάποδο πόδι από τα δεξιά αλλά η σέντρα-σουτ του Άγγλου έφυγε άουτ. Οι Θεσσαλοί φάνηκαν για πρώτη φορά επιθετικά στο 19΄, με το τεχνικό σουτ του Φερνάντες να περνά άουτ, ενώ στο 29΄ έφτασαν στο γκολ.

Στο σημείο εκείνο ο πολύ ποιοτικός Φερνάντες «άδειασε» τον Ρέαμπτσιουκ, που είχε κάνει και το λάθος, σέντραρε χαμηλά και ο νεοαποκτηθείς Οζέγκοβιτς, που ήρθε στον Βόλο για να αντικαταστήσει τον Φαν Βέερτ, άνοιξε το σκορ με τακουνάκι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές, με τους Μπιέλ, Ελ Αραμπί και Άβιλα να αντικαθιστούν Μασούρα, Ουί-Τζο και Βρσάλικο. 

Οι ερυθρόλευκοι άσκησαν πίεση και στο 50΄ ο Κλέιμαν απέκρουσε στην αριστερή γωνία του το εκτός περιοχής σουτ του Μπιέλ, ενώ στο 54΄ ο δραστήριος Μπόουλερ, σε άλλο ένα ρήγμα στην άμυνα του Βόλου, έδωσε στον Βαλμπουενά που σούταρε μόλις άουτ στη μεγαλύτερη έως εκείνη στιγμή ευκαιρία του αγώνα.

Η ακόμη μεγαλύτερη στιγμή ήταν στο 70ό λεπτό, όταν στη σέντρα του Βαλμπουενά η καρφωτή κεφαλιά του Κούντε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν, αλλά στο 76΄ η πίεση απέφερε καρπούς, με τον Ελ Αραμπί να νικά τον Κλέιμαν με εν κινήσει αριστερό πλασέ.

Στο 88΄ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή, όταν στην εξαιρετική κάθετη του Μπιέλ ο Ντε λα Φουέντε βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα άουτ πλασάροντας με το αριστερό, ενώ ο ίδιος παίκτης αναδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, όταν στο 90΄+6 σχεδόν όλοι οι παίκτες σταμάτησαν χωρίς να υπάρχει σφύριγμα και ο Αμερικανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (46΄ Άβιλα), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κουντέ, Εμβιλά, Μπόουλερ (69΄ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78΄ Ντε Λα Φουέντε), Μασούρας (46΄ Μπιέλ), Χουάνγκ Ουί-Τζο (46΄ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (78΄ Μεταξάς), Μπαριέντος (86΄ Μπατόκιο), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (78΄ Ματίγια), Μεθκίδα (58΄ Φερνάτεθ), Οζέγκοβιτς (86΄ Πίρινεν).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

57 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το υλικό είναι της πλάκας! Δεν υπάρχει σωτηρία φέτος! Πήρε έναν Μαρτσελο που του στοίχισε όσο ο Πεπε και πήγαν οι άλλοι και πήραν διάρκειας! Αν τα δάκρυα ήταν αληθινά θα είχες πάρει άλλους 3 4 παιχταράδες και όχι σαπακια της Μαρσειγ και της μπλακπουλ!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσον αφορα την διαιτησία εννωείτε πως δεν είναι για να βγάζουμε ανακοίνωση ομώς είχε λάθοι που αξίζουν προβληματισμο . Τα παρι πέναλτυ και αήδιες δεν αξίζουν κάν σχολιασμό . Αν θέτε να κουβεδιάσουμε αν είναι καλός διαιτήτης ο Φωτίας να το κουβεδιάσουμε .
    Το φάουλ που κέρδισε ο Μπά στο πρώτο ημίχρονο ήταν για κάρτα γιατι ο άλλος του έβαλε τρικλοποδια χώρις καμια πρόθεση για μπάλα . Το φάουλ που κάνει ο Μπά στο δευτερο ημίχρονο και του έβγαλε κάρτα δεν ήταν κάν φάουλ.. Αλλα αυτα πές ότι γίνονται τα λάθοι . Αυτο που με προβλημάτισε εμένα είναι ο επόπτής του πρώτου ημιχρόνου όχι η γυναίκα . Μπρόστα του σπρώσνουνε τον Βαλμπουενα και δε σηκώνει την σημαία . Αλλα το πιο σημαντικο είνια πώς σήκωσε το ofside στο πρώτο ημίχρονο εκει στο σούτ του Εμβιλα , που δεν ήταν κιόλας ,την στιγμη που έχουμε δεί φάσεις να πάιζονται και μετα να εξετάζονται απο το var .
    δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να γκρινιάζουμε για την διατησία αλλα δεν ήταν και τέλεια .
    Είμαι κάθετα αντίθετος στην αποψη του σάητ για αλλαγη προπονητη

