roumeliotis

Carwiz

«Η ομάδα απέδειξε πως έχει τη δύναμη...»

casino loutrakiou
redwell

«Πύρρειος» πρόκριση για τον Ολυμπιακό μέσα στη Σλοβακία κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στη διαδικασία των πέναλτι με 3-4 μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και το 2-2 της παράτασης, με τον Κάρλος Κορμπεράν να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα:

«Πριν από το παιχνίδι είπα πως η δύναμη θα ήταν το κλειδί του αγώνα. Όταν παίζεις κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες, όπως η κούραση, αλλά η ομάδα απέδειξε πως είχε τη δύναμη για να τα ξεπεράσει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα για να δουλέψουμε, στόχος είναι η πρόκριση στο Europa League, για αυτό ήρθα στο σύλλογο. Πολλές φορές οι αλλαγές βγαίνουν, κάποιες άλλες όχι αλλά πάντα είναι απαραίτητες. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες.

Είναι αλήθεια πως κάποιες στιγμές επειδή ο αντίπαλος ανέβαζε την επίθεσή του φαινόταν σα να παίζουμε με έξι αμυντικούς.

Μετά αλλάξαμε και βάλαμε παίκτη στο κέντρο για να ανέβουμε ψηλά, αλλά δε το καταφέραμε και δεχθήκαμε γκολ για αυτό λέω πως έχουμε πολλά να δουλέψουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις, από κάθε φάση του αντιπάλου υποφέραμε και θα δουλέψουμε πάνω και σε αυτό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

24 σχόλια

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκος 76 Έτσι ακριβως Νίκο απλως Ο Μαρτινς έκατσε 4 χρονιά Τα πρώτα δυο είχε αποδοχή από ένα μεγάλο μέρος του κοσμου ειδικά μετα τα αποτυχημένα πειράματα τύπου Χασι, Γκαρσία οπου ο απλος οπαδος ήθελε κάποιον κανονικο προπονητή που θα έβαζε μια κάποια τάξη στο αγωνιστικο κομμάτι.Με δυο λόγια οι συνθήκες να επιβάλει ως ένα βαθμο και τα δικά του θέλω (αν είχε) ήταν ιδανικές για τον συγκεκριμένο ,τώρα αν δεν είχε την διάθεση η δεν μπορούσε καλως έφυγε .Το σημαντικότερο που αναφέρεις είναι καθαρά η διάθεση και η νοοτροπία του προέδρου που δεν βλέπω να αλλάζει και δυστυχως όποιος και να 'ρθει θα υπάρχουν κόφτες στις αρμοδιότητες του

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    James7 kai Geo καλά τα λέτε και οι δύο. Το θέμα δεν είναι να εκθέσει κάποιος περστικός από τον σύλλογο τον πρόεδρο. Ο Μαρτίνς έφυγε και δε θα τον ξαναδούμε. Το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται στην ομάδα. Ο Μαρτίνς συμφώνησε με το πλάνο του προέδρου από την αρχή. Ήξερε ότι θα παίξουμε το παιχνίδι των μεταγραφών, θεώρησε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα, τα κατάφερε για δύο ολόκηρα χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ξέρεις ότι θα γεμίζει το ρόστερ σου με παίκτες κάθε φορά , και να προσπαθείς να τους κάνεις ομάδα από την αρχή. Δε τα κατάφερε τα δύο τελευταία χρόνια και γι αυτό έφυγε. Ο πρόεδρος θα συνεχίσει με το ίδιο πλάνο, και όσους προπονητές βρει θα είναι προπονητές που συμφωνούν με το πλάνο αυτό. Σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν προπονητή αυτό, αλλά δουλειά ψάχνουν οπότε καλά κάνουν. Το ερώτημα είναι, αρέσει στον κόσμο αυτό? Καταλαβαίνει ο κάθε οπαδός ότι έτσι θα πορευτούμε με τον Μαρινάκη? Προσωπικά τα πρώτα χρόνια δε με χάλασε, ήξερα ότι ο Τσιμικας δεν είναι παίκτης που μπορείς να βρείς εύκολα, αλλά δεν μπορείς και να τον κρατήσεις στον ολυμπιακό τέτοιου επιπέδου παίκτη. Το θέμα είναι ότι έπρεπε να βάλει όρια ο Μαρινάκης και αυτό δε το έκανε. Απέτυχε καθαρά το πλάνο του και ξέρει ότι δεν θα έχει άλλη ευκαιρία για τέτοια παιχνίδια με την ομάδα μας. Την έφτασε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, πράγμα απαράδεκτο για την ιστορία της ομάδας. Η 4αρα δε ξεχνιέται φίλοι μου , ήταν πολύ βαριά και πρέπει μπεί το χέρι στη τσέπη για να ξεχαστούμε.

