roumeliotis

Carwiz

Τρέξιμο... Βρσάλικο για να προλάβει

casino loutrakiou
redwell

Ο Σιμε Βρσάλικο ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Θρύλο και μπήκε στις προπονήσεις με την ομάδα μόλις την Τρίτη (05/07), κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο και πολλη δουλειά για να αποδώσει αυτά που περιμένουν στον Πειραιά.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και έθεσε ως στόχο να παίξει στο φετινό Champions League θα προσπαθήσει να φτάσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στα κρίσιμα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Σίγουρα δεν είναι στην αγωνιστικη κατάσταση των υπόλοιπων και τυχόν συμμετοχή του θα κριθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του, όμως η... δίψα του ιδίου είναι δεδομένη για τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Παππου παππου πως σε πετσοκοβουν που και που... Νεο φρουτο στο πανερι μας, ειχαμε τον διατοντα αστερα τιμωρο και τωρα τον παππου(εισαι ο παππους της που λεει κ ο νικ) ... Απλα ο παππους εχει την κλασικη μικροαστικη οπαδικα αντιληψη ισως και γενικοτερα που βολεύεται να βαζει τον πηχη της συγκρισης προς τα κατω και ποτε προς τα πανω για να νοιώθει οτι επιτυγχανει γιατι ποτε δεν θελησε η μπορεσε να κανει το βημα παραπανω...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Παππού... Η αγάπη σου για τον Ολυμπιακό είναι τόσο μικρή που φτάνει μέχρι το κάνουν πλάκα τα εγγόνια σου στον πατέρα τους τον Βαζελο ο οποίος δεν έχει ομάδα εδώ και μια 15ετια.............. Και χαίρεσαι που η ομάδα σου διακρίνεται επειδή από τους τυφλούς είναι μονοφθαλμη.
    Δυστυχώς τα εγγόνια σου τα έμαθες να κάνουν πλάκα σε καποιον για τους τιτλους αλλά όχι για την ιστορία αυτής της ομάδας.
    Γιατί πάντα η ιστορία και ο χαρακτήρας της υπερίσχυσε των τίτλων διαχρονικά.
    Έτσι κατάφερε να αντέξει τα πέτρινα χρόνια. Μπορεί να μην είχαμε τίτλους κατακτήσει, αλλά οι ολυμπιακοί είχαμε ψηλά το κεφάλι. Πάτησαν γήπεδο παιχταράδες, ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο και δε σταμάτησε να πιστεύει σε αυτή την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός.
    Όταν κάποια στιγμή μας χαιρετήσεις...οταν πια τα εγγόνια σου μεγαλώσουν, δε θα έχουν μάθει τπτ. Και ο κάθε Μαρινακης θα τους πουλάει όνειρα και παραμύθια. Αυτό θα έχεις καταφέρει. Να τα κάνεις πρόβατα!
    Ξύπνα λοιπόν όσο είναι νωρίς!

  • Ο παππους
    Ο παππους Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματι ρε παιδια με βουλωσατε με τα επικα σας σχολια
    Το κακο για σας ειναι οτι εγω αυτα που γραφω ειναι με στοιχεια και οχι με υποθεσεις.red7 επειδη μιλας για τα πετρινα χρονια λες και το ηξερα εχω ηδη απαντησει στον nic. Δυο κουιζ 1 Απο που προηλθε η ανυπαρξια των εγχωριων αντιπαλων μας τα 15 τελευταια χρονια?2 ποιος ηταν ο Σπανεας και για ποιο λογο εμεινε στην ιστορια?ΥΓ.Τα εγγονια εχουν ηδη ετοιμασει την αμφιεση τους καο περιμενουν το Σαββατο να παμε στον ναο.Να σας πω οτι ο μπαμπας τους ειναι βαζελος και του κανουν πλακα.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Παππού έχω δει και εγώ τις ομαδαρες του Γουλανδρή με τους παικταράδες , Δεληκάρη, Γιουτσο , Υβ, Ρομαίν , Λοσαντα κλπ και όλες τις μετέπειτα του Νταϊφά , Ντέταρι ,Μπλαχίν και τους Ουκρανούς ( όχι Ρώσους ) αλλά και Μάγο, Ριμπο , Καραπιάλη, Τσόρι και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω και με τους δύο προηγούμενους ,πως ο σημερινός μόνο Ολυμπιακός δεν πρέπει νά λέγεται. Εκεί έχω διαφωνία με τον Red Arrow διότι εμένα ούτε αυτές οι αίσχος φανέλες μου θυμίζουν Ολυμπιακό ...
    Είμαι σίγουρος πως αυτά δεν τα λένε διότι δεν είναι Ολυμπιακοί , τα λένε από αγανάκτηση διότι κάτι πρέπει νά γίνη , κάτι τό οποίο δεν γίνεται και η κατάσταση διαιωνίζεται ...

