roumeliotis

Carwiz

«Θέλω να βλέπω ευκαιρίες 90 λεπτά»

casino loutrakiou
redwell

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του θεωρεί την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού ο Κάρλος Κορμπεράν όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, με τον Ισπανό τεχνικό να αποκαλύπτει ότι ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα μετά την αποχώρηση του από τη Χάντερσφιλντ αλλά όταν δέχθηκε την πρόταση των ερυθρολεύκων δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και οραματίζεται έναν Ολυμπιακό που θα είναι τόσο ψηλά όσο και το πραγματικό επίπεδο της ομάδας:

"Καταρχήν το πρώτο που θέλω είναι να φέρω τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που έχει αυτός ο σύλλογος. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν με μία φιλοσοφία. Να κυριαρχούν στα παιχνίδια. Να είμαστε η ομάδα που συνηθίζουμε να δείχνουμε.

Που κυριαρχεί, που πρωταγωνιστεί και που έχει πρωτοβουλία. Και με τους μεγάλους παίκτες που έχουμε εδώ να πετύχουμε. Στο ποδόσφαιρο ως προπονητής το πρώτο που έχω στο μυαλό μου είναι να εκμεταλλευτώ τα θετικά από την περίοδο του κ. Μαρτίνς.

Πραγματικά δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αλλάξουμε το παιχνίδι. Αύριο θα είναι καθοριστικός παράγοντας το ψυχολογικό κομμάτι. Θέλω να βλέπω την ομάδα μου για 90 λεπτά να επιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Κάποιες φορές αυτό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία για να είμαστε συμπαγείς. Όταν παίζεις με συμπαγή άμυνα δεν μπορείς να είσαι επιθετικός. Να βρεις την ισορροπία.

Κάποιες φορές όταν σκέφτεσαι τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνεις τη συγκέντρωση. Προτιμώ την ομάδα μου με τη μπάλα και όχι χωρίς τη μπάλα".

Για τα ματς με την Σλόβαν τονισε: "Είναι σημαντικό το ψυχολογικό κομμάτι και η αντίδραση των παικτών. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι με ομαδικότητα μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς μας.

Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι για να κατακτήσουμε το στόχο μας. Έχουμε δύο παιχνίδια για να τα καταφέρουμε φυσικά. Όμως το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό από τα δύο".

Για την ενδεκάδα και τη λίστα: "Θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα και μετά από τις λίγες δοκιμές έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Το βράδυ ή αύριο θα ξέρουμε για τη λίστα γιατί έχουμε ακόμη μία προπόνηση και μετά θα ξέρουμε".

Για το αν υπάρχει περίπτωση στις αλλαγές να είναι και παίκτες εκτός της προηγούμενης λίστας: "Όλα εξαρτώνται την οπτική του καθενός για τους παίκτες. Όπως είδα τις προπονήσεις θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις για τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες που είναι στη λίστα προπονούνται με την ομάδα".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ισχύει ότι θα βάλεις Ρατζελοβιτς σε θέση μπακ... Θα γελάσουν όχι απλά τα γρασιδια, αλλά και τα άντερα που θα βγουν από μέσα μας με τα γέλια και τα κλάματα που θα ρίξουμε!!!

    Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν οι φυλλάδες...τα αποθεωτικα σχόλια για τον νέο επιστήμονα προπονητή.

    Ακομη δε τον είδαμε Γιάννη τον εβγαλαμε!

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Κορμορανο θες ευκαιρίες πολλά γκολ πλούσιο θέαμα !!!! Μαζί σου και γω !!!! Πρόσεξε όμως στα βίντεο που έχεις δει γράφει και ημερομηνία !!! Μήπως είναι τίποτα 2003-4 ? Γιατί αυτοί που είδες κάνουν διακοπές ,παίζουν τάβλι , ψήνουν , ψαρεύουν !!! Τώρα έχεις διαμάντια ,ρουμπίνια ,κουτσους , παλεμαχους !!! Πρόσεξε γιατί μπορεί αύριο να πάρεις να περίεργο βάφτισμα πυρός !!!!