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκθέσεις τον πρόεδρο σου αν θέλεις ! Δε χρειάζεται να λες λεπτομέρειες! Μπορείς να πεις ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση η ακόμα καλύτερα να φύγεις από μόνος σου όπως ο Σίλβα χωρίς να πεις τίποτα! Και ο Σίλβα εξέθεσε τον Μαρινάκη χωρίς να πει τίποτα! Το θέμα είναι όπως πολύ σωστά είπες Νίκο 76 ότι αυτό δεν θα άλλαζε κάτι στο πώς λειτουργεί η ομάδα, όπως δεν άλλαξε κάτι μετά τον Σίλβα ! Το κεντρικό νόημα είναι ότι ο Μαρτίνς έχει τις λιγότερες ευθύνες και ο Πρόεδρος τις περισσότερες! Όποιος δεν το καταλαβαίνει πρόβλημα του! Ο πρόεδρος 2 φορές τα τελευταία χρόνια που η ομάδα έχει βλέψεις για πρόκριση στους 8 πουλα τον καλύτερο παίχτη της ομάδας τα Χριστούγεννα! Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει όραμα για υπέρβαση αλλά μόνο για παραγωγή υπεραξιων ! Μητρογλου και Ποντενσε πωλήθηκαν 6 μήνες νωρίτερα από ότι έπρεπε ,χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα περναγαμε, δεν έπρεπε να πουληθούν πριν το τέλος της σεζόν! Ειδικά με ποντενσε θα περναγαμε τη Γούλβς! Πόσα λεφτά θα έχανες ρε πρόεδρε αν τους πουλαγες μετά από 6 μήνες! Βέβαια έτσι την πατήσαμε με τον Σισε που αποριψαμε τα 17 μυρια η με τα 10 για φορτουνη που μετά τραυματιστηκε ,η επίσης με τον καμαρα που ξενέρωσε!Πραγματικά Γελάω με τις δικαιολογίες της ομάδας για να πουλάει, μόνο ποι κράτησε εντελώς τυχαία τους λάθος παίχτες και πουλα τους καλύτερους!

  • GEO
    GEO Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο 76 πολύ σωστό αυτό που λες αλλά η απάντηση υπάρχει και είναι μια παραίτηση Ένας οποιαδήποτε άνθρωπος που σέβεται και αγαπά την δουλειά του και κυρίως έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα όταν δει ότι η συνθήκες για αυτόν και κυρίως οι διαβεβαίωσεις που του έδωσαν δεν τηρούνται σε μεγάλο ποσοστό. Για να μην κουράζω ο κόσμος του χρεώνει ατολμία, συγκαταβαση,κακό ποδόσφαιρο εμμονές σε παίχτες που δεν τραβαγαν, παραγκονισμο κάποιον αλλων που ενδεχομένως να άξιζαν μια κάποια ευκαιρία την στιγμή που πολύ από τους βασικούς δεν βλέποντας Όσο Για τις ευθύνες του Μαρινακη εγώ συγκεκριμένα σταμάτησα να πηγαίνω γήπεδο και να ασχολούμαι από τη πώληση του Μητρογλου στην Φουλαμ και την αντικατάσταση του από τον παλαίμαχο Βαλντεζ περνώντας 15 μύρια και ενώ παίζονταν η πρόκριση με την Manchester united Εκεί φάνηκε ότι οι φιλοδοξίες του για την ομάδα ήταν περιορισμένες σε σχέση με το μεγαλύτερο (θέλω να πιστεύω)κομμάτι του ερυθρολευκου κόσμου

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    James 7 δεν γίνεται προπονητής να εκθέσει τη διοίκηση. Τελειώνει η καριέρα του εκεί γιατί αυτά τα πράγματα μαθαίνονται και μετά δε βρίσκει ομάδα. Αν δεν νοιάζει τον Μαρινάκη για το ξεπούλημα που έκανε και κυρίως δεν νοιάζει τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο, σιγά μη βγει ο Μαρτινς να μιλήσει. Να πει τι? Ζήτησα αυτόν και δε μου τον πήρε, ή ζήτησα να μείνει αυτός αλλά τον πουλησε ο Βαγγέλης? Το λάθος του Μαρτίνς ήτνα που δεν έφυγε όταν έληξε τον συμβόλαιό του, αλλά μικρή διαφορά θα έκανε αυτό για την ομάδα. Το κυρίως πρόβλημα παραμένει. Ο Βαγγέλης πρέπει να αποφασίσει τι θέλει από την ομάδα. Να βγει να θέσει στόχους, μπατζετ, και αν δε τα καταφέρει να φύγει. Έκλεισε ο κύκλος του προέδρου μου φαίνεται και τώρα ζούμε τη δύσκολη περίοδο της συνειδητοποίησης της κατάστασης. Ο κόσμος που πάει γήπεδο, πρέπει να φωνάζει συνθήματα που αφορουν τη διοίκηση και να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή και να πάψει να παίζει το παιχνίδι του κάθε προέδρου και της κάθε φυλλάδας που διαβάζει. Ο Μαρτινς μπορεί να μην πήρε το 100% από τους παίκτες που είχε τη τελευταία διετία, αλλά και ο κόσμος δε βοήθησε όταν τα βάζει με παίκτες και προπονητές. Έτσι απλά κάνεις κακό στην ομάδα. Στη τελική με αυτούς τους παίκτες πήρε πρωτάθλημα και ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν για κάτι παραπάνω. Τι μπορεί να κάνει ο Μαρτινς με παίκτες επιπέδου το έδειξε

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Από πότε η κ@λοφαρδία ονομάζεται δύναμη???
    Προσγειώσου Coach, καντην ομάδα πρώτα, που μας έπαιζαν με 10!!!!

