roumeliotis

Carwiz

Μεγάλη ρήτρα αγοράς Κανέ για Πάφο

casino loutrakiou
redwell

Ο Μαμαντού Κανέ ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες παρουσιαζόταν από μερίδα των ΜΜΕ κάτι ανάμεσα σε Καντέ και Βεράτι, εν τέλει δεν χωράει στο ρόστερ του Θρύλου και καταλήγει δανεικός στην Πάφο.

Ο μέσος από τη Γουινέα αναμένεται να κλείσει και τυπικά στην κυπριακή ομάδα άμεσα και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Νησί η ρήτρα αγοράς του από τον Ολυμπιακό ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ και έχει ισχύ μέχρι τον επόμενο Μάη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    300000 τον αγόρασαν, τι έδειξε για να οκταπλασιάσει την τιμή του;
    To έχουμε πεί, Ολυμπιακός και κοινή λογική, έχουν πλέον πάρει διαζύγιο...

  • Ankis7
    Ankis7 Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 06:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη ρε παιδιά ηδη έχουν φύγει Καραργυρης- Παπαδόπουλος- Μάρκοβιτς- Σεμεδο- Πεπε- Κανε- Καρβάλιο- Τικινιο- Ονιεκουρου... Σουρλης... Πλέον αγκάθι είναι το συμβόλαιο του Φορτουνη και του Λαλα που είναι εκτός ΟΜΆΔΑΣ... Με Ευρωπαϊκά ματς και τόσους τραυματίες πόσο εύκολο ήταν να έχουν φύγει και οι υπόλοιποι??? Εκτός αν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ειδικά Ανδρούτσος Βρουσαι και Ραντζελοβιτς θα ήταν ακόμα στην ΟΜΆΔΑ...Η καθυστέρηση στις μεταγραφές έχει "κρατήσει" σίγουρα τον Χασάν... Όπως η Ευρώπη έδειξε το ΜΕΓΆΛΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ που Πρέπει να γίνει στα ΣΤΌΠΕΡ κι οτι ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ και 2ος ΤΕΡΜΑΤΟΦΎΛΑΚΑΣ εκτος των άλλων που ηδη ξέραμε... Αρα εύκολα θες να έρθουν 6 παικτες για την 11ΑΔΑ και να φύγουν άλλοι σχεδόν τόσοι απο την τωρινή σου 11ΑΔΑ... (Μανωλάς Σισέ Παπασταθόπουλος Καμαρά ισως Μπουχαλακης) Πιστεύω απο Παρασκευή θα δούμε πολλα...
    Η Μόνη απορία που εχω είναι αν προλάβουμε την ημερομηνία για να δηλώσουμε την καινούργια ΟΜΆΔΑ η οποία δεν γνωρίζω ποια είναι... Ξέρεις redgoal να μου πεις???

  • ΖaK
    ΖaK Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 00:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι δυστυχώς είναι φίλε Ρασκόκι.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Επαναληψη μητηρ μαθησεως ελεγαν οι αρχαιοι υμων προγονοι για μερικους που περιμενουν τους μεσσιες.Επισης,ελεγαν.Δει δη χρηματων ανδρες Πειραιωτες και ανευ τουτων ουδεν εστι γενεσθαι των δεοντων.Μεταφραση.Οταν δεν υπαρχει σαλιο ,δεν υπαρχουν μεταγραφες ,παρα μονο νεα παραλαβη χαρτιων υγειας και παν ενδεχομενο στο νεο πρωταθλημα.

    REDGOAL: Αρχαίοι ημών (με Η) πρόγονοι...

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    25Ο ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΖaK Ο πρόεδρος θέλει την κατάσταση να παραμένει ως έχει!! Πριν μερικές εβδομάδες ο Μαρινάκης διαπραγματευόταν με ένας Γάλλος για να αναλάβει το ρόλο τουτεχνικό διευθύντη. Για να αναλάβει το πόστο αυτό ο Γάλλος ζήτησε μεταξύ άλλών το τμήμα σκάουτινγ του Ολυμπιακού να στελεχωθεί κανονικά έτσι ώστε ο ίδιος ο Ολυμπιακός να βρει τους παίκτες και όχι μόνο μέσω των μάνατζερ!! Μεχρί τώρα δεν τον έχει προσλάβει!!

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    2,5 μύρια ζητάνε για το Κανε !!!! Και έδιναν 3,5 για το Σκοπιανό !!!! Δε θα πάρουμε 10αρι ποτέ !!! Αυτή τη στιγμή 22 Αυγούστου ΔΥΣΤΥΧΏΣ και λυπάμαι που το γράφω η ομάδα από επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ έχει πατώσει και δυσκολεύεται με ομάδες από τον υποπατο της Ευρώπης !!! Αν πούμε κάτι Γιβραλτάρ , Λούξεμπουργκ,Μαλτες , Φερόε ε λίγο από πάνω είμαστε !!! Όσο για το ρόστερ 1-2 παίχτες θα μπορούσαν στα δικά μου μάτια να έχουν θέση σε αυτό που ονειρεύομαι για την Ομάδα !!!

