roumeliotis

Carwiz

Κλείστηκαν και τα είπαν Μαρτίνς-παίκτες

casino loutrakiou
redwell

Δεν πέρασε στα... ψιλά η κάκιστη εμφάνιση του Θρύλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, καθώς ήταν το δεύτερο σερί ματς μετά τον Απόλλωνα που οι ερυθρόλευκοι ήταν ωσεί παρόντες στο χορτάρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του κλείστηκαν για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια στο Ρέντη και συζήτησαν για τα αίτια της νέας χαμηλής... πτήσης.

Αυτή τη φορά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τα... έχωσε στους ποδοσφαιριστές του αλλά τους ζήτησε να πουν οι ίδιοι τι έφταιξε, με όλους να παραδέχονται ότι δεν ήταν η απόδοση αυτή που έπρεπε και να κάνουν την αυτοκριτική τους. 

Ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για αυτές τις δύο εμφανίσεις, με τους παίκτες από τη δική τους πλευρά να δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να υπόσχονται άμεση αντίδραση.

Μεταξύ άλλων, έγινε κουβέντα και σε επίπεδο τακτικής και για τη χρησιμοποίηση του 3-4-3 και πώς αυτό λειτουργεί τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Η συζήτηση έκλεισε με τους παίκτες να τονίζουν πως θα διορθωθεί η εικόνα άμεσα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουντε, ονιεκουρου λοπεζ, αποτυχία! Ο Γκάρι είναι ο μοναδικός καλός που έφερε μέσο επιθετικά αλλά έχει θέματα τραυματισμών ,συν το λαχείο αγκιμπου ! Μικρό ποσοστό επιτυχίας αν συνυπολογισουμε γκραμποβνικ, πολύ αδύνατο ροστερ ! Για Ευρώπη έτσι, όχι για Απόλλων και βαζελο!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL
    ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΟΝΙΟΚΟΥΡΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ 5 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΝΩ Η ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ 3.5 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΔΕΣ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΩ

    REDGOAL: Φίλε δεν μας ενδιαφέρει αν ήρθε με 100.000 ευρώ ή με 50.000.000 ευρώ. Εμείς ρεπορτάζ μεταφέρουμε. Υπάρχουν και ανεξήγητα πράγματα όπως για παράδειγμα ότι ζήταγε ο Ολυμπιακός ποσό πάνω από 5.000.000 ευρώ για τον Ανσαριφάρντ και τελικά πήγε ως ελεύθερος στη Νότιγχαμ. Εμείς γράφαμε τότε τι έλεγε το ρεπορτάζ και βάσει αυτού ο Θρύλος ήθελε 5 χαρτιά μίνιμουμ για τον Ιρανό. Μετά έμεινε ελεύθερος. Δεν σημαίνει αυτό ότι το ρεπορτάζ μας ήταν λάθος...

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΚΩΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΡΈΞΟΥΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΦΥΣΙΚΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΊΠΟΥΝ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΝΑ ΞΈΡΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΆ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙ ΣΤΑ ΚΈΝΤΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΧΙ ΑΡΓΟΚΑΡΟΥΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΊΑ

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal
    Δεν αμφιβαλω οτι εχουν γινει και μεταγραφες τα τελευται δυο χρονια..(Ξεχασαμε την περυσινη μοναδικη μας μεταγραφη τον ...Πεπε.?..).Αλλα την μεταγραφη ας πουμε του Ονιεκουρου,ενος εξτρεμ δηλαδη, την χρωσταγε ο Βαγγελης απο την πωληση του Ποντενσε 1,5 χρονο πριν.Αλλωστε σε ενα ροστερ οπως το δικο μας 25 - 26 παικτων ,το να εχουν ερθει ΜΟΝΟΝ οι 4-5 με μεταγραφη κατι δειχνει.
    Η οτι αρμενιζουμε στο τζαμπα με βαρκα την ελπιδα, η οτι γιναμε Αγιαξ με τις φοβερες του ακαδημιες ,που του στελνουν 4 με 5 νεους πιτσιρικαδες αστερατους ,καθε χρονο στην πρωτη του ομαδα.
    Και εμεις ''ακαδημιες Αγιαξ'' δεν εχουμε..

