roumeliotis

Carwiz

Επαφές ΟΣΦΠ-Μπάρτσα για Κογιάδο (vid)

casino loutrakiou
redwell

Με τον Κώστα Φορτούνη εκτός ομάδας, τον Γκουστάβο Σκάρπα άγνωστο ακόμα αν φορέσει ποτέ την ερυθρόλευκη και το δημιουργικό χαφ να λείπει από το ρόστερ, ο Ολυμπιακός ψάχνει τέτοιο παίκτη και στην Ισπανία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα της Μπαρτσελόνα για τον Άλεξ Κογιάδο.

Προκειται για 23χρονο Ισπανό ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Γρανάδα εχοντας 17 αγώνες, 2 γκολ, 1 ασίστ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ο Ολυμπιακός, η Σέλτικ, η Ρέιντζερς και δύο ισπανικές ομάδες. Ο παίκτης δεν βρίσκει χώρο στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει για να παίζει, με τον Πειραιά να αποτελεί μια επιλογή. Ίσως οχι προτεραιότητα αλλά δεν έχει απορριφθεί...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξυπνατε μαγκες! Ξυπνατε! Ποιος Φορτούνης; Noμιζετε οτι εχουν αδικο να θελουν να τον διωξουν; Απλα στο θεμα του Φορτούνη χανουν το δικιο τους επειδή εχουν κρατησει και φερει αλλους πολυ χειροτερους απο αυτους!
    Αν ειχαμε ομαδα σοβαρη και παιχτες επιπεδου Γκαλετι, Τσορι, Τζολε, Στολτιδη κτλ....θα ειχαν δικιο να θελουν να τον διωξουν.
    Και πολύ εμεινε ολα τα χρονια αυτα ο Φορτουνης στον Ολυμπιακό. Μας επρηξαν οι δημοσιογραφάρες ολες οι υπαλληλοι οτι ηταν παιχταρας και τον αποθεωναν σε βαθμο αηδιας οπως αποθεωναν τον Μαρτινς και τωρα που πηραν εντολη τον θαβουν και τον κράζουν!
    Το να κράζει ο Νic και ο καθε Nic αυτους που διωχνουν τον Φορτουνη και εκεινους που υποστηριζουν αυτους που διωχνουν τον Φορτουνη, κακως το κανει. Διοτι αυτοι οι ιδιοι ηταν που τον αποθεωναν καποτε και πουλαγαν σανο στο κοσμο οτι ο Ολυμπιακος εχει παιχταρα που καθε χρονο τον ζηταγαν ομαδαρες αλλα τελικα δεν τον ζηταγε κανεις!!!
    Οποιος απλα εστω και λιγο καλος παιχτης εχει παιξει μπαλα στον Ολυμπιακό, εχουν ερθει προτασεις απο ομαδες μεγαλες και αναγνωρισμενες και τους εχουν πουλησει. Σαμαρης, Ποντενσε, Ρετσος, Τσιμικας, Μητρογλου πιο παλια...Μαζουακου, Ομάρ, ολοι ειχαν καπου να πανε, γυαλιζαν στο ματι αλλων συλλογων. Ο Φορτουνης ποτέ δε γυαλισε σε κανεναν γιατι ναι μεν ειχε καλα στοιχεια αλλα ειχε πολλα αρνητικα επισης! Και οι ξενοι δεν ειναι βλάκες, βλέπουν και ξερουν τι μπορει να κανει καποιος.
    Ο Φορτούνης ηταν παιχτης για ενα συγκεκριμένο επίπεδο και ταβανι. Βοηθησε, προσφερε αλλα ως εκει. Περισσότερο θορυβο εκανε με την αβάντα που ειχε απο τα κοκκινα ΜΜΕ παρά με τις εμφανισεις του. Μια επαιζε, τρεις σερνοταν.
    Αλλα σιγουρα ηξερε μπαλα. Τον εφαγε το κεφάλι του που ηταν τεμπελακος. Αυτη ειναι η αποψη ΜΟΥ.

