roumeliotis

Carwiz

Συνάντηση και προσέγγιση για Κόουτο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ψάχνει βασικό δεξί μπακ μιας και ο Κενι Λαλά θα αποχωρήσει αφού δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και ένας από τους παίκτες που απασχολούν πολύ σοβαρά είναι ο Βραζιλιάνος της Μάντσεστερ Σίτι ονόματι Γιάν Κόουτο.

Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας με τις επιθετικές... αρετές, έπαιξε δανεικός την τελευταία σεζόν στη Μπράγκα και η πρωταθλητές Αγγλίας στους οποίους ανήκει θέλουν να τον ξαναδανείσουν ή να τον δώσουν με συνιδιοκτησία 50%-50%.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, εκπρόσωπος του Γιάν Κόουτο βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συζήτησαν όλες τις παραμέτρους μιας πιθανής μετακόμισης του νεαρού από το Μάντσεστερ στον Πειραιά.

Υπάρχει προσέγγιση στο οικονομικό και το μίτινγκ που έγινε ήταν άκρως κατατοπιστικό και για τις δυο πλευρές αναφορικά με τα "θέλω" τους.

Ο Γιάν Κόουτο θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, πήρε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κλαμπ, τη ζωή στην Αθήνα και γενικότερα ό,τι ήθελε να μάθει και είναι θετικότατος να παίξει την επόμενη σεζόν με την ερυθρόλευκη.

Είναι μια υπόθεση προχωρημένη και μένει να δούμε τι θα αποφανθεί η Σίτι η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη καθώς υπάρχει συμβόλαιο με ισχύ ως το 2025.

Ο 20χρονος Βραζιλιανοπορτογάλος δεξιός μπακ ο οποίος μέτρησε με την Μπράγκα 42 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ και γενικότερα είχε μια πειστική χρονιά, δείγμα της ποιότητάς του, αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος απο την πρώτη στιγμή είπε το "ναι" για την απόκτησή του.

Ο γεννηθείς στην Κουριτσίμπα της Βραζιλίας είναι διεθνής με τις μικρές της Σελεσάο και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και έχει χρηματιστηριακή αξία 5.000.000 ευρώ.

Συνολικά ως επαγγελματίας έχει με Μπράγκα και Χιρόνα 72 συμμετοχές με 3 γκολ και 9 ασίστ ενώ με τη Σίτι δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημο ματς.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 06:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μιχάλης Α Ο Κόκκαλης είχε καλο στελεχομένο τμήμα σκάουτινγ συν τον Λούβαρη. Δεν πιστεύω ότι ο Κόκκαλης έψαχνε τους παίκτες αλλά όταν βρήκαν τους παίκτες και ενημερώταν αυτός έβγαινε μπροστά. Όντως αν ο κάθε πρόεδρος αποφασίσει να φερεί κάποιος παίκτης ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει πολλά. Μπορεί όμως ο προπονητής να μην δίνει πολύ χρόνος συμμετοχή στον παίκτη!!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 06:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Αrrow Επειδή διαβάζω σχεδόν όλα τα σχόλια σου εδώ 5 - 6 χρόνια και συνφωνούσα και συνφωνώ μαζί σου. Ήσουν ο πρώτος που έγραφε τότε για την αλλοόωση του DNA του Ολυμπιακού. Όταν λέω από το πάνω ραφί δεν εννοώ παίκτες τύπου Μέσι ούτε Ζιοβάνη γιατί ξέρω ότι ο Μαρινάκης δεν θα δώσει ΠΟΤΕ τόσα χρήματα για τέτοιος παίκτης. Απλα με τα ίδια χρήματα ( περίπου 10 εκατομμύρια) που δίνει κάθε χρόνο μπορούν να βρούν 2 αιντέ 3 παικταράδες. Δεν θα μου χάλαγε αν φέρανε μόνο δυο παικταράδες κάθε χρόνο!! Απλά ο τρόπος που λειτουργούν ο Μοντεστό και ο Καρέμπε είναι πολύ λάθος. Συν το ότι δεν κάνουν το σημαντικότερο που είναι να βρούν ένας καλός προπονητής.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σκεπτικό του ρασκοκι είναι το εξής ότι η ομάδα χρειάζεται 6 τουλάχιστον πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ενδεκάδας από δεύτερο ράφι για το καλοκαίρι. Η διοίκηση αντε να φέρει έναν με δύο τέτοιους οπότε απτό να φέρει νρεγκερ, πεπηδες ,ονιε - κώνους κτλ Ας δοκιμάσει νέα παιδιά μπας και προκύψει κάνας Τσιμικας. Επίσης ότι αυτό μπορεί να γίνει με έναν κανονικό προπονητή και αναφέρθηκε στο παράδειγμα του τωρινού προπονητή της Φόρεστ που με το υπάρχον υλικό από τις τελευταίες θέσεις που ήταν όταν την ανέλαβε την ανέβασε Premier league