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ευθύνη του Μαρτίνς για αυτά τα χάλια είναι η μικρότερη!
    !Σαν προπονητής έχει αποκλείσει Μίλαν, Αρσεναλ, PSV, Marseille, Ερυθρό Αστέρα, fener, πρωταθλήτρια Τουρκίας μπασακ ,και δευτεραθλητρια Ρωσίας ! Η ομάδα έπαιξε δύο χρόνια μπαλαρα και ξαφνικά ο Μαρτίνς έγινε κακός επειδή ο Μαρινακης πούλησε όλη την ομάδα! Πέρσι έγινε η πρώτη γκέλα από λουντογκορετς χωρίς ήττα και φέτος ήρθε το τέλος εποχής μετά τη ξεφτίλα από μακαμπι! Δε γίνεται να ξεχνάμε ότι έπαιξε μπαλαρα η ομάδα και να λέμε ότι ήταν τυχαίο και τώρα που έχασε να λέμε ότι είναι το φυσιολογικό! Έχει τις ευθύνες του γιατί δεν βγήκε να εκθέσει το αφεντικό του και γιατί δεν έφυγε! Αυτό όμως δεν τον κάνει κακό προπονητή, απλώς δεν είναι ο βαλβερδε που έχει τη δυνατότητα να το κάνει! Ήρθε η ώρα του να φύγει αλλά όχι να λέμε ότι δεν έκανε τίποτα, γιατί τώρα που θα βλέπετε τις ομάδες που απέκλεισε στο chl PSV μαρσειγ, Μίλαν κλπ θα δούμε πόσα χρόνια θα μας πάρει για να αποκλείσουμε τέτοιες ομάδες πάλι!

  • Μπουτίκ κρεάτων
    Μπουτίκ κρεάτων Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα και πισω απο τη σέντρα τον σημαδευουν τον ρεαμπτσουκ, στη κεφάλια κακός, στο τζαρτζαρισμα αδυναμίες καμια φορα τρώει τη τριπλα μόνος του χωρίς να του κάνει κανεις. Θεωρώ την έλλειψη δυναμης και τσαμπουκά το μεγάλο προβλημα του Ολυμπιακου με Εμβίλα Μπουχαλάκη αγκιμπου κι ενίοτε κουντε στο κέντρο όταν παει στη δυναμη το ματς τρώνε ξυλο και γυρίζουν πισω αυθόρμητα. Μονομαχίες πρεπει να ταν 3/4 Σλοβάκοι. Ειδικά ο μπουχα πηδαει μόνος του για κεφάλια 15 μέτρα έξω απ τη περιοχη και τη χάνει!! Φοβήθηκε μη φάει καμια αγκωνιά απ τον αέρα;; τι λες γι'αυτό red goal?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω ότι πονάνε όσοι είχαν για δικαιολογία τον Μαρτινς. Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε μπάλα σωστά? Ας μη κάνουμε πορείες στην ευρώπη φέτος. Έχει πάνω από μήνα ο νέος προπονητής (επιλογή Μαρινάκη) να εφαρμόσει ότι σύστημα θέλει για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες είναι επιλογής Βαγγέλα, που τους θεωρεί παικταράδες. Θέμα προπονητή ήταν, οπαδοί του πιτόγυρου, εδώ είμαστε, να απολαύσουμε την ομαδάρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
    Η προετοιμασία στο δροσερό προπονητικό κέντρο μας (που είναι και δωρεάν) είναι ότι καλύτερο για ομάδες επιπέδου, και όχι σαν το χωριό της Σλόβαν, με μπόλικο ποιοτικό γκαζον για κάθε είδους πρόβατα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάρτε κανέναν ονειροκρίτη μαζί να δούμε τι σημαίνει αν ονειρευτούμε χορτα και λιβάδια.
    Εδώ οι οπαδοί του πιτόγυρου , που είχε παει το αυτό στη κάλτσα, διαβάζαμε πριν το ματς ακουσον ακσουσον, ότι καλύτερα είναι να παίξουμε conference μιλάμε για τέτοιους οπαδούς.
    RG ευχαριστούμε που μας επιτρέπεις να εκφραστούμε.

  • Μπουτίκ Κρεάτων
    Μπουτίκ Κρεάτων Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θα γίνει μαυτον τον ρεαμπτσουκ ;red goal πες τους κάτι το παιδι δε κάνει ουτε για Ελλάδα

    REDGOAL: Παίκτης άλλων δεκαετιών. Αν έπαιζε πριν 30 χρόνια θα ήταν σούπερ. Τώρα όμως δεν κάνει για Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να δώσει τίποτα όταν περνάει τη σέντρα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...