roumeliotis

Carwiz

Επίσημη πρόταση Μπόχουμ για Κούντε αλλά...

casino loutrakiou
redwell

Ο Πιέρ Κούντε δεν πηρε ευκαιρίες στην πρώτη του σεζόν στον Πειραιά, όμως όποτε έπαιξε έστω και λιγο κάθε άλλο παρά αδιάφορη παρουσία είχε ενώ ήταν και με το Καμερούν στο Κόπα Άφρικα και έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης στις αρχές του έτους.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ενδιαφέρον από τη Μπόχουμ και απ' ότι φαίνεται μετατράπηκε σε επίσημη πρόταση, με τον Ολυμπιακό πάντως να απαντά αρνητικά.

Οι Γερμανοί ζήτησαν τον δανεισμό του Καμερουνέζου μέσου με οψιόν αγοράς, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε διαφορετική άποψη για το θέμα και οι Πειραιώτες αρνήθηκαν αυτή την προοπτική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από τη νέα σεζόν να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες, αφού δείχνει ένας ποδοσφαιριστής με αρκετή ποιότητα.

Δεν αποκλείεται πάντως η Μπόχουμ να επανέλθει με πρόταση αγοράς αυτή τη φορά και αν είναι ικανοποιητική, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς όπως προαναφέραμε ο παίκτης δεν έπαιξε ουσιαστικά καθόλου την τελευταία σεζόν και με καλά οικονομικά ανταλλάγματα ο Θρύλος δεν θα έλεγε "όχι".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal σε παρακαλώ μην ξανα αναφερθείς καθόλου στον Πέδρο Μαρτινς όσον αφορα παίχτες. Να λές καλύτερα και πιο ευγενικα , " αποφάσισαν στον Ολυμπιακο " Γιατι δε γίνετε πέρυσι μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ χρονια να μην είδε ο ίδιος άνθρωπος ότι αυτος ο παίχτης έχει ποιότητα και τότε που δεν είχαμε κεντρόους έκανε πείράματα με το 3-4-3 γιατι δεν είχαμε παίχτες στο κέντρο .
    Πρέπει να τελειώσει αυτο το αστείο με τον Μαρτινς , και σαν προπονητη στον Ολυμπιακο , και στο ότι έχει λόγο για τους παίχτες . Και πρέπει κάποια στιγμή να μας πείτε εντελώς ωμά πώς έχουν τα πράγματα στον Ολυμπιακο όσον αφορα τους παίχτες . Ποιός αποφασίζει και διατάζει ? ο Μοντεστο ? Ο Καρεμπέ ? ο Καραπαπάς ? ο Πρόεδρος ?
    Υ.Γ Μακαρι να προκύψει θέμα προπονητη πριν αρχίσουμε τις υποχρεώσεις

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Η επισημο προταση της Μποχουμ ελεγε να πληρωσει ο Ολυμπιακος προκειμενου να τον παρει και οχι αυτη και δεν τα βρηκαν στο ποσο που επρεπε να δωσει ο Ολυμπιακος.Να σοβαρευτουμε παιδια .Ποιος κουντε?Οποιος νομιζει οτι αυτος ο παικτης ειναι επιπεδου Ολυμπιακου ,τοτε μαλλον θα παρακολουθει τον Ολυμπιακο Λουτρακιου και οχι Πειραιως.

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Η γνώμη μου είναι να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σαν συμπληρωματικο μέσο δίπλα στον βασικό και όχι σε επικείμενη πώληση του Μαντι να τον βαφτίσουν αντικαμαρα (είναι διαφορετικοί παίκτες)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...