roumeliotis

Carwiz

«Πρόβλημα σε ανάπτυξη και δημιουργία φάσεων...»

casino loutrakiou
redwell

Μια μεγάλη αλήθεια είπε ο Ινμπόμ Χουάνγκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του και φυσικά έχει να κάνει με τον αποκρουστικό τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού εδώ και μια διετία κοντά, ενώ αποκάλυψε και ποιά... αποστολή του ανατέθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πιο αναλυτικα τόνισε:

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα διαπίστωσα κι εγώ, βλέποντας από την εξέδρα, ότι οι συμπαίκτες μου αντιμετώπιζαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία φάσεων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γυρίζουν την μπάλα προς τα πίσω. Αυτό ήθελαν να αλλάξουν οι άνθρωποι της ομάδας. Γι’ αυτό ήρθα, για να βοηθήσω μεσοεπιθετικά.

Ο Ολυμπιακός παίζει στο κορυφαίο επίπεδο και αγωνίζεται ξανά στο Europa League. Θέλω να βελτιωθώ ως παίκτης και γι’ αυτό αποφάσισα να αποδεχθώ την πρότασή του.

Επιθυμώ να βελτιώσω την επαφή μου με την μπάλα, τις πάσες μου και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει να αγωνίζομαι στο κορυφαίο επίπεδο για 90 λεπτά χωρίς αυτό να φέρνει κόπωση σε μένα».

Επίσης ο Ινμπόμ επιβεβαίωσε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στο να καμφθούν οι αντιρρήσεις / ενστάσεις του συμπατριώτη και φίλου του, Ουΐ-Τζο, στο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. «Πριν έρθει ο Ουί-Τζο, επικοινώνησε μαζί μου. Του είπα για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Η συνύπαρξη με τον Ουί-Τζο θα μας βοηθήσει και εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα βελτιωθούμε ως δίδυμο και θα βρούμε τρόπους για να συνεργαζόμαστε καλύτερα στο γήπεδο. Θα επικοινωνούμε με… κλειστά μάτια».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη φιλοδοξία της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ και την εκτίμησή του στον προπονητή της (και πρώην προπονητή του Ολυμπιακού), Πάουλο Μπέντο. «Η Εθνική διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι ικανή να τρομάξει κάθε αντίπαλο. Έχω εμπιστοσύνη στον Πάουλο Μπέντο και στους συμπαίκτες μου. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Αρης
    Αρης Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους καπιος αναγνωρίζει το πρόβλημα...
    Το Θέμα να τον αναγνώριση και ο Κάρλος και αν ξυπνήσει επιτέλους.
    Δεν γίνεται να μην δημιουργούμε φάσεις να μην έχουμε κατοχη ...τακτικη...4 πεχνιδια φάγαμε γκολ μετα το 90..Παίζουμε πολύ αμυντικά..
    Και οπιους παίκτες να πάρουμε αν ο προπονητής δεν το έχει δεν θα διωρθοθει η κατάσταση..
    Η ομαδα έχασε το μέταλλο της την ταυτότητα της.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Laywer 7, ειπε μεγαλη αληθεια.

    Ο Μπεκρης επρεπε να μην εχει ερθει ποτε (Μαρθελινο, Μπορδαλας, Εμερι, κλπ επρεπε)

    Και αφου τον φαγαμε στη μαπα επρεπε να φυγει μετα το 2-2 με Ντιναμο Κιεβου εδω

  • Ν
    Ν Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξτρέμ θέλει η ομάδα κ ένα παίχτη στην θέση του καμαρα

  • Lawyer7
    Lawyer7 Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάλι νομίζω ότι ο Κορμπεράν φταίει για το πρόβλημα στην ανάπτυξη και στην δημιουργία φάσεων. Να φύγει άμεσα. Δεν γίνεται να τον στηρίξουμε. Και αν χάσει το πρωτάθλημα, αποκλειστεί από καμιά Λαμία στο κύπελλο και αφήσει πίσω του καμένη γη τι θα γίνει; Oh wait αυτό συνέβη με τον προηγούμενο, τον περίφημο ελ Προφεσόρ που αργά αλλά σταθερά αλλοίωσε το dna της ομάδας και την μετέτρεψε σε Εστορίλ με την ανοχή της διοίκησης που την βόλευε. Τώρα ξαφνικά άρχισαν οι προειδοποιήσεις στον Ισπανό ο οποίος με τον τρόπο που κατέβασε την ομάδα στην Γαλλία εξέθεσε την γύμνια του ρόστερ και την ένδεια ποιότητας που είναι πλέον ορατή prima facie, όπως δήλωσε και ο Ινμπεομ. Αυτό ήταν που ενόχλησε την διοίκηση όχι η εμφάνιση και η ήττα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...