roumeliotis

Carwiz

Φτωχό... 2-0 με τον ΟΦΗ ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί ο ΟΦΗ να κατέβηκε στο Καραϊσκάκη με πάρα πολλές απουσίες, ο Θρύλος όμως ήταν όπως έπρεπε και καθάρισε τους Κρητικούς με 2-0, έχοντας ως σκόρερ τους Γκάρι στο 17' και Ντουρμισάι στο 89' με αυτογκόλ, μετά από ένα ενενηντάλεπτο που "σφυροκόπησε" την αντίπαλη άμυνα και έχασε πολλές ευκαιρίες για διπλάσιο ή και τριπλάσιο σκορ.

Μια νίκη με την οποία οι Πειραιώτες έφυγαν στο +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό στην Τούμπα, μια εβδομάδα πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, και φυσικά τα πλέι οφ πλέον αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό που μπορεί να πανηγυρίζει από τώρα το 47ο.

Οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν ασφυκτική πίεση στους (ελλιπείς) Κρήτες την πρώτη μισή ώρα του αγώνα, διάστημα στο οποίο έπαιξαν τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο και είχαν 10 τελικές (οι 8 στην εστία), έναντι καμίας των φιλοξενούμενων.

Με τρομερό πρέσιγκ στην πρώτη μπάλα οι παίκτες του Μαρτίνς έκαναν δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων τους και δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Επασί, που έκανε... υπερωρίες. Στο 5ο λεπτό και στη σέντρα του Λαλά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μασούρας νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Το ίδιο συνέβη στο 10΄ σε σουτ του Καρβάλιο, στο 11΄ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί για χέρι του σκόρερ, στο 16΄ ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Μασούρα, στο 17΄ ο Εμβιλά δεν πρόλαβε να σουτάρει από κοντά και στο 19΄το σκορ άνοιξε ο Γκάρι Ροντρίγκες με συρτό σουτ, κι αφού η μπάλα κόντραρε και στον Γιαννούλη.

Στο 25΄ ο Καρβάλιο είδε το κοντινό σουτ που επιχείρησε να καταλήγει κόρνερ, στο 27΄ ο Βούρος παραλίγο να σημειώσει το... αυτογκόλ της αγωνιστικής (κόρνερ) και στο 42΄ ο Ελ Αραμπί αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Νιόπλιας προσπάθησε να παρέμβει στον αγώνα με κάποιες αλλαγές αλλά το μοτίβο δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό μόνιμα στην επίθεση και την ομάδα του Έλληνα τεχνικού σε διαρκή φάση άμυνας, αλλά να έχει και μια αξιόλογη τελική σε σουτ του Ντουρμισάι, στο 57΄.

Στο 59΄ ο Επασί «έβγαλε» το τετ α τετ με τον Ροντρίγκες, ενώ στο 66΄ ακυρώθηκε δεύτερο γκολ του Ελ Αραμπί, πάλι με τη χρήση VAR, για χέρι του Μασούρα στην πάσα προς τον Μαροκινό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης αποβλήθηκε για ανατροπή του Μασούρα που έφευγε μόνος μπροστά σε άδεια εστία και κάπου εκεί ο ΟΦΗ έχασε κάθε ελπίδα για κάτι καλό.

Στο 85΄, σε φάουλ του Βαλμπουενά και σουτ του Σισέ η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Επασί και στο 89΄ ο Ντουρμισάι σημείωσε αυτογκόλ με κεφαλιά, προσπαθώντας να αποκρούσει προ του Μπουχαλάκη, για το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (83' Βρουσάι), Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Καρβάλιο (90'+1' Φαντιγκά), Ροντρίγκες (72' Βαλμπουενά), Αραμπί.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος (61' Καμάου), Μπουζούκης (80' Λυμπεράκης), Τσιλιανίδης (46' Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (46' Ουές), Λάμπρου (76' Πασαλίδης).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • DR.DRE 7
    DR.DRE 7 Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 02:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΕΤΟΣ. ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 95% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ 2-3 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΝΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ. ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΡΙΒΑΛΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΙΟΒΑΝΗΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΤΟΓΥΡΟΥ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ

  • Bk7
    Bk7 Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Απιστευτο! Παιξαμε επιτελους λιγο μπαλα σημερα!

  • Δημήτρης Γιάλοβα 7
    Δημήτρης Γιάλοβα 7 Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    οντως τι γινεται με ελ αραμπι? το αρχιφερεφωνο μας ειπε οτι ολα ειναι καλα κ ο αλλος εβαλε δυο γκολ και ηταν σαν επιταφιος.πρεπει να εχει υπογραψει ηδη αλλου για να βαλανε τον αρδ τον καραγλειφτη να τα παρουσιασει ολα τελεια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω βλεπω το καλυτερο φορ της 10 ετιας (Γιουσεφ), ΦΟΥΛ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟ, να σκοραρει και να μην πανηγυριζει καν , πανε τα πιστολια...

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΕ...

    ΥΓ:Ελ Αραμπι συγνωμη και ευχαριστουμε ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΟΝΙΑ

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδαμε καλό ποδόσφαιρο διότι: δεν έπαιξε με δέκα λόγω κουκουρούκου, διότι έπαιξε με κανονικό δεκαρι,με κανονικούς ακραίους,με τον βασικό σέντερ φορ,με πιο μπαλαδορο αριστερό μπακ και με δύο γρήγορα σέντερ μπακ και όχι παλαίμαχους βαριεστημενους.

  • Θεμίνιο 7
    Θεμίνιο 7 Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή εμφάνιση σήμερα, Καρβάλιο ομορφαίνει το παιχνίδι μας, Γκάρι επίσης δίνει πλάτος και διευκολύνει την ανάπτυξη. Κίτσιος μια χαρά, δε του έλειψε κάτι σήμερα. Προχωράμε. Ελπίζουμε όλοι φαντάζομαι τα γκολ που χάσαμε σήμερα να τα βάλουμε στα πλέι οφ. ?

  • NIC
    NIC Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το χ του μπαοκ η διαφορα στους 13.Το πηραμε το πρωταθλημα των κουλών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...