  • Ο παππους
    Ο παππους Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολακη εχεις δικιο εχω δει πραγματι ατερια την ομαδα του Γουλανδρη την ομαδα του Νταιφα και πολλες αλλες πολυ καλες ομαδες.Εχω δει ομως και τα πετρινα χρονια οταν καποιες χρονιες που ειχαμε καλες ομαδες οπως με προπονητη τον Μπλαχιν και τους Ρωσους παιχταραδες μας κλεβανε τα πρωταθληματα ριχνοντας ενα καπνογονο στο 93λεπτο στη φιλαδελφεια με το σκορ στο 2-1 υπερ της ομαδας μας και αντι να παιξουμε το ενα λεπτο και να βγουμε πρωταθλητες παιξαμε μπαραζστη Ροδο και το χασαμε.Αλλη φορα κατεβασαν το γενικο στο ολυμπιακο σταδιο και ειπαν οτι ηταν βλαβη της δεη οτα η γυρω περιοχη ειχε ρευμα.Γι αυτο λοιπον προτιμω τωρα που τους εχουμε στη φαπα
    .Ας το ελαφρυνουμε τωρα απο καταραχτη μπορει να εχω Νιαγαρα αλλα ευχαριστω το Θεο που δεν εχω τυφλοποντικιαση που εχεις εσυ.

  • Socrates come back
    Socrates come back Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δω αν η... δίψα του Κροάτη θα είναι ίδια, αν τυχόν αποκλειστεί από το Champions League, η ομάδα μας.

  • Ο παππους
    Ο παππους Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω φιλε Νιc πραγματι θα παω στο ναο να φωναξω για την ομαδα μου ενω εσυ στο καναπε σου θα φωναζεις υπερ της Μακαμπι γιατι στο γηπεδο δεν εχεις τα αντερα ναπας να το κανεις.ενταξει Νικολακη?

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    κλαίω με Νic.....θεος! το σχολιο ειναι επικο.......και συμφωνώ απόλυτα. Πως γινεται ατομα που δηλώνουν Ολυμπιακοί ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ που εχουν δει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παλιά χρόνια, ακόμα και πέτρινα χρόνια, να ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ.
    Ο σημερινός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ το παρελθον του ως ομαδα και ως ιστορια.
    Ο σημερινός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ενα εμπορικό προιόν χωρις ταυτότητα και χαρακτηρα.
    Ο σημερινός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ της ιστορίας του, για όλα εκεινα που συμβαίνουν τοσο εντός αλλα και κυρίως εκτός γηπέδου. Ακουγεται βαρύ αυτο που λέω αλλά συγνώμη, ειναι ψέμα; ; ; Αυξάνονται τα πρωταθλήματα αλλά αυτο δεν συμβάινει γιατί ειμαστε εμεις δυνατοι ως ομαδα και οσα κανουμε ειναι στη σωστη κατευθυνση. Ζούμε εδω και μια 15 ετία την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    Ακομα και τα δύο πρωταθλήματα που χαθηκαν απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οπως και αρκετά κύπελα Ελλάδος, χαθηκαν γιατί η τακτική της διοικησης αυτής δεν ηταν αλλη απο το να φέρνει καραβάνια τυχάρπαστων παιχτών που καθε χρονο ειναι στοιχηματα. Λογικο καποια στιγμή λοιπον οταν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρεθηκαν σε ενα μικρο επιπεδο πιο πάνω απο οτι ειναι συνηθως να μας πάρουν ενα πρωτάθλημα. Με ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τη φιλοσοφια του, ο Ολυμπιακός την δεκαετία των 90s και απο το 2000 και μετά, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 πρωταθλήματα!!!

    Συμφωνώ λοιπόν με τον Νic, παρε τα εγγονάκια σου ΠΑΠΠΟΥ και τράβα να θαυμάσεις αυτή την ομάδα με τα ερυθρόλευκα που Ολυμπιακό θυμιζει αλλα Ολυμπιακός δεν ειναι!
    Πηγαινε να απολαύσεις ποδόσφαιρο από την μεικτή Αφρικής και περιχώρων και στο ενδιάμεσο της επόμενης χρονιάς, πέρνα και μια βόλτα απο του Ρέντη να δεις την Β' ομάδα κοσμημα με τους σαουδάραβες παιχταράδες της κάτω ραχούλας.
    Αφου σας εκφράζουν τέτοιες καταστάσεις, τι να πω, χαρισμά σας!!!

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @Παππου αν θελεις να διωξεις καποιον παικτη του προσφερεις συμβολαιο ξευτιλα,αλλα σαν παππους που να το πιασεις.Παρε τα εγγονακια σου και πηγαινε στο ναο με την ολλανδικη ομαδα και φωναξτε ολοι μαζι .Ωσανα προεδρε ,ωσανα ταβερνιε .Μ'αρεσει που εισαι και παππους και ειδες αστερια να παιζουν στον Ολυμπιακο,και τωρα βλεπεις κομητες και δεν σου κανει αισθηση.Απο καταρρακτη πως πας?Καλημερα με υγεια σε ολους.

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με πητ ! Αν ο Σαντυ μίνα πάει Άρη θα έχει πολύ πλάκα!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display