  • Vaggos7
    Vaggos7 Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε για απίστευτο ερασιτεχνισμο τελικά ούτε ο χουανγκ θα παίξει αύριο λόγο δεν ήρθαν τα χαρτιά από Ρωσία λέει επί δύο βδομάδες δηλαδή δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν.. βρσαλικο εκτός μετά από δυο ματς που έπαιξε Μανωλάς έξω και αυτός τραυματισμούς συνέχεια.... Και τελικά αυριο θα δούμε πάλι τους ίδιους καμία μεταγραφή που μας έλεγαν μετά από Μακάμπι θα έχουμε αφίξεις και βομπες.. αύριο πάλι μπαχαλακηδες κανεδες καμαραδες θα δούμε... Κρίμα πραγματικά κρίμα

  • Azeooo
    Azeooo Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω ειδα εναν ανθρωπο ηδη πνιγμενο φοβισμενο
    Για να δουμε

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να βλεπει; Ευκαιριες; Γκολ δε θελει να βλεπει; Αμ το αλλο, ποιους μεγαλους παικτες της ομαδας, το Μπαχαλακη και τον Κανε; Εκτος κι αναφερεται στις ηλικιες οποτε παω πασο. Απ αυτο εχουμε.

  •    GEO
    GEO Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννης 7 μες το μυαλό μου είσαι φιλέ ακριβώς έτσι

  • Γιαννης 7
    Γιαννης 7 Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    καλησπερα..ας την πω κι εγω την βλαχια μου...RED GOAL γιατι εαν ερθει καλυτερος του Βαλτσικ?Τσολακης και μια χαρα!!!
    Υ.Γ Μαγκες με τον νεο προπονητη θελει ηρεμια και χρονο...μην τον καταδικαζουμε πριν τον δουμε.Αλλωστε τα λαθη εγιναν με ευθυνη κυριως του Μαρινακη και αυτο δεν αλλαζει..η επομενη μερα ειναι το θεμα κι ας παει και στραφι η χρονια αρκει να δουμε εργο και διαθεση(ειδικα απο τους διοικουντες) για εναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ετσι οπως τον ονειρευομαστε και οχι αυτο το εκτρωμα που ειδαμε περυσι και φετος

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε να πάρουμε το πρωτάθλημα να την βγάλουμε και φέτος αναίμακτα. Να φάμε λίγο κουτοχορτο να κάνουμε την φιέστα μας και πάμε παρακάτω. Και που θα πάει θα βγει κανένας να μοσχοπουλησουμε και η ζωή συνεχίζεται. Το μαγαζάκι να είναι καλά.

  • BD7
    BD7 Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχία στον νέο προπονητή. Ας ενισχυθεί με παίκτες που αξίζουν και μπορούν.
    Όσο για το Μπλιτς που διαβάζω πάλι ρε παιδιά εκτός από την εθνική Κροατίας που κι εκεί αποκλείστηκε αλλά έπαιξε ωραία μπάλα η ομάδα, που αλλού κρίνεται επιτυχημένο το έργο του γιατί θα τρελαθουμε τελείως...

    Άλλωστε και ο Ρανιέρι αμπαλος χαρακτηρίστηκε και μετά πήρε premiership.

    Το μεγαλύτερο ερωτηματικό στον νέο μας προπονητή είναι η εμπειρία αλλά στο χέρι του είναι να δείξει τι αξίζει. Άλλωστε όσο και να θέλουμε ούτε στην...premier league παίζουμε αλλά ούτε και ... Liverpool είμαστε.

    Ας ευχηθούμε και πάλι καλή επιτυχία. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο του, ίσως αρκετά δυσκολότερο από τη πρώτη χρονιά του Μαρτινς

  • katalokkinos7
    katalokkinos7 Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Έκατσα και είδα την συνέντευξη μιλάμε το παλικάρι σαν φοβισμένο συμπεριφερόταν παραα πολυ μακριά από μια ηγετική παρουσία που πρέπει να έχει ο θρυλος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...