roumeliotis

Carwiz

Πήρε το... ζητούμενο 1-1 με ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος κατέβηκε στην Τούμπα για να πάρει μίνιμουμ την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και το πετυχε σχετικά εύκολα αυτό με το 1-1 να είναι δίκαιο καθώς οι δυο ομάδες κοίταξαν περισσότερο να μη χάσουν παρά να νικήσουν σε αυτό το ντέρμπι.

Το σκορ άνοιξε στο 42' με κεφαλιά-αυτογκόλ του Μπα και ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα ο Τικίνιο επίσης με κεφαλιά. Μοιρασιά που σαφώς δεν... χαλάει κανέναν στον Ολυμπιακό καθώς οι ερυθρόλευκοι παρά τη νέα μέτρια εμφάνιση, διατήρησαν το +9 από τον ΠΑΟΚ και... εξαφανίστηκαν από την ΑΕΚ μετά και την ήττα της Ένωσης από τον Βόλο.

Μόλις στο 2' κοντινό πλασέ του Κούρτιτς έφυγε κόρνερ μετά παρέμβαση αμυντικών του Ολυμπιακού. Στο 8' ο Βάτσλικ έδιωξε σωτήρια μια κοντινή κεφαλιά του Ινγκασον μετά από κόρνερ. 

Στο 12΄ η πρώτη αξιόλογη επίθεση του Ολυμπιακού έφερε τον Τικίνιο σε καλή θέση για να στείλει δυνατή κεφαλιά στην εστία του Πασχαλάκη που όμως δεν αιφνιδιάστηκε. 

Το παιχνίδι κύλησε στην συνέχεια χωρίς αξιόλογες φάσεις με τον Ολυμπιακό να οργανώνεται στην μεσαία και αμυντική γραμμή και τον ΠΑΟΚ να πασχίζει χωρίς αποτέλεσμα. Αυτά ως το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου όπου το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με δυο γρήγορα γκολ. Στο 42' από φάουλ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς, η μπάλα άλλαξε ελαφρά πορεία από το κεφάλι του Μπα, ξεγέλασε τον Βάτσλικ και κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει την επιτυχία και σύντομα ήρθε η ισοφάριση. Στο 44' από ασίστ του Μαντί Καμαρά ο Τικίνιο βρέθηκε στην περιοχή του Πασχαλάκη και αφρούρητος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για να ισοφαρίσει 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο καθώς ο ΠΑΟΚ δούλευε με πολύ υπομονή στο "χτίσιμο" των φάσεων χωρίς να αποφεύγει τα λάθη κυρίως στην μεσαία γραμμή ενώ ο Ολυμπιακός έδειξε πρωτίστως πως ενδιαφέρονταν για την διατήρηση του αήττητου και μετέπειτα για ότι ήθελε προκύψει.  

Ο ΠΑΟΚ που από το 40' είχε αναγκαστική αλλαγή με την απόσυρση του Μπίσεσβαρ, προσπάθησε στο δεύτερο να παίξει με κλασικούς πλάγιους επιθετικούς αφού την θέση του Σουριναμέζου μέσου πήρε ο Ζαμπά. Αυτό διαφοροποίησε την επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ που είχε ένα καλό γυριστό σουτ με τον Αουγκούστο στο 52' που έδιωξε ο Βάτσλικ, ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του Τσιγγάρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέχου γκολκίπερ του Ολυμπιακού. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς παράλληλα με δυο αλλαγές στο ημίχρονο απέσυρε τους αμυντικούς Μπα και Ανδρούτσο με προφανή στόχο να κάνει την ομάδα του πιο συμπαγή αμυντικά και μάλλον πιο επιθετική.

Στο αρχικό 15λεπτο φάνηκε να υπάρχει μια διάθεση από τις δυο ομάδες αλλά στην συνέχεια αυτό που φαίνονταν ήταν πως περισσότερο αναζητούσαν να αξιοποιήσουν λάθη αντιπάλων παρά να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Και επίσης πρωτίστως να αποφύγουν την ήττα ο καθένας για λογαριασμό του.

Στο 74' ο Ζαμπά έκανε μετωπική επίθεση και σούταρε αλλά δεν αιφνιδίασε τον καλό σήμερα Βάτσλικ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ στο 76' με τον Μασούρα που από πλάγια θέση έκανε πλασέ σουτ στην εστία του Πασχαλάκη για να βρει η μπάλα το δεξί δοκάρι του και να φύγει άουτ. 