    REDGOAL: Παίδες μην τρελαίνεστε. Η ομάδα έχει πάρει πολύ καλούς παίκτες. Το γεγονός ότι δεν παίζει μπάλα είναι για προβληματισμό και να είστε βέβαιοι ότι προβληματίζονται οι εμπλεκόμενοι. Από 'κει και πέρα, Άγιαξ δεν ήμασταν ποτέ και δεν θα γίνουμε ποτέ. Όπως και Πόρτο δεν ήμασταν ποτέ και δεν θα γίνουμε ποτέ. Η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, υπολογίζεται ως μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα και με λίγη τύχη και πιο εύστοχες επιλογές, μπορεί να φτάσει κάποια στιγμή ψηλά σε Europa League ή Conference. Η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα είναι το σημαντικότερο και η αρχή όλων. Κάθε χρόνο.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολα ειναι θεμα χρηματων και μπατζετ.
    Σταδιακα τα τελευταια 2 χρονια ολο και πεφτει και το μπατζετ και η ποιοτητα του ροστερ.Φθασαμε στο σημειο σχεδον ολοκληρη η βασικη ενδεκαδα και ο παγκος να μην εχουν ερθει με μεταγραφη απο ομαδες ,αλλα ΟΛΟΙ ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ παικτες η δανεικοι..ΒατσλικΚριστινσον?Ελευθεροι.Τζολακης με 50 χιλ ευρω απο Πλατανια...Κατι ψιλα για Λαλα που εληγε το συμβολαιο του μετα απο εξι μηνες.Ανδρουτσος απο ακαδημια.Σισε και Μπα σχεδον τζαμπα.Σωκρατης ελευθερος.Μανωλας(αγνωστο).Καρμποβνικ,δανεικος.Εμβιλα,ελευθερος.Μπουχαλακης με φραγκοδιφραγκα απο τον Εργοτελη.Καμαρα τζαμπα.Ματιε,Ελ Αραμπι,Τικινιο ως ελευθεροι ομαδας ηρθαν.Λοπεζ δανεικος.Ροντριγκεζ ελευθερος.Μασουρας με φραγκοδιφραγκα απο Πανιωνιο.Βρουσαι απο ακαδημια.
    Ναι καναμε και δυο μεταγραφες,τοσο επιτυχημενες που ειναι οι μονοι του ροστερ που δεν μπορουν να σταυρωσουν μια ντριμπλα.Οι Ρεαμπτσιουκ και ο Ονιεκουρου...Φοβερο το τμημα σκαουτινγκ...
    Δεν θα πω για τον Κοκκαλη παλι, που ολοι οι παικτες που ειχε ηταν αγορασμενοι παντα απο ομαδες και με τρελα λεφτα για την εποχη του,και ως ελευθεροι ειχαν ερθει μονο ιερα τερατα οπως Ριβαλντο και Καρεμπε.Κατευθειαν στα πεπραγμενα του Βαγγελη παμε.
    Που ειναι οι εποχες προεδρε Βαγγελη ,επι Μαρκο Σιλβα ας πουμε,που ειχες δωσει στα χαφ μονο για Παρντο 4 εκ αγορα,Κασαμι 5 εκ ευρω αγορα,Μιλιβογιεβιτς 2,5 εκ ευρω αγορα μπροστα Ιντεγε 6 εκ ευρω,ακομη και ο πιτσιρικας τοτε Φορτουνης ειχε αγοραστει απο την γερμανικη ομαδα που επαιζε...
    Πριν απο δυο χρονια ξεφυγε το πραγμα,και οι διαθεσεις του προεδρου ειχαν φανει οταν ειχε φυγει ο Ποντενσε πρωτος με 23εκ ευρω,απο την πολυ καλη ομαδα που ειχαμε χτισει,αλλα ηρθαν διαδοχικα στην θεση του,οι δανεικοι Εμρε Μορ και Μπρουμα...!!!Οταν εφευγε ο Τσιμικας αλλα μεταγραφη πουθενα,ο γεροΧολεμπας ελευθερος και ο δανεικος Βιναγκρε.
    Εφυγε ο Γκιγιερμε ερχοταν ως ελευθερος ο Εμβιλα.Και ολα αυτα ενω ειχαμε εισπραξει 20 εκ ευρω απο Τσιμι -Γκιγιερμε και ειχαμε περασει απλα μονο την Ομονοια μπαινοντας στους ομιλους και εισπρατοντας και τα 35 εκ ευρω!!!....
    Ξεπεσε πολυ το ροστερ και γεμισε μετριοτητες η τελειωμενους,οπως ειχε γινει και επι Κοκκαλη μετα το 2008....Εμενα αυτη η πορεια ,αν συνεχιστει,δειχνει διοικητικη αλλαγη αργα η γρηγορα...

