roumeliotis

Carwiz

Νίκη και μόνο νίκη με ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Άμεση αντίδραση στο ντέρμπι της Κυριακής (24/10, 20:30, NOVA) με τον ΠΑΟΚ ψάχνει ο Θρύλος μετά την ήττα από την Άιντραχτ στη Γερμανία, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς της 7ης ημέρας της Super League.

Κρίσιμο ματς καθώς αν ο Ολυμπιακός πάρει το τρίποντο, τότε θα αποκτήσει σημαντικό… αέρα 4 βαθμών από τους Θεσσαλονικείς, έναν αντίπαλο που έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, σε περίπτωση νίκης, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με μεγαλύτερη ηρεμία την επόμενη εβδομάδα, την πρώτη χωρίς ενδιάμεσες υποχρεώσεις μετά από καιρό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα σχέδιά του για τον αγώνα αυτό έχοντας στη διάθεσή του και πανέτοιμο για δράση και τον Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ αναμένεται να κάνει δυνατό ροτέισον κρίνοντας και από την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν πολλοί παίκτες του στη Φρανκφούρτη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σουρλή και Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά, η αποστολή της ομάδας του Πειραιά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Από την άλλη, με τον Χοσέ Ανχελ Κρέσπο στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ καθώς ο Ισπανός αμυντικός έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα.

Στην αποστολή του δικεφάλου του Βορρά συμπεριλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο , Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Katakokkinos7
    Katakokkinos7 Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ταβερνιαρης αμα βαλει παλι μπουχαλακη ο ψαχνεται για κράξιμο δν εξηγεθται αλλιως

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν καταλάβει ο Μαρτίνης ότι Καμάρα , Μπούχα , και Βίλα ταχουν φτύσει οι δύο πρώτοι λόγο συνεχών αγώνων και ο Βίλα λόγω ενοχλήσεων και μη Ρυθμού και αποφασίσει να βάλει τον Κουντε τον Σούρλη ,Τον Ανδρούτσο η όποιον νομίζει άλλον για να πάρουν ανάσα οι τρεις θάχουμε μόνιμο πρόβλημα !!! Αν δεν κάνουν για την ομάδα αυτοί οι τρεις γιατί τους έχουμε ? Ας τους φάει στη μάπα τώρα για να μάθει να λέει ότι είμαστε πλήρεις !!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...