Ως την λήξη του αγώνα το ντέρμπι είχε υποτονικό χαρακτήρα. Ούτε εντυπωσιακές φάσεις και πολύ περισσότερο ευκαιρίες δεν καταγράφηκαν στο χορτάρι με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους. Ο ΠΑΟΚ που είχε σαν αρχικό στόχο τη νίκη και την μείωση της διαφοράς με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι σαφώς ικανοποιημένος από το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο του, που είναι κι αυτό ένας βασικός στόχος στην φετινή διαδρομή του, μαζί με την διαφορά ασφαλείας των 9 βαθμών που τον χωρίζει από τον σημερινό αντίπαλο του.

Το τελικό 0-0 είναι σαφώς ένα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς ο ΠΑΟΚ ναι μεν ήταν στα σημεία καλύτερος του Ολυμπιακού αλλά όχι τόσο για να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία) 

Κίτρινες: Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς, Κρέσπο, Μπα, Μαντί Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (66΄Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης (88' Σάστρε), Κούρτιτς (88' Σβαμπ), Τσιγγάρας (66' Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (40' Ζαμπά), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46' Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46' Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας (90' Βρουσάϊ), Αγκιμπού Καμαρά (93' Βαλμπουενά), Τικίνιο (87' Ελ Αραμπί).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

28 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς αγαπητό redgoal δεν υπάρχει το δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει και τι λέει ο άλλος από την στιγμή που ζούμε σε μία κοινωνία με κόσμο γύρω μας!!!! Δεν είμαστε μόνοι ούτε μπορούμε να πιστεύουμε ότι ότι λέμε είμαστε!!!! Αυτό μπορούνε να το λένε κάποιοι ή οι απέναντι που είναι ανύπαρκτοι και υπάρχουν μόνο επικοινωνιακά!!!! Καλά μεν κάνουν για την επικοινωνία γιατί ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις αλλά πρέπει όμως και να υπάρχεις για να το υποστηρίζεις!!!! Πρέπει να έιμαστε παντού πρώτοι και παρόντες και να μη τους δίνουμε το δικαίωμα σε τίποτα να μιλάνε!!!!! Θα μπορούσα να ξεκινήσω επίσης redgoal με χαχαχαχα για να χλευάσω και να δείξω την παραφροσύνη, την παράνοια, τον παραλογισμό και την υποκρισία κάποιων να βγαίνουν εδώ και τα λένε για τον προπονητή ποδοσφαίρου της ομάδας και για "Ολυμπιακάρες" τα ίδια που λέει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ για τον κόουτς στο μπάσκετ σε δημοσιεύματα για το μπάσκετ και ο ίδιος αυτός άνθρωπος να σκυλοβρίζει αισχρά και απάνθρωπα τον κόσμο της ομάδας που πασχίζει για την ομάδα και του επιτρέπεται παραδόξως να ανεβαίνουν τα σχόλια!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

