roumeliotis

Carwiz

Αργεί ακόμα ο Φορτούνης...

casino loutrakiou
redwell

Ραντεβού με την ατυχία είχε για δεύτερη φορά στην καριέρα του προ μηνών ο Κώστας Φορτούνης καθώς έπαθε για δεύτερη φορά χιαστό μέσα σε μια διετία και τέθηκε νοκ-άουτ για την τρέχουσα σεζόν.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με τα καλά και τα κακά του αγωνιστικά στοιχεία, η αλήθεια είναι πως έδινε το απρόβλεπτο στη δημιουργία του Θρύλου και βοηθούσε στη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας τύπου... πούλμαν.

Εν τη απουσία του φαίνεται το πρόβλημα πολύ μεγάλο και δυστυχώς δεν φρόντισαν οι ιθύνοντες της ομάδας να καλύψουν το κενό.

Πότε θα τον ξαναδούμε στο χορτάρι; Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει την αποθεραπεία του και δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αυτό αναμένεται να γίνει από τον Φλεβάρη 2022 καθώς θέλει ακόμα χρόνο και δουλειά για να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και μετά να ανεβάσει στροφές για να πάρει προς Φλεβάρη μήνα κάποια αγωνιστικά λεπτά...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φορτούνης ξέρει πολύ μπάλα αλλά είναι τεμπέλης!! 3 χρόνια περπατούσε στο γήπεδο! Δεν άντεχε πάνω από 45"!! Τον βγάλανε ηγέτης αλλά σε όλα τα ντέρμπυ ήταν εξαφανισμένος. Με τον ερχομό του Βαλμπουενά έχασε την θέση του αλλά τώρα δεν μπορεί ούτε αυτός!!! Στην αρχή ο Μαρτίνς στήριξε τον Φορτούνη και τον είχε βασικός. Χαρακτηριστικά θυμάμε την χρονιά που μείναμε μόνο με το Μάνος επιθετικός αλλά ο Μαρτίνς προτίμησε να βάλει τον Φορτόυνη να παίξει φουνταριστός. Ειδικά με την Μάντσεστερ Σίτυ ήταν τραγικός!!
    Πέρυσι μάλλον αποφάσισε να σοβαρευτεί και δούλεψε στις διακοπές του στην Μύκονο. Στα παιχνίδια που έπαιξε ήταν πολύ καλός δείχνοντας ότι είχε αλλάξει. Δυστυχώς τραυματίστηκε. Κρίμα!!
    Για τον άλλον τον Χασάν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι τον θεωρούν συμαντικός παίκτης! Ξεχνούν ότι χάσαμε το πρωτάθλήμα με αυτόν βασικός επιθετικός που έχανε τα άχαστα. Το ότι χάνει τα άχαστα, δεν ξέρει να μαρκάρει, δεν μπορει να κρατήση την μπάλα, δεν έχει την ντρίμπλα, δεν ξέρει να ξεμαρκαριστεί και δεν έχει το κοντρόλ δεν μετράει. Και μετράει μόνο ότι κάποτε έβαλε σημαντικό γκολ!!! Αν ήταν Έλληνας θα είχει την ίδια αντιμετώπιση? Ο Μασούρας δεν μας κάνει αλλά ο Χασάν μας κάνει?

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    NIC ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΚΑΙ ΛΊΒΕΡΠΟΥΛ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ . NIC ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΩ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΠΑΊΚΤΗ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΌΠΙ ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΊ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΛΆΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΈΔΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Πτερελαο
    Θυμαμαι πολυ καλα το πως τραυματιστηκε ο Φορτουνης.Εγω αναφερθηκα στο πριν του τραυματισμου του,και στο πως μπορει να ειχαν επιιβαρυνθει ηδη οι συνδεσμοι του απο την εντατικη ατομικη προπονηση που προηγηθηκε με τον Γερμανο γυμναστη.Αλλωστε την αρθρωση στο γονατο δεν την στηριζουν μονο οι χιαστοι και οι πλαγιοι συνδεσμοι αλλα και οι μηριαιοι τετρακεφαλοι.Παιζει μεγαλο ρολο ποσο ανεπτυγμενους μηριαιους τετρακεφαλους εχει ενας αθλητης,στην αριστη στηριξη της αρθρωσης και στην αποφυγη καταπονησεων και διατασεων.Και ο Φορτουνης δεν φημιζεται ουτε για αυτο.Στο λεω εγω που τον παω με χιλια ως παικτη.Ενας παικτης, ενα ταλεντο που εμεινε στασιμο βεβαια γιατι δεν δουλεψε ποτε εκτος Ρεντη με εξτρα προπονησεις για να βελτιωθει.

