roumeliotis

Carwiz

Αστερίσκος και προτίμηση Ζεσούς για Σεμέντο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ζόρζε Μέντες και οι συνεργάτες του έχουν πάρει σχεδόν όλους τους παίκτες του γραφείου τους από τον Θρύλο και πλέον δουλεύουν για να κάνουν μεταγραφή και στον Ρούμπεν Σεμέντο.

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον εκτός πλάνων των Πειραιωτών στόπερ απο το Πράσινο Ακρωτήρι και γίνονται... ζυμώσεις εν όψει Ιανουαρίου με τον πορτογαλικό Τύπο νααναφέρεται στον... αστερίσκο του Ζόρζε Ζεσούς.

Η 'Correio da Manhã" έγραψε πως η Μπενφίκα εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του διεθνή στόπερ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, με σκοπό να πραγματοποιήσει την κατάλληλη στιγμή επίσημη κρούση προς τον Θρύλο.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν ωστόσο από την Πορτογαλία είναι πως ο ίδιος ο Ζόρζε Ζεσούς θέλει να αποκτηθεί ο Ρούμπεν Σεμέντο μόνο αν έχει απαλλαγεί από κάθε κατηγορία και δεν έχει πλέον καμία εκκρεμότητα με την ελληνική δικαιοσύνη.

Οι δυο τους γνωρίζονται καλά καθώς είχαν κοινή θητεία στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και γι' αυτό ο Ζόρζε Ζεσούς πιστεύει πως είναι η κατάλληλη λύση και για την άμυνα της Μπενφίκα.

Σημειώνεται δε, πως ο Πορτογάλος διεθνής κεντρικός αμυντικός θα αποκτηθεί -!ν και εφόσον προχωρήσει η μεταγραφή- με λιγότερα χρήματα από όσα αξίωνε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι ότι θα τον χρειαστούμε τον Ιανουάριο όταν φύγουν οι άλλοι για την Κόπα Αφρική! Ο ίδιος λέει ότι έχει βάλει το μυαλό άρα πρέπει/καλύτερα να του δωθεί μια ευκαιρία για να δείξει ότι όντως έχει αλλάξει. Αν όντως έχει αλλάξει και παίξει καλά τότε η ομάδα μπορεί να ζητήσει πολλά χρήματα!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Δωσε Σωκρατη στον λαο ,τον παλαιμαχο που μοιριζει σαν ναφθαλινη, και ασε τον Σεμεδο ακομη και εκτος προπονησεων να τον ξεχασουν τελειως και οι πιο φανατικοι υποστηρικτες του αναμεσα στους Ολυμπιακους.Ο Σεμεδο ηταν και ειναι μονο για πουλημα γιατι η χρονια ειναι πολυ δυσκολη στα οικονομικα με τον αποκλεισμο απο τους ομιλους αλλα και τα λιγα εισητηρια και διαρκειας ελεω μετρων για την πανδημια.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Καααλά ...!!! ¨Αμα περιμένει ο Ζεσούς από την Ελληνική Δικαιοσύνη να εκδικάσει γρήγορα την υπόθεση ...... !!! Θά 'εχει φύγει από τον Θρύλο ο Μαρτινς και ο Σεμέδο θα έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Θρύλο τ.χ. άλλη μία φορά και ο Κούγιας θα έχει ..... επαναφέρει την ΑΕΛ στην Super League 1. !!!

  • Geo7
    Geo7 Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι... η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. Καλός χρυσός αλλά όποτε θέλει. Όσο για τα εξωγηπεδικα ίσως θέλει κάποια χρόνια ακόμα για να πήξει αυτό το άτιμο το μυαλό, ίσως βέβαια να μην πήξει και ποτέ... Αυτο ας το μάθει καλύτερα ο Ζεσούς και όχι εμείς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...