roumeliotis

Carwiz

Όλα ανοιχτά με Ελ Αραμπί...

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι μια... καυτή περίπτωση για τον Θρύλο καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 30 του ερχόμενου Ιούνη και παρά τις κουβέντες που έχουν γίνει, ο Μαροκινος "κίλερ" δεν έχει υπογράψει ανανέωση.

Φτάσαμε τέλη Φλεβάρη και πλέον όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του 35χρονου γκολεαδόρ αφού από την 1η Γενάρη έχει δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του στην οποία θα μετακομίσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σαφώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τους Πειραιώτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, με δυο ομάδες από το Κατάρ και μια από τη Σαουδική Αραβία να του έχουν... χτυπήσει την πόρτα.

Πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα οριστικά; Όσο δεν πέφτουν υπογραφές, τόσο είναι όλα ανοιχτά και πλέον οι πιθανότητες να μην συνεχίσει στον Πειραιά αυξάνονται μέρα με τη μέρα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γιόζεφ έλα Ράμπι παικταρά μου είσαι ο καλύτερος παίκτης του ολυμπιακού και το ξέρουν όλοι, και οι διοικούντες επίσης.
    Αλλά προς μεγάλη μας έκπληξη, που είναι αυτό πάρα πολύ μεγάλο κρίμα και κατάφωρη Αδικία και για μένα πολύ μεγάλη αχαριστία από την διοίκηση που δεν σου ανανέωσαν το συμβόλαιο σου χωρίς χρονοτριβές όπως θα έπρεπε, για την μεγάλη σου προσφορα και την μεγάλη σου αξία σαν Παίκτης της ομάδας του ολυμπιακού.
    Που τα έδωσε μέχρι μέχρι σήμερα όλα για την ομάδα μας και σου αξίζουν πάρα πολλά θερμά συγχαρητήρια από όλους τους φιλάθλους του ολυμπιακού κι από μένα μαζί. Άλλωστε ήσουν πάντα ο κορυφαίος, ο μαέστρος του γκολ, Και η συμπεριφορά σου μέσα στο γήπεδο και τους συμπαίκτες σου άψογη.
    Η διοίκηση θα έπρεπε εδώ και πάρα πολύ καιρό επαναλαμβάνω να σου είχε ανταμείψει την προσφορά σου στην Ομάδα και να σου ανανεώσει το συμβόλαιο χωρίς δεύτερη κουβέντα.
    Εδώ ξόδεψε η διοίκηση αμέτρητα ποσα εκατομμύρια ευρώ σε άχρηστους παίκτες, όπως ο Πέπε 3,5 εκατομμυρια Ευρώ, Στον ουνεκουτου 5 εκατομμύρια € από την Μονακό που δεν αξίζουν μια δεκάρα και δεν θα πληρώσει την αξία στον κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού, αν είναι δυνατόν, επαναλαμβάνω κατάφορη αδικία εκ μέρους της διοικήσεως του ολυμπιακού.
    Να τα λέμε όλα Όπως είναι και όπως πρέπει με το όνομά τους..
    Όλοι θα θυμούνται πάντα το νικητήριο γκολ και την μεγάλη πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Ευροπα Λιγκ, κατά της Άρσεναλ στο Λονδίνο στην Αγγλία που πέτυχες Και μας χάρισες μεγάλη χαρά , μεγάλη ηδονή ,μεγάλη συγκίνηση, ανεπανάληπτη και αξέχαστη Παικταρα μου έλ Αραμπί.
    Και σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύ μεγάλη σου προσφορά στην ομάδα μας τον ολυμπιακό, Ανεξάρτητα με το τι μέλλει γενέσθαι στο Μελλον σου στον ολυμπιακο μας.

    Σε θεωρω σε ένα από τους κορυφαίους παικταράδες που είδαμε και θαυμάσαμε στην ομαδάρα μας τον ολυμπιακο , που αγαπήσαμε πολύ και δεν θα τους ξεχασουμε ποτέ, οπως Μερικούς εξ’αυτών, όπως τον Υβ τριαντάφυλλο, το Ρομέν Αργυρούδη, τον Μάικ Γαλάκο, τον Μιχάλη Κρητικόπουλο, τον Κώστα Δαβουρλή, τον Νίκο Αναστόπουλο, τον Τάσο Μητρόπουλο, τον Χουάν Φούνες, τον Τζιοβάνι Ολιβέιρα, τον Νταρκο Κοβάσεβιτς Και άλλους.

  • NIC
    NIC Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ελ Αραμπι δεν ειναι πορτογαλος ενω ο τικινιο ειναι .Τι δεν καταλαβαινετε συγαυροι .Αν τυχον βοηθησει η βρεφοκρατουσα και οι αγιοι και διωξει τον ακατεργαστο ,κανενας απο τους πορτογαλους που ειναι στην ομαδα δεν ξαναπαιζει ,θα φυγουν ολοι ανεξαιρετως.

