roumeliotis

Carwiz

Ανοίγει η... βεντάλια με Λουντογκόρετς

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του και απέκλεισε την σαφώς κατώτατου επιπέδου Νέφτσι και προχωρά προς τον στόχο που είναι οι όμιλοι του Champions League όπου θα βρει στο δρόμο του τη Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία.

Οι Πειραιώτες ήδη δουλεύουν για το πρώτο ματς που θα γίνει την Τρίτη (03/08) στο Καραϊσκάκη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ααφέστατα περισσότερες επιλογές στα χέρια του σε σχέση με τα ματς απέναντι στους Αζέρους καθώς επανέρχεται ο Μαντί Καμαρά, που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής.

Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος αναμένεται να είναι διαθέσιμοι, ενώ από τη στιγμή που δηλώθηκε στη λίστα και ο Εμβιλά φαίνεται πως και αυτός θα είναι έτοιμος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Τέλος, τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα φανεί η ετοιμότητα και των Παπασταθόπουλου και Μπουχαλάκη για το πρώτο ματς με τους Βούλγαρους και αν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε παιδιά, αν οι παίκτες τα δώσουν όλα, πολύ πιθανά θα αποκλείσουμε τη Λιουντογκόρετς και την επόμενη, όποια κι αν είναι, και θα μπούμε στους ομίλους του champions league. Για να μπούμε στους ομίλους του europa league, θα πρέπει οι παίκτες ή να μη τα δώσουν όλα ή να είμαστε εξαιρετικά άτυχοι ή αδικημένοι από τα σφυρίγματα. Κατά τα άλλα, εγώ προτιμώ να παίζουμε με τους καλύτερους και να προσπαθούμε για την υπέρβαση, ασχέτως των εσόδων της εταιρείας.

  • TG
    TG Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σίλβα είναι από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του Ολυμπιακού.Ο τύπος με τον σεμπα εξτρέμ τον Σιόβα με τον Μποτια και τον ντα Κόστα βασικά στόπερ κέρδισε μέσα στο εμιρειτς την Άρσεναλ με παικταραδες που ήταν στην τετράδα της Πρέμιερ λιγκ και κέρδισε μέσα έξω την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με πολλούς παίκτες που έχουν πάει σε μεγάλες ομάδες.Επισης έκανε 24 νίκες σε 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με μια ήττα και μια ισοπαλία.Ζητησε μεγάλο μπάτζετ όμως την δεύτερη χρονιά και τον έδιωξαν.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    θεμης
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ
    ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑ CHAMPIONS ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΝΙΚΕΣ
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ EUROPA 4-5 NIΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ανταγωνιστικη ομάδα του Σίλβα αποκλείστηκε με 2 ήττες από τη Αντερλεχτ! Ενώ η μη ανταγωνιστικη του Μαρτίνς θυμάστε πως έχασε στο Λονδίνο ( Μεριά, διαιτησία) σε όμιλο πιο δύσκολο με την φιναλίστ Τοτεναμ και την μετέπειτα πρωταθλήτρια Μπαγερν! Ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται από ομάδες ισάξιες η χειρότερες και κοντράρει και τις καλύτερες! Όλοι οι προκατοχοι του έχουν αποκλειστεί από χειρότερες ομάδες! Για όλα βέβαια υπάρχει πρώτη φορά, και αν δεν ενισχυθεί ή ομάδα όλα μπορούν να γίνουν! Όχι από Λουντογκορετς μόνο αλλά ιδιαίτερα από τον επόμενο αντίπαλο!

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στους ομίλους του champions league και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο.

  • Azeoo
    Azeoo Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 03:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας επικεντρωθουμε στο Europa Leaque.

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Από κοουτς Σίλβα κ μετά δεν είμαστε ανταγωνιστικοί σε ομίλους Τσάμπιονς λιγκ κ αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε.. πρέπει να είμαστε ρεαλιστές κ να δούμε ότι το Τσάμπιονς λιγκ μας δίνει μόνο το χρηματικό μπόνους αλλά αγωνιστικές σφαλιάρες πολλές ..
    Για να πετύχεις κάτι εκεί θες άμυνα..ίσως μια δοκιμή με τρεις στόπερ δύο αθλητικά κ ταχυδιναμικα Μπακ χαφ και το καλό κέντρο που έχουμε μας δώσει κάποιες λίγες πιθανότητες..
    Αλλιώς ας δούμε ποιο επίπεδο μας ταιριάζει για ευρωπαϊκή συμμετοχή..
    Η διοίκηση πρέπει να θέτει τους στόχους ρεαλιστικα για να μην δημιουργούνται προσδοκίες ψευδείς

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Για εμένα ο εφικτος στοχος ομιλους κομφερενς εχει κατακτηθει οτι ηθελε προκυψει απ'έδω και περα.Πραγματι θα ειναι ευκαιρια στον νεοσυστατο αυτον θεσμο να παμε και το μπορουμε πολυ μακρυα γιατι οχι τελικο και αν το κατακτησουμε. Θα ειμαστε η πρωτη Ελληνικη ομαδα που θα κατακτησει Ευρωπαικο τιτλο και να αφησουμε τους ανυπαρκτους να βαυκαλιζονται με τελικους και πορειες.Αληθεια δεν θα με χαλαγε καθολου.,και απέδω και περα θα παρακολουθώ τα ματς πλεον χωρίς αγχος.Δεν θα νιώθω καθολου καλα να βλεπω τους δικεφαλους μπουγατσοκιμάδες να προχωρουν(αμφιβολο ,αλλα οχι ακατορθωτο) και εγω κανοντας μια εστω υποφερτη πορεία να λεω οτι ειμαι ευχαριστημενος .Τα χρηματα του Κομφερενς ειναι σχεδον τα ιδια με το Γιουροπα,οποτε οικονομικαδεν χανεται σχεδον τιποτα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...