    REDGOAL: Φίλε, καταρχάς, υποδείξεις δεν θέλουμε από κανέναν για το πώς θα λειτουργούμε και πώς θα πορευόμαστε. Δεύτερον, ο καθένας έχει την άποψή του και επειδή εδώ υπάρχει δημοκρατία και όχι φίμωση του κόσμου του Θρύλου, θα γράφει ό,τι θέλει ο κόσμος. Τρίτον, μην ψεύδεσαι. Κανένα σχόλιο από κανέναν δεν έχει ανέβει και να σκυλοβρίζει και μάλιστα αισχρά. Μην μας υποχρεώσεις λέγοντας ψέματα να σταματήσουμε το διάλογο μαζί σου. Μας αρέσει ο διάλογος αλλά όταν ο άλλος λέει ψέματα και μάλιστα συκοφαντικά όπως αυτό, θα μας υποχρεώσεις να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός προπονητής ο Μαρτίνς. Με κακή ομάδα, φέρνει καλά αποτελέσματα! Που να είχαμε και τους παίχτες άλλων εποχών!
    Αυτός ο Ολυμπιακός, θα στρώσει, όταν οι γραμμές του βοηθούν η μία την άλλη! Τουλάχιστον η άμυνα τα πάει καλά! Χτές φάνηκε ότι εκτός από κουμανταδόρο, θέλουμε και χαφ που να κατεβάζει την μπάλα. Ρολίστα όπως λέγαμε παλιότερα, και κάποιο, χαφ-εξτρέμ, που θα σκοράρει, και θα βάζει και γκολ με φάουλ. Δεν ξέρω, αν ανέβουν οι γραμμές, αν ο Παπασταθό, μπορεί να τρέξει....Ο Σισσέ μας είναι απαραίτητος.
    Υ.Γ. Ο Λουτσέσκου, για γυμναστής πολύ καλός. Το μυαλό του όμως....επιπέδου θύρας 4.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 01:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Από το άρθρο της Παρασκευής (δηλώσεις προπονητή): ".....ωστόσο εμείς, παρόλο τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, θα πάμε στην Τούμπα ξεκάθαρα για να κερδίσουμε και όχι για να μη χάσουμε...."
    Αλλαγές (φρεσκάρισμα) της επιθετικής γραμμής με το σκορ 1-1:
    87' Ελ Αραμπί αντί Τικίνιο - 90' Βρουσάι αντί Μασούρα - 93' Βαλμπουενά αντί Α.Καμαρά
    Όπως θα έλεγε και μια ψυχή, δεν (περι)γράφω άλλο.
    @ Red7Arrow: όλα τα λεφτά (κρύβονται) στην τελευταία πρόταση στο σχόλιό σου!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, για να μη χαλιέστε με τα συστήματα και το θέαμα, χωνέψτε το εξής.... ο Μάρτινς κοιτάζει να φτιάξει δυνατή αμυντική γραμμή. Απ τη στιγμή που δεν έχει τον καλό Σεμέδο, παρά το Μανωλά (που εντάξει ακόμα έχει ψαχνό) και το Σωκράτη που έχει πέσει πολύ λόγω ηλικίας, θα πρέπει να παίξει πιο κλειστά-πιο σφιχτά. Γι αυτό και δοκιμάζει 3 στόπερ. Όταν με το καλό τελειώσει το Κόπα Άφρικα, ο Σισέ θα πάρει τη θέση του δίπλα σε Μανωλά-Σωκράτη. Προτάσεις του στυλ 'γιατί δε βάζει το Μάρκοβιτς' ας μείνουν στην άκρη. Παίκτες που είναι χατήρια μάνατζερ μακριά απ την ομάδα. Καλό θα ταν να μην είχε φορέσει καν την ερυθρόλευκη και να ταν κάπου δανεικός. Τεσπά.
    Το ζητούμενο λοιπόν είναι η σφιχτή άμυνα. Με τη σφιχτή άμυνα ανεβαίνει και ο Βατσλίκ. Το αν θα τελειώσουμε τη ρέγκιουλαρ σίζον με 8, 10, 15 ή 50π διαφορά απ το 2ο, ποσώς ενδιαφέρει το Μάρτινς. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και το ζητούμενο είναι να περάσουμε την Αταλάντα. Αν μπορούμε.... Και για να γίνει αυτό χρειάζεται σφιχτή άμυνα.
    Μια χαρά προπονητής είναι ο Μάρτινς και μακάρι να μείνει. Λατρεύω τον Ερνέστο και θεωρώ ότι απ το 1979 που παρακολουθώ την ομάδα, είναι ότι καλύτερο πέρασε από προπονητής. Αυτό άλλωστε φαίνεται διότι ποτέ δεν είχαμε προπονητή που μετέπειτα πήρε πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα. Όμως ακόμα κι αν τον έφερνε ο Μαρινάκης για 3η θητεία, δύσκολα θα καθόταν πάνω από 1 χρόνο. Ο προπονητής μιας ομάδας πρέπει να μένει χρόνια. Κι ο Μάρτινς μπορεί και θέλει να κάτσει χρόνια στην Ελλάδα. Δε θα βρούμε καλύτερο του που να θέλει να παραμείνει χρόνια.
    Αυτά και χωνέψτε τα, αν θέλετε να μη γκρινιάζετε. Παραδέχομαι ότι φέτος μπάλα δε βλέπουμε, αλλά αυτό είναι και θέμα συγκυριών. Ελάχιστες μεταγραφές μας βγήκαν.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα έπαιξαν ο πεθαμένος με τον διασωλυνομενο 10 λεπτά θύμισαν κάτι από ντέρμπι το τελευταίο πεντάλεπτο στο α ημίχρονο και κάποιες μεμονωμένες φάσεις στο β.

  • ΥΒ
    ΥΒ Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μια φιλική παρατήρηση. Το σχόλιο του George 7 είναι σωστό με την εξής έννοια. Δεν γίνεται να μην σχολιαστούν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ φάση με διαφορά λίγων ημερών. Καλά τα "αντικειμενικά" sites το κάνουν γαργάρα αλλά ούτε και εσείς δεν σχολιάζετε?? Δεν πρέπει να αναδυκνείεται η ξεφτίλα της "εξυγίανσης". Τί σημαίνει δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παοκ. Αν είμαστε 1-2 βαθμούς διαφορά δεν θα μας ενδιέφερε?? Σαφώς και δεν είναι πέναλτυ αλλά σαφώς και μας ενδιαφέρουν τα έργα και οι ημέρες των αντιπάλων μας.