    REDGOAL: Φίλε ο Ονιεκούρου ήρθε με 5.000.000 ευρώ, ο Κουντέ επίσης πληρώθηκε μεταγραφή έστω και αν ήταν μικρό ποσό. Δεν έπιασαν τόπο τα λεφτά αλλά δόθηκαν.

  • V
    V Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ...δίκιο έχει ο Κώστας.
    Έχετε πέσει όλοι στην παγίδα ότι "για όλα φταίει ο προπονητής" και δεν κοιτάτε το ρόστερ που αγοράζει η διοίκηση.
    Μήπως έχετε υπερεκτιμήσει ορισμένοι, τους δήθεν "παικταράδες" που έχει ο Ολυμπιακός ;

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 08:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως το πιο μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας.Ειδικα για τα ελληνικά δεδομένα το υλικό είναι υπεραρκετό μην τρελαθουμε πια.Εδω βλέπεις ότι δεν μπορούν να τρέξουν δεν κάνει σπριντ κανείς σα να βαριουνται δεν ξέρω τι συμβαίνει.Σχεδον η ίδια ομάδα είναι με πέρυσι όπου σε αρκετά ματς έβαζε και πολλά γκολ και μάλιστα με Αϊντχόφεν αλλά και στα υποτιθέμενα ντέρμπι.Εδω βλέπουμε τρελά πράγματα ο Καμαρά π.χ. ούτε σουτ κάνει, ούτε διαγώνιες μπαλιές ούτε τίποτα.Συνεργασιες δε βγαίνουν καθόλου δε βλέπεις κάτι.Ακομη και ο Ρεαμπτσουκ δεν κάνει πλέον κούρσες.Ασε που προχθές είδαμε και το απίθανο μόλις πέρναγαν το κέντρο γυρνούσαν την μπάλα προς τα πίσω μην τυχόν και... βάλουν γκολ κατά λάθος!!!!!Αν είναι δυνατόν δέκα παίχτες άνω του εκατομμυρίου να σέρνονται έτσι.Εδω ο Μπεντο έπαιζε καλύτερα με κάτι Σεμπα και Ελιονουσι και κάτι Μποτια,Ντα Κόστα,Ντε Λα Μπεγια και τέρμα τον Καπίνο!!!! Εδώ δεν υπάρχει ένταση δεν υπάρχει τίποτα.Απο την άλλη οι ίδιοι είναι που έτρεχαν ως το 90 με τη Φενέρ,οι ίδιοι έπαιξαν πολύ καλά στο εντός με την Άιντραχτ παρ'οτι χάσαμε οπότε τι να πούμε, έχουμε χάσει τα λόγια.

  • M.S 7
    M.S 7 Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι σωθήκαμε τώρα που τα είπανε στα αποδυτήρια για γέλια....Αυτά ξέρουν αυτά παίζουν λες και θα μάθουν μπάλα ξαφνικά η θα γίνουν πιο γρήγοροι.... Στείλτε τον στην Γκιμαράες μπας και σωθεί η χρονιά, αλλιώς θα έρθουν χειρότερες μέρες για την ομάδα!! Μας έχουν κάνει να σιχαθουμε το ποδόσφαιρο ούτε αρχή ούτε τέλος.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Γελάει ο κόσμος....... Πραγματικα γελάει ο κόσμος! Ο άνθρωπος αυτός είναι κωμικός!
    Ταβερνιαρη εύχομαι να κάτσεις μέχρι τέλος της χρονιάς για να εκτεθούν ακόμα περισσότερο όσοι σε έφεραν, όσοι σε στήριξαν και όσοι Ολυμπιακαρες πίστεψαν στο τίποτα σου!!!!

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά την ομιλία του Μαρτίνη και την απολογία των παικτών αποφασίστηκαν οι παρακάτω ριζικές αλλαγές !!! Λαλα , 3 γκολ και 7 σέντρες πάρε βάλε , Όλεγκ 4 γκολ 5 γιομες , Βίλα 10 ανεβάσματα 8 κατεβάσματα 15 παράλληλες πάσες , Μάντι 6 φορές το γύρω γύρω όλοι και 4 το περνά περνά η μέλισσα ,Τικινιο να δει την ταινία το τραίνο θα σφυρίξει τρεις φορές και να πεταχτεί την τρίτη για κεφάλια ,Αραμπι 10 σαμπάνιες στο μείνε όπως είσαι !!! Ρε πάτε καλά !!!!! Τι περιμένετε δηλαδή να δείτε με αυτούς τους παίχτες και κάνετε και συγκεντρώσεις , και ομιλίες , και τους ρίχνετε και ευθύνες !!! Πλάκα έχετε τελικά !!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...