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μάγκες να σας ρωτήσω κάτι όλους εσάς που λέτε για Καρεμπε βρεντζους κτλ...???
    (καταρχάς να πω ότι συμφωνώ, τα γράφω συνέχεια ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεσκίσει το DNA της ομάδας).
    Πείτε μου όμως κάτι...
    Ο κοσμος στο γήπεδο, ΈΧΕΙ ΦΩΝΆΞΕΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΆ?

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΆΕΙ ΓΉΠΕΔΟ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΆΘΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ.

    ΠΡΌΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΊΔΙΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ....

    ΜΟΝΟ ΠΑΛΑΜΆΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΎΡΑ ΔΉΘΕΝ.

    Χθες ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ τους παίχτες για τη προσπάθεια. Ρε Ουστ!!!!!! Τι να χειροκροτώ??? Τους παίχτες που ξύπνησαν μια ακόμη φορά στο τέλος???
    Που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα γύριζαν τη μπαλα πίσω?
    Θα τους χειροκροτησω ΜΟΝΟ αν βρουν τη τσίπα και φύγουν από μόνοι τους μέσα σε ένα βράδυ όλοι αυτοί μαζί και παραδώσουν τη φανέλα!

    Ρεαμπτσιουκ, Μπουχαλακης, Μασουρας, Παπασταθοπουλος, Κουντε, Πιπα, Αμπουμπακαρ και Μανωλας.... ΔΡΌΜΟ!!!

  • Ναπολεων
    Ναπολεων Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορσε τα έργα σου συνεχίστε να ονειρεύεστε τελικούς γιουρπα μπεεεεεεεεε~εεεεεεε σανοφαγοι

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΜΠΟΟΥΛΕΡ ΦΟΥΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ 2-3 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗ....
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΟΝΟ Η ΦΡΑΤΖΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιός ιδιοκτήτης ομάδος και κολοκύθια νερόβραστα ...!!! Ο Βαγγέλας ασχολείται με την Νότιγχαμ και έχει παρατήσει τον Θρύλο στα χέρια του ... Καραπαπά , του Καρεμπέ και του Βρέντζου (όλοι τους Μεγάαααλοι Μύστες στο ποδοσφαιρικό ..management ...!!!) και σε συνδυασμό με το ...'μπάτε σκύλοι αλέστε" των μανατζαραίων , ετοιμάζεται να το βουλιάξει το ...παπόρι ....!!!

  • Nic
    Nic Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φιλαθλος πληρωνει τον οβολον του.Ποιος φιλαθλος ?Οι νοημονες απεχουν,οι υπολοιποι και ιδιως αυτοι που πηραν διαρκειας ας προσεχαν.

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα άλλο με καίει...ο Γκάρυ Ροντρίγκεζ τώρα που έπαιξε 20' για πόσα ματς θα μείνει εκτός; Για γέλια είναι η "ομάδα"

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα είχαμε πει πριν απολυθεί ο Μάρτινς, ότι μετά την απόλυση του πλέον ένας θα είναι ο φταίχτης κ δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη της ομάδας τον κ.Μαρινάκη, Τον εκλέκτορα των ποδοσφαιριστών κ τον διαχειριστή των εσόδων κ εξόδων της ομάδας.

    Το να κάνει αυτά ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι πρωτόγνωρο κ απαράδεκτο για ομάδα ευρωπαϊκή του 21ου αιώνα. Αυτά είναι δουλειά του τεχνικού διευθυντή, του προπονητή κ του ορισμένου από τον πρόεδρο διαχειριστή της ομάδας. Αλλά αυτά τα πόστα ελέω Μαρινάκη δεν υπήρξαν ποτέ κ δεν λειτουργήσαν ποτέ μέχρι σήμερα.