    REDGOAL: Φίλε μη μας βάζεις σε τριπάκι τέτοιο. Δεν μας ενδιαφέρει η εξυγίανση και η καραμέλα αυτή. Παίζεις μπάλα όπως πριν δυο χρόνια και τους διαλύεις.ολους. Δεν παίζεις και ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες. Τα τρολοσάιτ και τα μεν και τα δε είναι τηλεκατευθυνόμενα και περιμένουν να γράψουν κατ' εντολή των αφεντικών. Δεν θα διαβάσεις ποτέ ότι μια ομάδα σέρνεται ή ότι κάνουν λάθος οι ανθρωποί της. Πάντα άλλοι θα φταίνε. Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν τι γράφουν οι άλλοι γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με τους υπαλλήλους. Και τους μεν και τους δε. Αν εσύ είδες πέναλτι, ΟΚ ζήτα πέναλτι. Με την ίδια λογική και δυο φορές που κρατάει ο Αγκιμπού μέσα στην περιοχή σε στημένα του ΠΑΟΚ τον αντίπαλο, είναι πέναλτι. Φίλε αν δεν είσαι τρολ, κόψε τα υπαλληλίστικα σάιτ, σου καίνε τον εγκέφαλο. Ο Ολυμπιακός σήμερα πάλι δεν έπαιξε μπάλα σε ένα ματς που αν δεν το φοβόταν ο Μαρτίνς θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να ρίξει και τριάρα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της πλάκας με έλλειψη ποιότητας σε πολλές θέσεις. Αν εσύ είδες μαγικό Θρύλο που του στέρησε τη νίκη ο διαιτητής σε μια φάση που βάσει κανονισμού δεν υπάρχει πέναλτι, με γεια σου με χαρά σου. Εμείς παπατζιλίκι στους χιλιάδες αναγνώστες μας που δεν τρώνε σανό και γι' αυτό μας ακολουθούν, δεν πουλάμε...

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις 2 κιτρινες του κουτριτς δοθηκε η μια - το γκολ του παοκ προηλθε απο φαουλ τζαρτζαρισμα (που δινεται μονο απο τους γνωστους εξυγιαντικους Ελληνες διαιτητες)

    Η νοβα δεν μας εδειξε σε replay την αγκωνια που φαινεται να δεχτηκε ο Ρεαπτσουκ μαλλον απο τον ζαμπα

    Καλος ο Αγκιπμου , εδωσε πολλες μαχες ο Τικινιο σκοραρε κιολας , χρησιμος ο Μπουχαλακης .

  • Panos7
    Panos7 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν μου περνάς τα σχόλια?????

    REDGOAL: Φίλε δεν ανεβαίνουν Real Time

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι αυτή η διοίκηση επωφελείται απ την ανυπαρξία των διεκδικητών (ο Θεός να τους κάνει) Παοκ και Αεκ. Κακά τα ψέμματα...απο τους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος.
    Μας αρκεί που συμβαίνει αυτό και πανηγυρίζουμε στο τέλος το τίτλο αλλά έχουν ξεχάσει αυτοί που διοικούν τον Ολυμπιακό ότι πάντα συνδυαζαμε τίτλους με μπάλα καλη και ομάδα με χαρακτήρα και DNA νικητή.
    Σήμερα είδαμε έναν Ολυμπιακό που έπαιζε φοβισμένα, άτολμα, υπερεκτιμωντας πάλι την φανέλα του αντιπάλου και όχι αντιμετωπιζοντας την ως μια ομάδα που κανονικά θα έπρεπε να της ρίχνεις 4 γκολ!
    Και ποια φανέλα? Σιγά ρε τη φανέλα! Απλά ο Μαρτινς αυτός ο προπονηταρας των προβάτων και της παραμυθας, εχει φάει πολλές κατραπακιες από τους μπουγατσομαχους και έχει ένα κόμπλεξ απέναντι τους.

    Ντροπή του να βάζει για 2 λεπτά τον Βαλμπουενα. Δε ντρέπεται? Ασέβεια προς το παίχτη είναι αυτό...

    Ομως όλα γίνονται με τις ευλογίες κάποιων που αυτό ονομάζονται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
    Ολυμπιακαρες soft της σημερινής εποχής, δήθεν επίπεδο και παραμύθια. Όλε ολε και πατατάκια....
    Για να μη πούμε για τους νέους οπαδαρες υπαλλήλους που για ένα σουβλάκι πουλάνε και τη μάνα τους.

  •  George 7
    George 7 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΊΠΟΤΑ;ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ Η'ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΠΡΩΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ;

    REDGOAL: Ποιο πέναλτι ρε φίλε; Δεν βλέπουμε ματς του ΠΑΟΚ και δεν μας ενδιαφέρει τί κάνει ο ΠΑΟΚ. Πέναλτι στο σημερινό ματς δεν υπήρξε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...