  • ΖaK
    ΖaK Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως θα προτιμούσα με τα χρήματα των 40 συμβολαίων να είχαμε 25 συμβόλαια με καλύτερους παίκτες. Πιστεύετε πως δεν είναι εφικτό; Είναι και παραμείνει αλλά θεωρώ πως την τύχη των μεταγραφών δεν την καθορίζει πια η ομάδα μας γιατί πολύ απλά έχει γίνει έρμαιο των γραφείων μάνατζερ με τα οποία συνεργάζεται. Δε θεωρώ πως ο πρόεδρος θέλει το κακό της ομάδας, απλά είναι θέμα στρατηγικής που έχει επιλέξει. Ελπίζω σύντομα να καταλάβει πως με αυτή τη στρατηγική δε θα δούμε προκοπή στην Ευρώπη. Βέβαια δε ξέρω τι κόστος θα έχει αν αποφασίσει να πάρει την τύχη των μεταγραφών στα χέρια του και σταματήσει να ακούει τους μάνατζερ, που μέχρι στιγμής τον έχουν πείσει πως έχουμε κοινά συμφέροντα.

  • Greg07
    Greg07 Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά η κάθε παε είναι μια επιχείρηση , για να τα κάνουμε λιανα, εμείς σκεφτόμαστε ως φιλαθλοι-οπαδοι και θέλουμε τους όσο καλύτερους παίκτες στην ομάδα μας, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό ,όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος , που λέει ότι η εκάστοτε ΠΑΕ είναι μια επιχείρηση και που ο κάθε χρηματοδότης δεν θέλει να μπαίνει μέσα , άσχετα αν το σανό με ΑΜΚ πάει σύννεφο όποτε αποκλείεται η ομάδα , άρα σε μια ομάδα με 40 παρακαλώ συμβόλαια εν ενεργεία εσείς θέλετε αλλά 2-3-4 ανάλογα τα γούστα της τάξεως των 1-2 εκατομμυρίων € , ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμβεί κάτι τέτοιο και να σας πω την μαύρη μου αλήθεια λογικοτατο , κάνε αξιολόγηση τα παλτά που μάζεψες όλα αυτό το διάστημα , καθάρισε με το ποιος σου κάνει έστω και σαν ρεζέρβα σαν ροτεισον σαν βασικος και μετά συζητάμε το ποιοί θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν , εσείς παιδιά εδώ του ρεντγκολ έστω ότι δίνεται στον Κορρέ (δημοσιογράφο) ένα Χ πόσο , αλλά δεν σου κάνει και δίνεις άλλο ένα Χ πόσο στον Γκρεγκ 07 (δημοσιογραφο επίσης) και πάλι δεν σου κάνει τι θα κάνεις θα σκορπίσεις δεξιά και αριστερά αλλά δέκα Χ πόσα ;;; Με τίποτα θα στείλεις πρώτα τα δύο παλτά κορρε-γκρεγκ07 (σόρρυ φίλε Κορρέ που χρησιμοποιώ το ονόμα σου σε έχω και σε εκτιμηση) και μετά θα πας για τους επόμενους , τώρα η κουβέντα ποιος ευθύνεται και ποιοι θα την πληρώσουν είναι αλλοι redgoal ευχαριστώ!!!!!

  • Κώστας
    Κώστας Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal που οφείλεται η ανυπαρξία στις μεταγραφές? Γιατί τέτοια απάθεια? Επίτηδες γίνεται? Το θέμα είναι ότι δε βλέπω καμία αντίδραση από διοίκηση, π.χ μετά την ξεφτίλα από μακάμπι περιμέναμε κάποια αντίδραση από τον πρόεδρο, όπως γίνεται συνήθως! Έχουμε τρομακτικά κενά , σε κέντρο, άμυνα, επίθεση! 22 αυγούστου αισίως! Τι περιμένουν? Μέχρι 2 σεπτέμβρη έχπυν που δηλώνονται οι παίκτες στην ευρώπη!

    REDGOAL: Φίλε εμείς περιμέναμε να έρθουν 5-6 παιχταράδες Μάη και Ιούνη. Φτάσαμε 22 Αυγούστου και ακόμα έχει μεγάλες τρύπες το ρόστερ. Τι να σου πούμε; Δεν ξέρουμε τί γίνεται...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...