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεμεδο για νοτιγχαμ να ησυχάσουμε και μεις και αυτός!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ρασκόκι, δεν είπα ότι ο Μαρινάκης βλέπει πέντε ώρες βίντεο την ημέρα. Είπα ότι μπορεί να έχει πέσει με οποιοδήποτε τρόπο στην αντίληψή του κάποιος παίκτης που του αρέσει.
    Το 1999 ο Κόκκαλης έφερε τον Ζιοβάνι χωρίς τη γνώμη του πανίσχυρου τότε Μπάγιεβιτς, θα ρωτήσει ο Μαρινάκης τον Μαρτίνς θέλει να φέρει κάποιον παίκτη;

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκοκι μήπως να γίνουμε σα τους βαζελους να παίζουμε με τους Μπουζουκηδες και τους Θεοδωρίδηδες?

    Τι πάει να πει πάνω ράφι? Τον Μεσι ζητήσαμε η τον Ροναλντο?

    Οι άνθρωποι δεν έχουν διάθεση να κάνουν μεταγραφές σοβαρές γενικότερα. Ότι τους πουν οι μάνατζερ κάνουν.
    Αδιάφοροι είναι... Απλά βρίσκουν και τα κάνουν διότι ο κόσμος κοιμάται και ονειρεύεται. Αν έπεφτε γιούχα θα σου λεγα εγώ....

    Είναι τόσο δύσκολο να ψάξουν καλούς παίχτες από βόρεια Ευρώπη, Σκανδιναβία;
    Η μήπως θέλουν ένας καλός παίχτης να έρθει τσάμπα;;; όσο ο Βαγγέλης δε βάζει χέρι στη τσεπη ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομαδουλα με χαμηλό ταβάνι.

  • GEO
    GEO Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκοκι συμφωνώ απολύτως

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα ξαναπώ την άποψη μου για τις μεταγραφές. Εδώ και αρκετα χρόνια λέω ότι αν δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτες από το πάνω ράφι που θα κάνουν την διαφορά καλύτερα να ανεβάσουμε παίκτες από την "Β" ομάδα και να δουλέψουμε με αυτούς. Και αυτό για να γίνει χρειάζεται κατάλληλος προπονητής. Είδατε τι έγινε στην Νόττινγχαμ Φόρεστ; Εκέι που ήταν τελευταία και να έχει κερδίσει ένα παιχνίδι, χάνοντας τα 6 πήρανε ένας προπονητή που ΧΩΡΙΣ μεταγραφές δουλεύοντας με σχεδόν το ίδιο υλικό έφτασε κόντα στην απευθείας άνοδο!!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Mιχάλης Α Θα σε ρωτήσω κι'εγώ κάτι - υπάρχει περ'ιπτωση ο Μαρινάκς να ψάχνει παίκτες, να τους παρακολουθεί, να αφιερώνει τουλάχιστο 5 ώρες την εβδομάδα να βλέπει τα βίντεο, κτλ.; Τι γνώση έχει αυτός για την αγορά της Πορτογαλίας και της Γαλλίας; Γιατί ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με την αγορά της Πορτογαλίας και της Γαλλίας; Ποιοι έχουν σχέση με αυτές τις χώρες; Το ΜΕΓΑΛΟ λάθος του Μαρινάκης είναι ότι χρόνια βλέπει τα λάθη τους και δεν τους τραβάει τα αυτία.

  • mariosgol
    mariosgol Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιδανικα και αυτον και τον μπαλντοκ πρεπει να παρουμε, δεν εχουμε κανενα κανονικο δεξι μπακ αυτη τη στιγμη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...