roumeliotis

Carwiz

Νίκη με ανατροπή 2-1 τη Φορτούνα

casino loutrakiou
redwell

Νίκη για τον Θρύλο στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία καθώς οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ, δείχνοντας ένα ελαφρώς καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την ήττα 2-0 από τη Ριντ αλλά και πάλι προβλημάτισαν δημιουργικά σε σετ παιχνίδι καθώς λείπει ξεκάθαρα ο επιτελικός μέσος, οι εξτρέμ δεν βοήθησαν και τα πλάγια μπακ όταν ανεβαίνουν πάνω από τη σέντρα είναι... αόρατα.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 23' με γκολάρα στο δεξί παραθυράκι από τον Πέτερσον, όμως έφεραν... τούμπα το ματς απο δυο στημένα, το πρώτο στο 29' όταν η μπάλα έφτασε στον Σισέ και αυτός με σουτ από το πεναλτι περίπου ισοφάρισε και το δεύτερο με κεφαλιά του Χασάν στο 62' μετά από φάουλ του Ραντζελοβιτς. Οι Γερμανοί είχαν δοκάρι στο 69' με τον Ιγιόχα και χαμένο πέναλτι στο 76' με τον Γκίντσεκ το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός απο τα πρώτα λεπτά πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να φτάσει ψηλά και να απειλήσει σε ροή αγώνα. Στο 8′ ο Θρύλος απείλησε για να ανοίξει το σκορ καθώς οι Πειραιώτες έκλεψαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αναπτύχθηκαν ωραία, με τον Μασούρα να «ανοίγει» δεξιά στον Βαλμπουενά. 

Ο Γάλλος προσπέρασε τον αντίπαλό του και έκανε το σουτ με το αριστερό, όμως ήταν εντελώς άψυχο και αδύναμο και μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας των Γερμανών.

Η επόμενη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν στο 21′, όταν ο Βαλμπουενά «γέμισε» από εκτέλεση φάουλ, με τον Μασούρα να κάνει τη γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 24′, στη μόλις πρώτη ευκαιρία της Φορτούνα, έγινε το 1-0. Ατομική ενέργεια του Πέτερσον, ο οποίος έφτασε έξω από την περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ στον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός όμως απάντησε αμέσως, καθώς στο 29′ ισοφάρισε σε 1-1. Νέα εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, η μπάλα κατέληξε στον Σισέ, ο οποίος προσπέρασε τον αντίπαλό του και σαν… φορ πλάσαρε με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι για το 1-1 του ματς. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της Φορτούνα. Μάλιστα παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ για την ανατροπή στο σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 62′ ο Ραντζέλοβιτς εκτέλεσε φάουλ από πλαγια θέση δεξιά, ο Χασάν μπήκε δυνατά στη φάση και με το κεφάλι «έγραψε» το 1-2 στον αγώνα!

Οι Γερμανοί στη συνέχεια είχαν δοκάρι με τον Ιγιόχα στο 69′, ενώ στο 75′ η Φορτούνα κέρδισε πέναλτι με υπόδειξη του διαιτητή για χέρι του Χασάν μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ένα λεπτό μετά, 76′, εκτελέστηκε το πέναλτι από τον Γκίντσζεκ, όμως ο Βατσλίκ διάλεξε σωστή γωνία και κράτησε το προβάδισμα για τον Θρύλο.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 80′, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ, όταν ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία της Φορτούνα.

Έτσι έμεινε το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού και πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδα, Φορτούνα Ντίσελντορφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Κρίστινσον (46′ Βατσλίκ), Άβιλα (57′ Κανέ – 78′ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος (57′ Παπαδόπουλος), Σισέ (57′ Μπαγκαλιάνης), Ρέαμπτσιουκ (57′ Κούτρης – 84′ Κεϊτά), Κούντε (46′ Μπουχαλάκης), Μ. Καμαρά (57′ Α. Καμαρά), Εμβιλά (57′ Καρβάλιο), Βαλμπουενά (57′ Φαντιγκά), Μασούρας (57′ Ραντζέλοβιτς), Τικίνιο (57′ Χασάν).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

24 σχόλια

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Η παλιοί τροχονόμοι από ότι έχω δει σε ελληνικές ταινίες και ντοκιμαντέρ στέκονταν ακίνητοι σε ένα κουτί στη μέση της πλατείας και δίναν από εκεί εντολές εκτός αν γινόταν καμία παράβαση όπου τρέχανε να κόψουν καμία κλήση Το σίγουρο είναι ότι απο τον Μπούχαλακη ήταν πολυ γρηγορότεροι

  • GEO
    GEO Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    σαν να του ρίχνουν με σφαίρες για αγριογούρουνα

  • GEO
    GEO Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος Πετρούπολη έκανα εικόνα στο μυαλό μου την περιγραφή σού για τον ρεπιατσουκ και έσκασα στα γέλια. Να σε καλά σε αυτους του καιρούς όλοι πλέον το έχουμε ανάγκη

  • M.S 7
    M.S 7 Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 06:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαράδεκτο αυτο που συμβαίνει με Φορτούνη και η Διοίκηση σφυρίζει κλέφτικα ντροπή σε όλους!! Redgoal αν γνωρίζεις απαντάς Γιατί πάγωσε το θέμα του Τεχνικού Η γενικού διευθυντή όπως θέλεις πες το Ποιος τρέχει την ομάδα αυτή την στιγμή πες ονόματα!!