    Εφέτος έγινε μια προσπάθεια να ανανεωθεί το υλικό της ομάδας. Χωρίς προπονητή να την σχεδιάσει κ τεχνικό διευθυντή να την εκτελέσει ήταν καταδικασμένη εκ των προτέρων κ ήδη βλέπουμε τα αποτελέσματα της. Το βασικό ερώτημα των φιλάθλων είναι άν οι παίχτες που αντικατέστησαν τους προηγούμενους ήταν καλύτεροι ή χειρότεροι.

    Ο φίλαθλος που πληρώνει τον όβολο του, δεν ενδιαφέρεται για τα οικονομικά της ομάδας. Ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ότι έφυγαν σαν παλτά κάποιοι αξιόλογοι παίχτες κ αγοράσθηκαν στην θέση τους τα παλτά της επόμενης χρονιάς. Δεν είναι καλύτερος του τικινιο ο παίχτης που αγοράσθηκε, αλλά ούτε κ του Χασάν. Για να χρησιμοποιείται και μάλιστα στην θέση του Ελ Αραμπί πάει να πεί οτι είναι έτοιμος κ σαν κ αυτόν έχουν έλθει και φύγει πολλοί στον Θρύλο. Το ανέκδοτο το αμερικανάκι φυσικά δεν είναι καλύτερος του εξτρεμ που πουλήθηκε έναντι 400.000Ε. Ο Σεμέδο καλώς πουλήθηκε, κακώς όμως δεν αντικαταστάθηκε. Η άμυνα μας είναι πραγματικά αξιοθρήνητη. Υπάρχουν τέσσερα πέντε σεντερ μπακ που στιγμές στιγμές δεν βλέπονται, είτε γιατί είναι πρώην ποδοσφαιριστές, είτε γιατί δεν είναι επιπέδου Ολυμπιακού. Η θέση του αριστερού μπακ χηρεύει κ μας έχει πάρει χαμπάρι ο κάθε αδαής κ μας κάνει γιογιό μέσω αυτής. Τέσσερα χρόνια περιμένουμε εξτρεμ κ εξτρέμ δεν βλέπουμε. Κάθε χρόνο γίνεται παρέλαση ονομάτων κ τελικά μένουμε με την "μπουκάλα". Αμυντικό χαφ ζητείται επειγόντως αλλά τρεις μέρες πριν την λήξη των μεταγραφών υποτίθεται ότι ψάχνουμε!!! Ψάχνουμε από την αρχή του καλοκαιριού. Γενικά η ομάδα είναι σε συνεχή κάθοδο μια διετία κ κάθε χρόνο γίνεται χειρότερη.

    Αν δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να προσφέρει τα ζητούμενα τότε τι να πείς!!!

    Πάμε τώρα στον προπονητή. Πρέπει ο άνθρωπος νάναι ερασιτέχνης. Ξεκινάει το ματς με τον Μολδαβό αριστερό μπακ κ με σέντερ φορ τον Κορεάτη. Τι προσδοκούσε? Πράγματι σήμερα ο προπονητής έφταιγε για οτι συνέβει. Τα ίδια κ ακόμα χειρότερα έκανε κ με την Νάντ. Τον Ελ Αραμπί γιατί τον έχουμε? Τον ρέτζο, τον αβιλά, τον ισραηλινό, τον κούτρη γιατί τους έχουμε? Για να κουράζονται τα μάτια μας με τον μολδαβό. Σημάδι τον είχαν βάλει κ ο προπονητής τον χαβά του

    Αυτά τα λίγα για σήμερα κ περαστικά μας. Εγώ τρέμω από τα νεύρα μου!!!

  • Lawyer7
    Lawyer7 Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ δεν έχει καταλάβει η διοίκηση ποιας ομάδας ηγείται, θα καταλάβει ο προπονητής; Με την γκαρνταρόμπα που έχουν μαζέψει στην ομάδα τον Τουχελ να φέρεις αύριο αποτέλεσμα δεν θα δεις. Μιλάμε για Ιστορικό χαμηλό ποιότητας που μόνο με τα πέτρινα συγκρίνεται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...