roumeliotis

Carwiz

Πάλι ήττα 2-1 από Άρη ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο φιλικό ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Σε έναν αγώνα στον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές δοκιμές, ενώ είχε αφήσει εκτός αποστολής τους περισσότερους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό με την Άλκμααρ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Είχε την κατοχή της μπάλας

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα η οποία όριζε τον ρυθμό. Δεν υπήρξαν όμως αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τους «ερυθρόλευκους» να απειλούν με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου.

Ωραία ενέργεια του Καρβάλιο, απέφυγε δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οκτώ λεπτά μετά, στο 38′, ο Άρης απείλησε με το σουτ του Πάλμα το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Τζολάκη.

Έτσι έμεινε το 0-0 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης υπήρξαν ευκαιρίες αλλά και γκολ. Ιδιαίτερα από το 70′ και μετά ο ρυθμός ανέβηκε αρκετά.

Στο 47′ ο Ανδρούτσος μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια ο Άρης έκανε το 1-0, στο 74′. Σέντραρε ο Νταμπό από τα δεξιά, ο Καμάτσο μπήκε στη φάση και παρά το γεγονός πως έκανε αρχικά λάθος κεφαλιά, κατάφερε να γίνει κάτοχος της μπάλας και να πλασάρει σε κενή εστία. Ένα λεπτό μετά, στο 75′, έγινε και το 2-0, όταν ο Μαντσίνι σέντραρε από τα δεξιά, ο Μπα δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Χατζηιωάννου έγινε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Άρη.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 80′ μείωσε σε 2-1. Ο Χασάν πίεσε ψηλά την άμυνα του Άρη, έκλεψε την μπάλα και έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Κουέστα να αποκρούει και στην επαναφορά ο Τικίνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 84′ απείλησε ο Καρβάλιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 86′ ο Τζολάκης έδιωξε το σουτ του Καμάτσο μετά από ατομική ενέργεια. Στο 89′ ο Κούντε σέντραρε από τ’ αριστερά, ο Αμπ. Καμαρά έκανε το πλασέ στην κίνηση όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κούντε είδε την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση αριστερά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Κίτσος (46′ Άβιλα), Μπα, Μανωλάς (74′ Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης (67′ Κούντε), Εμβιλά, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς (67′ Χασάν), Αμπ. Καμαρά, Τικίνιο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

32 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο τιμωρος αυτοτιμωρείτε .Mαλλον έκατσε και είδε όλα τα περσινά παιχνίδια της ομάδας και έφριξε ο άνθρωπος όπως οι περισσότεροι

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαρισα σωστός, ναι μαλλον ετσι θα εχουν τα πραγματα... Ηδη ακουγεται απο αρδακοπουλο κ σια... Καποια στιγμη τα yes yes yes πληρωνονται...

  • Lianos Spyros Red Larissa
    Lianos Spyros Red Larissa Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ή απολύθηκε ή ξερουν ότι έρχεται φάπα από Μακάμπι και αποκλεισμός και καλλιεργούν το έδαφος από τώρα ωστε ο μόνος φταίχτης να είναι ο προπονητής. Η διοικησάρα της ΝΟΤΙΓΧΑΜ δεν θα φταίει πουθενά και ας έφερε πάλι παλτά και ας άφησε πάλι κάτι τρυπάρες ναααα στο ρόστερ

  • BD7
    BD7 Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο Καμάτσο του Άρεως που λέει και μία ψυχή σαν καλός μου φάνηκε και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον Άρη....
    Σου δίνω Ραντζελοβιτς Καρβάλιο και έναν από Χασάν/ Τικινιο, μου δίνεις Καμάτσο;

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε πητ αυτό σκεφτόμουν και γω ! Τρομερή αλλαγή και τρόπου γραφής και σκέψης!

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Τιμωρε τι σου συνεβη αγορινα μου και απο κει που θα μας εβαζες μυαλο και τα χαχα, τωρα κραζεις και συ;

  • Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Άθλια εντεκάδα με Αβραμηδες Ανδρούτσους και Ρατζελοβιτς μέσα και Καρβάλιο σε άλλη θέση.. Μόνο Αμπουμπακαρ Καμαρα Εμβιλα και Μανωλάς ήταν καλοί χθες και ο μικρός ο Κίτσος το πάλεψε..Για πιο λόγο έγινε το συγκεκριμένο φιλικό εφόσον έπαιξαν σχεδόν όλοι οι δεύτεροτριτοι?! Τι είναι αυτά τα πράγμα ?! Ακόμα περιμένουμε να έρθει παίχτης στα φτερά μαζί με κεντρικό μέσο με δημιουργία και έφεση στις πάσες.. Δυστυχώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με την Μακάμπι Χάιφα

  • Nic
    Nic Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να λεμε του στραβου το δικιο ,ο Ανδρουτσος για αλλαγη ειναι κλασεις ανωτερος του αρβυλά.Ολα τα υπολοιπα εχουν χιλιοειπωθει.Αν δεν κραξουν ολοι μαζι στο ναο δεν φτειαχνει η παλιοκατασταση ,.Θα μου πεις αλλη η ευαισθησια για τις αντιδρασεις του κοσμου , του Κοκκαλη ,αλλη αλλων.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αιτια της κατρακύλας λέγεται Μαρινάκης, το μόνο για να ξαναγίνει ομάδα ο ΘΡΥΛΟΣ να πουλήσει και να την κάνει για την ΝΌΤΙΓΧΑΜ.

  • ache
    ache Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκίνησαμε προετοιμασία πριν απ όλους και οι άλλοι ήδη άρχισαν να δείχνουν πράγματα στα φιλικά, χωρίς να ολοκληρώσουν ρόστερ, με πιτσιρικάδες και καινούργιους. Έχουν όμως προπονητές, όχι τον Μπάμπη Τεννέ της Πορτογαλίας.

    Στον ΠΑΟ του Γιοβάνοβιτς του έφυγαν όλοι οι οργανωτές και πάλι προσπαθεί να μάθει να κυλάνε το τόπι με μπατζετ το 1/3 ή 1/4 από εμάς.

    Στον ΠΑΟΚ πήραν 5-6 αγνώστους αλλοδαπούς, ανέβασε και παίκτες από την Β και ο Λουτσέσκου προσπαθεί να τους δέσει, να τους κάνει σύνολο. Δεν στέλνει τον Σουρλή του στην Ουτρέχτη και τον Μπακλαγιάννη του στον ΠΑΣ.
    Καλά αν είχε Μάρκοβιτς και Φουρτούνη από αυτούς θα ξεκινούσε την 11αδα.

    Πληρώνουμε 40-50 παίκτες και δεν μπορούμε να οργανώσουμε μια επίθεση της προκοπής. Πουλάμε 10-15 και ένα μήνα παλεύουμε να βρούμε αγοραστή.
    ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που φαγώθηκαν οι παλαμακηδες ότι τερμάτισαν 20 βαθμούς πίσω. Πουλανε παίκτες που δεν ήταν καν για πώληση.
    Τόσο πολύ έχει υποβαθμίσει το ρόστερ ο Ταβερνιέ που έχουν καταλήξει όλοι να σέρνονται ή στα αζήτητα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display