roumeliotis

Carwiz

Ερημώνει... το Ρέντη με 15άρι

casino loutrakiou
redwell

Με... έρημο μοιάζει πλέον το προπονητικό κέντρο του Ρέντη καθώς έχουν απομείνει για δουλειά εκεί μόλις εννιά παίκτες και αυτό θα έχει διάρκεια περίπου οκτώ μέρες. Αιτία; Οι συνολικά 15 ερυθρόλευκοι έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Βρουσάι είναι στην Εθνική Ανδρών, ο Ρέαμπτσιουκ στη Μολδαβία, ο Σισέ στη Σενεγάλη, ο Κούντε στο Καμερούν, οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά στη Γουινέα, ο Βατσλίκ στην Τσεχία και ο Ροντρίγκες στο Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ με τις Ελπίδες της Ελλάδας έχουν υποχρεώσεις οι Τζολάκης και Σουρλής, με αυτές της Πολωνίας ο Καρμπόβνικ και με της Σερβίας ο Μάρκοβιτς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει στου Ρέντη μόνο τους Κρίστινσον, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Ρόνι Λόπες, καθώς οι Ονιεκούρου και Εμβιλά είναι τραυματίες και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. 

Μοιραία στις προπονήσεις θα συμμετέχουν κάποιοι παίκτες από την Β’ ομάδα, ώστε να μπορεί να γίνεται μια στοιχειώδης προπόνηση για το επόμενο οκταήμερο περίπου...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Νic
    Νic Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγαυρε για ρώτα τον Μαρινακη, συμφέρει να έχει πολλούς διεθνείς η οχι; Θα εκπλαγείς, μετά τις αποζημιώσεις που παίρνει η κάθε ομάδα όταν καλείται ο διεθνής στην εθνική του. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο πολλά τα μπικικινια. Εσύ τώρα αγχωσου το πως θα γυρίσουν. Διασκέδασε το αδερφέ μην χαλιέσαι με τέτοια πράγματα, δεν αξίζει.

  • ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ 7
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ 7 Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Ή ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ;

  • Nic
    Nic Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μετα τη διακοπη τα ιδια χαλια.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ευχηθούμε να γυρίσουν όλοι οι παίκτες μας από τις εθνικές υποχρεώσεις σώοι και αβλαβείς γιατί ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα. Γιάννενα εκτός, ΄Αϊντραχτ εκτός και μπουγάτσες εντός που πρέπει να τις φάμε για να περάσουμε μπροστά. Βέβαια τα Γιάννενα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αλλά πιστεύω ότι θα το πάρουμε το παιχνίδι.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηθελα να ηξερα τι προγραματισμος υπαρχει για την μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου ,οταν θα μας φυγουν οι μισοι βασικοι της 11αδας για το Κοπα Αφρικα.
    Υπολογιζουν οτι μεχρι τοτε θα εχουμε παρει μια βαθμολογικη διαφορα ασφαλειας,ωστε και απωλειες να εχουμε θα τις καλυψουμε στα πλαιυ οφ και δεν θα χρειαστουμε καποια περιττη μεταγραφικη ενισχυση?
    Βγαινει ενας η και παραπανω μηνας τον Γεναρη,με μονα χαφ τους Εμβιλα,Μπουχαλακη και Σουρλη?
    Παντως και ετσι οπως ειναι τωρα το ροστερ ειναι αδιανοητο να μην υπαρχει τριτος φορ σε ροστερ 26-28 παικτων οταν ο Ελ Αραμπι ηδη εχει ξεκινησει τη σαιζον με θλαση,οπως να μην υπαρχει και κανενα καθαρο δεκαρι.

  • Ανδρομιδας Αναστάσιος
    Ανδρομιδας Αναστάσιος Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχης συγκυρία για τον Παύλο Μαυρουδή που έβγαλε μάτια στο φιλικό με τον Άρη καθώς και για άλλα παιδιά να κάνουν δυνατές προπονήσεις και να πείσουν τον Μαρτινς ότι αξίζουν και άλλες ευκαιρίες .

  • Thrylos
    Thrylos Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη πληγή για το Θρύλο μας οι εθνικές ομάδες. Πότε θα βρει ομοιογένεια; 15 παίχτες είναι πάρα πολλοί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...