    REDGOAL: Τικίνιο... Βραζιλιάνος πάντως

  • Karababoglou
    Karababoglou Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο ποτε η ελευθερια του λογου ειναι δικαιωμα του ενος?
    Δεν κανετε σε κανεναν χαρη να ακουτε την αποψη του εφοσον ειναι κοσμια, αλλα σχολια του τυπου 'θα επρεπε να λες κ ευχαριστω" δεν αρμοζουν σε ενα site που απο την αρχη εχει ξεκαθαρισει τη διαφορετικοτητα του σε σχεση με τους αλλους....
    Η απαντηση σε ολους αυτους που δεν εναρμονιζονται με τις αρχες του site ειναι να πανε αλλου να εκφρασουν την αποψη τους....
    Παρακαλω σκεφτητε τις απαντησεις σας κ μην απαντατε επιθετικα στις προκλησεις....

    REDGOAL: Μα ρε φίλε έχει κουράσει όλο αυτό. Δέκα χρόνια σάιτ είμαστε και έρχεται ο καθένας και λέει την παπάτζα του λες και δεν ξέρει τί περνάει και τί όχι. Δεν εμφανιστήκαμε χθες στο χάρτη, κλείνουμε δεκαετία. Έχεις γράψει 1.000 μηνύματα. Ακόμα να καταλάβεις τί περνάει και τί όχι;

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως είναι δυνατόν να θέλουν να του μειώσουν τις αποδοχές του ενώ ο Ονιεκούρου και ο Λόπες παίνουν ένα κάρο χωρίς να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ!!!; Ο Ελ Αραμπί είναι ένας παικταράς που ενώ το σύστημα που παίζει ο Μαρτίνς δεν τον βοηθάει, ο ίδιος καταφέρνει όχι μόνο να σκοράρει αλλά να αναστατώνει την άμυνα των αντίπαλων.

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρε, ποια ειναι η διαφορα τελοσπαντων; Επισης, επειδη γνωριζεις πολυ περισσοτερα απο τον απλο φιλαθλο, παιζει ο Μαρτινς να τον εχει ΄΄ψιλοπεριθωριοποιησει΄΄ λογω αυτης της καταστασης με το συμβολαιο του; Ευχαριστω.

    REDGOAL: Φίλε είναι στα 2 χρόνια πάνω από 1.200.000 ευρώ

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal οπως αντιλαμβανομε εδω μεσα πρεπει ολοι να συμφωνουν με καποιους για να ειναι αποδεκτοι;
    Ο καθενας εχει την αποψη του και απλα την εκφραζει...ας λειπουν τα σχολια απο ολους μας για ολους τους υπολοιπους....ολοι νιωθουμε αλανθαστοι και ειδικοι στα παντα....χαλαρωστε λιγο και σκεφτειτε λιγο παραπανω, δεν ειναι κακο

    REDGOAL: Φίλε πείτε την άποψή σας αλλά όχι ακραίους χαρακτηρισμούς. Στο φινάλε, πηγαίνετε γήπεδο να τους βρείτε και κράξτε τους. Δεν θα το κάνουμε εδώ δικαστήριο με ακραίες συμπεριφορές. Αντί να πείτε "ευχαριστούμε" που σας δίνουμε βήμα και δεν σας κλείνουμε το στόμα όπως οι επιδοτούμενοι, μας τη λέτε και από πάνω...

  • Megane7
    Megane7 Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά του κάναμε πρόταση να μείνει δανεικός. Μόνο δανεικούς παίρνουμε στον Ολυμπιακό, για αυτό δεν υπογραφή. Είμαστε για γέλια.

  • Νικ
    Νικ Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλακειες λέτε ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ πρέπει να μείνει στην ομάδα και όσα ζητάει να του τα δώσει ο Θρυλος.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ενταξει και ο Γκογκιτς στα 34-35 ηρθε αν θυμαμαι καλα και θυμομαστε τι προσφερε ! κριμα αν τον χασουμε...τετοια εφεση στο γκολ δυσκολα βρισκεις .

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει οπωσδήποτε να μείνει. Το είχα ξαναγράψει από τότε που άρχισε το θέμα της παραμονής του.Τα υπόλοιπα γραφόμενα περί μεγάλου ποσού για την ηλικία του κλπ. είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Άμα τον χάσουμε άντε μετά ο άλλος να πάρει καλύτερο. Εδώ πήγανε και δώσανε ένα καράβι λεφτά για τον άχρηστο τον βαψομαλιά και θα κάνουμε τσιγκουνιές για τον καλύτερο μας σέντερφορ τα ταλευταία χρόνια; Εδώ τους έπιασε η φειδώ των χρημάτων και πάνε και παίρνουν του κόσμου τα παλτά δαπανώντας λεφτά με το τσουβάλι; Αν φύγει θα μας φέρουν καμία μετριότητα και τα πιτόγυρα θα μας τον παρουσιάσουν Λεβαντόφσκι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...