roumeliotis

Carwiz

«Νιώθω έτοιμος και είμαι ευτυχισμένος»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε στους Ζωσιμάδες το ντεμπούτο του με την φανέλα του Θρύλου στο 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει πολλά στην ομάδα στη συνέχεια:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την επιστροφή μου στα ελληνικά γήπεδα. Με τα πρώτα μου λεπτά στο Ολυμπιακό, πολύ ικανοποιημένος και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για το αν έχει ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα: «Εχω ενσωματωθεί, νιώθω πολύ καλά, έχω δεθεί πολύ με την ομάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος για το σημερινό παιχνίδι και την ομάδα».

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: «Είμαι έτοιμος και ελπίζω να πάρω περισσότερα λεπτά. Νομίζω ότι πραγματικά αυτή είναι μόνο η αρχή. Νιώθω έτοιμος και πραγματικά ανυπομονούσα γιατί ήμουν καιρό εκτός γηπέδων. Είμαι έτοιμος και νομίζω ότι θα έρθουν και καλύτερες ευκαιρίες».

Για τον αγώνα με την Άϊντραχτ που ακολουθεί: «Το Europa League είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση με ωραία ατμόσφαιρα και είναι ωραία παιχνίδια να παίζεις. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Toυλάχιστον αυτός μπήκε και κάτι ζωντάνεψε στα άκρα...δε το συζητάμε οτι απο Κουκουρούκου και Λοπεζ ειναι 2 κλάσεις ανώτερος. Τους βλέπω από Γενάρη να τρώνε σουτ αυτοί οι δύο. Η χρονιά θα βγει με Μασούρα και Γκαρι Ροντρίγκεζ. Συγχαρητήρια σε αυτούς που έφεραν τα παλτά αυτά στον Ολυμπιακό.

    ΥΓ. Αυτο το μαλλί χθες του Κουκουρούκου, ηταν για να μας εκδικηθει που του χαλάσαμε το πρασινάκι στην αρχη??? Και ηταν ΡΟΖ και ηταν σαν κατι τσατσαδες.........Πολύ τραγικος!!! Ασοβαρος παίχτης. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ και οχι τετοια άτομα!!!!!

    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

«Στόχος μσς είναι να πάμε στο F4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του δεύτερου ματς με τη...