    Απο κει και περα οπως λεω και θα λεω ξανα και ξανά, στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εχει τοσα παρτάλια και φωτοβολιδες παρακμες παιχτακια, που ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΡΟΣΤΕΡ με τον ΦΟΡΤΟΥΝΗ. Ο Φορτουνης αυτη τη στιγμή και με ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Οι υπολοιποι ειναι ολοι τοσο χαλια που δεν ειναι τυχαιο οτι ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ 39 ετών κανει τη διαφορά σα τη μυγα μεσα στο γαλα εστω και αυτα τα 20 λεπτά που μπαίνει και παίζει. Το ιδιο και ο Ελ Αραμπί.
    Και αυτο ειναι καταντια...δυστυχως. Αντι να χαιρομαστε θα επρεπε να ντρεπόμαστε για την ομαδα αυτη.
    Να παιζουν δυο μεγαλης ηλικίας παιχτες καλυτερα απο ολους τους αλλους. Ειναι ντροπή και ξεφτιλα..............

  • Ανδρέας 23
    Ανδρέας 23 Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    βαλτσικ βρσαλικο γιαννουλης σισσε μανωλας εμβιλα χουαγκ κογιαδο τεγιο βαργκας ελ αραμπι.2η 11αδα τζολακης ρετσος κιτσιος καλογεροπουλος μπα μπουχαλακης αλεξανδροπουλος (ΠΟΑ) ζιντελαγκερ μασουρας τζιολης αμπουμπακαρ.....ολοι οι αλλοι ξενοι διωξιμο πολυ λιγοτερα λεφτα θελουμε γι αυτους αν διωξουμε παπασταθοπουλο τικινιο βαλμπουνα ροντρριγκεζ μαντυ χασαν ραντζελοβιτς καρβαλιους ρεαπτσιουκ

  • Νic
    Νic Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φορτουνης είναι παικταρα για να παίξει σε αυτό τσίρκο.Τον παρακαλάνε και αυτός τους έχει κλαμμενους.Διαρκειας....για το Δελφινάριο.Μιλαμε για πιενες.Υ.Γ Τελικά ο σκραπας θα έρθει χαχαχαχαχα..μπεεεεεεεε

  • Pedro
    Pedro Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο σκάρπα είναι για Νότιγχαμ παιδιά εδώ είμαστε για κανένα Κουτσιανικούλη σε Μαραντόνα μορφή

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σάκη δεν διαφωνεί κανείς ότι τέθηκε εκτός, το γιατί τέθηκε είναι το θέμα!!!! Ο κόσμος νόμιζε ότι το θέμα ήταν ο Μαρτίνς που έφυγε αλλά ο Φόρτου πάλι έξω είναι. Προφανώς έχει γίνει κάτι πολύ σημαντικό και λέμε αν ξέρει κάποιος κάτι!!!! Όχι ότι έχει πλέον καμία σημασία γιατί κρύωσε το θέμα, αλλά ένα περιουσιακό στοιχείο πολυτελείας με ταλέντο που ούτε το πλησιάζει κανείς από όσους έχεις ε δεν λες δεν βαριέσαι!!!! Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω!!!!

  • Σάκης
    Σάκης Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπέρα!! Ο σκαρπα δεν είναι κλεισμένος για Γενάρη??? Τι σημαίνει δεν ξέρουμε αν θα παίξει στον ολυμπιακό??? Δουλευομαστε μεταξύ μας????

    REDGOAL: Γράψαμε εμείς ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό ο Σκάρπα; Εμάς δεν μας προκύπτει ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό

  • Παναγιωτης
    Παναγιωτης Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τρώει τα παιδιά του. Κυραστας Αποστολακης Γάλακος και πολλούς άλλους παικταραδες. Τώρα Φορτουνης. Γιατί.

  • ΖaK
    ΖaK Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός έχει γίνει έρμαιο (με όλη τη σημασία της λέξης) των μάνατζερ...και για αυτό δεν μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός. Αυτό γίνεται με τις ευλογίες του προέδρου, όσων τον υπηρετούν και τρέχουν τα της ομάδας και φυσικά του εκάστοτε προπονητή, που αν δε συμφωνήσει απλά δε θα προσληφθεί! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί κάποια χρονική περίοδο, να σου κάτσουν κάποιες συγκυρίες παικτών και προπονητών και να φτιάξεις ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μόλις όμως θα συμβεί αυτό, θα ξεπουλήσουμε και άντε μετά ξαναπερίμενε πότε θα σου ξανακάτσουν οι συγκυρίες. Έτσι δυστυχώς για μένα ή ευτυχώς για άλλους έχει η ιστορία μας.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Για φορτουνη εφταιγε μαρτινς μας ελεγαν νικ, γραφικελαος και πολλοι αλλοι. Ξυπνησατε η ακομη κοιμαστε τον υπνο του δικαιου;

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΕ;
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
    ΟΥΤΕ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
    ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΤΕΛΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...