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτηρη τον Ολυμπιακο βλεπεις η καμμια ατλετικο Μαδριτης γιατι κι εκεινη ερυθρολευκα φορανε.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΙ ΠΟΥ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΛΕΊΠΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΌΝ

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Πανόπουλε , να σου θυμίσω ότι ο Φορτούνης τον πρώτο τραυματισμό του σε χιαστό τον έπαθε από σκληρό φάουλ που του έκανε κάποιος αντίπαλος σε φιλικό αγώνα καλοκαιρινής προετοιμασίας και όχι επειδή είχε πάρει τον Γερμανό γυμναστή. Επίσης τον δεύτερο τραυματισμό σε χιαστό στο άλλο πόδι τον έπαθε όταν πάτησε μέσα σε αφανή λακούβα στο γηπεδο-χωραφι κάποιας κωλοπετεινίτσας. Όσο για την περυσινή ( εν μέρει και προπέρσινη ) άθλια συμπεριφορά του Μαρτίνς προς τον Φορτούνη , όταν τον ξέχναγε στον πάγκο ή ενίοτε τον έβαζε μέσα, στα τελευταία 10' κάποιου αγώνα , έτσι γιά ..." ξεκάρφωμα" , ενώ στον πρώτο και στον δεύτερο χρόνο παραμονής του στην Ελλάδα ο Μαρτίνς στηριζόταν επάνω του και τον επαινούσε και τον είχε αναντικατάστατο μέσα στην ενδεκάδα, αυτη την μπιν......κη συμπεριφορά την θυμόμαστε όλοι. Αποσκοπούσε στο να βρουν γερό μεροκάματο στον Θρύλο και άλλα Πορτογαλικά παλτά.
    Θυμίσου επίσης ότι τα περισσότερα γκολ του ο Χασάν τα είχε βάλει από ενέργειες ή ασίστ ακριβείας του Φορτούνη. Οπότε ο Χασάν χωρίς παίκτη με τις δυνατότητές του Φορτούνη να τον τροφοδοτεί είναι άχρηστος στον Θρύλο.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μη γελιόμαστε...αυτός ο 2ος ειδικά χιαστός...ηταν το ΤΕΛΟΣ της οποιας ευκαιριας ειχε να πετυχει κατι. Ειναι 100% βεβαιο οτι θα επιστρέψει και θα τραυματιστεί ξανά. Απλα οταν επιστρέψει ξανά, θα ειναι η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την οριστική ΛΗΞΗ της καριέρας του. Τελειωμενη υπόθεση ειναι....και πιστέψτε με δε το λεω με χαρά αυτό. Κρίμα ενας αθλητής να παθαίνει τετοιους τραυματισμους.
    Nic ας επιστρέψει χαλάλι σου και δε τον ξανακράζω. Αφου τον γουστάρεις (με τη καλή εννοια) μακάρι το παιδί να επιστρέψει δυνατό. Αλλα φοβάμαι οτι είναι πολύ δύσκολο...

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασχετο .Καπου διαβασα σημερα για τον Λοβερα.Ποσο χειροτερος θα ηταν απο το πορτογαλικο παλτο τον Λοπεζ.?Αν προεδρε πληρωσες τα λεφτα που λες(αμφιβαλλω) για τον Λοβερα και τον πετας δεξια κι αριστερα για να σου φερει ο απιθανος πορτογαλικα καμηλο τα οποια και χρυσοπληρώνεις ,τοτε ειναι αποριας αξιο που τον κρατας.Αληθευει οτι εκανες κρουση στο Ερνεστο και αυτος το επαιζε σπασμενο τηλεφωνο?Ασε τις ελιες ,τον δακο,και τα κουκουτσια.και ασχολησου με την ομαδα γιατι σε βλεπω σε κανα δυο μηνες με πλερεζες ,τωρα τι χρωμα θα σε γελασω.

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστα μην τους βλεπεις καν,ιδιως τον ακατεργαστο .

  • Αρης
    Αρης Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Υγείες ο Φουρτουνης είναι αναντικατάστατος..
    Άσχετα ότι ο κόουτς δεν τον εκτίμησε ποτέ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...