    REDGOAL: Φίλε ένας τεχνικός διευθυντής θέλει εν λευκώ τα μεταγραφικά. Τώρα που είχε αποφασιστεί ποιοι θα έρθουν, τι να τον κάνεις; Ο Καρεμπέ με τον Μάρτινς κανονίζουν

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα φιλικά ουτε χαμογελάμε στις νίκες ουτε βριζουμε στις ήττες Είναι καθαρά για το προπονητή να βγάζει τα συμπεράσματά του.Βέβαια εδώ μεσα χαίρονται με τις ήττες του Ολυμπιακού ακόμα και σε εσωτερικα διπλά.Τι να κάνουμε αυτή ειναι η αλήθεια

  • Χρήστος Β.
    Χρήστος Β. Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρατζικ ομαδα με προβατοποιημενους οπαδους και εκατομμυρια φιλους της να της γυριζουν την πλατη γιατι δεν γουσταρουν να τους περνανε κατι μιασματα αρδ και υπαλληλοι για γιδια. Στους δευτερους ανηκω και εγω

  • Νic
    Νic Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια νίκη με δοκάρι που ο τερματοφύλακας μας την χαιρετούσε σαν τροχονόμος και πέναλτυ χαμένο με την τελευταία ομάδα της Μπουντεσλίγκα.Επαναλαμβανω.Ο πρωτομάστορας είναι εκεί και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το αντιποδοσφαιρο που παίζει η ομάδα και που διδάσκει.Εναν παίκτη που να ξέρει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα δεν έχει η ομάδα και έναν που έχει τον έχει υπό διωγμόν.Ολυμπιακο που δεν έχει ένα γνωστό παίκτη Ευρωπαίο και όχι Βαλκανιο είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Συνέχισε πρόεδρε και με το καλό καί πρόεδρος της ΕΠΟ.

  • GEO
    GEO Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φαντιγκα είναι ο νέος ΝΕ είχε έρθει ίδια εποχή με τον Γιαγιά Τουρε και μας τον παρουσίαζαν έως και καλύτερο του Τουρε

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΟΜΑΧΑΜΕ
    Όποιος σκάει χαμόγελα για νίκες στα φιλικά είναι πανηγυρτζής. Στις ήττες των φιλικών πρέπει να δεις τι γίνεται και τι αδυναμίες δείχνει η ομάδα. Τα θετικά των φιλικών ίσως τα δεις στα επίσημα, ίσως όχι. Συνήθως βλέπεις λίγα ή καθόλου. Τα αρνητικά όμως τα βλέπεις ΟΛΑ.
    Στο δια ταύτα, να δούμε στα προκριματικά τι θα κάνουμε. Ισραηλινές ομάδες μας κερνάνε αβέρτα και μας έχουν κάνει κάργα κηδείες. Να δούμε αν θα σπάσουμε την παράδοση ή αν θα γίνουμε και με τη βούλα πελάτες. Ευρώπη δύσκολα να μείνουμε εντελώς έξω γιατί θα πρέπει να αποκλειστούμε και στους 3 προκριματικούς γύρους που θα παίξουμε. Αν αποκλειστούμε απ τη Μακάμπι, πάμε στον 3ο προκριματικό του Europa. Αν αποκλειστούμε κι εκεί, πάμε πλέι οφ του Conference. Αν αποκλειστούμε κι εκεί, σπίτι μας.
    Για να μη μακρυγορώ, αν προκριθούμε και στους 3 προκριματικούς γύρους που θα παίξουμε, θα είμαστε σε όμιλο ΤΣΛ. Με 2-1 προκρίσεις πάμε σε όμιλο Europa. Με 1-2, σε όμιλο Conference. Με 0-3, μένουμε Ελλάδα.
    Να δούμε σε ποια διοργάνωση θα καταλήξουμε. Όμως οι μέχρι τώρα αδυναμίες που φαίνονται, μας δείχνουν ότι το ΤΣΛ είναι όνειρο απατηλό. Με τη γκαντεμιά στις κληρώσεις που έχουμε, μέχρι κι ο όμιλος Europa είναι χλωμός. Εδώ πριν λίγα χρόνια μας έσκασε ως αδύναμη η Μπέρνλι.

  • Panos7
    Panos7 Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Redqoal ,η ομάδα εάν πάρει τον σκραπα που ακούγεται από 1 Ιανουαρίου που θα είναι ελεύθερος μέχρι τότε δεν θα πάρει άλλον παίχτη στο 10 ποια είναι η άποψη σου;η άποψη σου για τον Άβιλα;

    REDGOAL: Η ομάδα έπρεπε από πέρυσι το καλοκαίρι να έχει δημιουργικό χαφ αφού είχε τραυματιστεί ο Φορτούνης. Τον Άβιλα κάτσε να τον δούμε σε 3-4 ματς φίλε γιατί δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξή του πριν έρθει στον Ολυμπιακό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...