roumeliotis

Carwiz

Ψήνεται... Γκαβορί για Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος ψάχνει αριστερό μπακ καθώς ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποδείχθηκε μια μετριότητα και ο Χοσέ Χολέμπας αποχαιρέτισε τον Πειραιά, όμως μέχρι τώρα δεν έχει ερθει κάποιος στο Ρέντη.

Ο Νικολά Γκαβορί της Σταντάρ Λιέγης το όνομα του οποίου έχει "συνδεθεί" με τους πρωταθλητές Ελλάδος, με δηλώσεις του έδειξε ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος Γάλλος αριστερός μπακ ο οποίος την περασμένη περίοδο είχε 48 αγώνες με 2 γκολ και 11 ασίστ, τόνισε στο "walfoot.be" όταν ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό τα εξής:

«Εφόσον υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες προφανώς και θα τις συζητήσω. Αφήνω τους ατζέντηδές μου να δουλεύουν και να μιλούν. Είμαι 26 ετών και σε ένα καλό και σημαντικό σημείο της καριέρας μου».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Nic
    Nic Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Toσο ψησιμο που θα καει στο φιναλε,οπως μεχρι τωρα εχουν καει,Αγγλοι ,Γαλλοι ,Πορτογαλοι που λεει το ρητο ,ενιοτε και Αργεντινοι ,προσθετω εγω .Εκεινος ο δανεικος Σολδανο που ηταν να γυρισει και ακομα ερχεται που χαθηκε ρε παιδια?Εκεινος ο Λοβερα?Καρπουζια στο σανο εχω λεμε .Και μετα ο αλλος με λεει ειρωνα και εμπαθη.Εδω αναγνωρισμενη ομαδα οπως θελεις να λεγεσαι και ,κλεινεις φιλικο με τουρκικη ομαδα ,της πληρωνεις τα ναυλα,ερχεται στη χωρα σου τα κανει... μανταρα στο αεροδρομιο ,σηκωνεται φευγει σαν να μην συμβαινει τιποτα και εσυ ακρα του ταφου σιωπη.Ουτε μια ανακοινωση για το θεαθειναι ,ουτε καταγγελια στην ΟΥΕΦΑ ουτε τιποτα.Αντι ο ακατεργαστος να ζητησει οι μεταγραφες να τελειωνουν μια ωρα αρχυτερα για να μονταρει την ομαδα εν'οψη περιοδου και προκριματικων ,εφυγε και ο Ιουλης και η ομαδα ψαχνει? εξτρεμ και μπακ και αυτος προκειμενου να τελειωσει εφετος το αγροτικο του στην ομαδα ουτε κιχ .Εχετε δει σε αλλη χωρα Ευρωπαικη πρωτοκλασσατη ομαδα να πλασσαρει οτι της εχουν προταθει καμμια χιλιαδα ποδοσφαιριστες γιατι μην μου πει κανεις οτι τοσες εκατονταδες μανατζαραιοι παιρνουν σβαρνα τα καναλια και τα σαιτ και λενε εγω προτεινα τον ταδε η τον δεινα στον Ολυμπιακο η ολοι αυτοι(καναλια....) τα βγαζουν απο την κοιλια τους?Αυτα τα θεματα πρεπει να απασχολουν σε κλιμακα των 10 προτεραιοτητων 9ο στη σειρα τους συγαυρους και οχι τι εγραψε ο Νic η οποιοσδηποτε γραφει τα στραβα και τ'αναποδα,γιατι τα καλα εξυπακουεται οτι πρεπει να υπαρχουν.

  • Μανος7
    Μανος7 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαθος το οτι αφησαμε τον Χολεμπας να φυγει. Μια χρονια την ειχε ανετα . Οσον αφορα Ρεαμπσιουκ το παιδι θελει πολυ δουλεια ακομα τα προσοντα τα εχει ομως ενα χρονο στην ομαδα εχει μεινει οπως ηρθε. Για Μπαμπα που ακουω μπορει να κλαταρει σε ανυποπτο χρονο επιρρεπης σε τραυματισμους και αν τον αγορασεις κανεις και τον σταυρο σου. Παντως δεν μπορω να διαννοηθω οτι δεν μπορουμε να βρουμε ενα αρ μπακ . Απο αυτους που ακουστηκαν Κολαζινατς με χιλισ αλλα δυστυχως θελει λεφτα αυτη η μεταγραφη και το ταβανι μας ειναι αγορα 3 με 4 και συμβολαιο 1,5 χαρτι ταβανι. Με αυτα τα λεφτα αντε να μην πω τι αγοραζεις και με κοψουνε. Εχουμε γινει ερμαιο των ατζεντηδων δυστυχως και κοιταμε να τους ευχαριστησουμε ολους μηπως μας κανουν καμια εκπτωση σε μεταγραφη. Κριμα Κριμα Κριμα.

  • JIM 7
    JIM 7 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ.Ο ΜΠΑΜΠΑ ΡΑΧΜΑΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ.ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤ' ΑΡΙΣΤΕΡΑ Μ'ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ.

  • Κος
    Κος Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Tyfoon είναι καλύτερος από όλους και οικονομικότερος

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε τον γνωρίζω τον παίκτη αλλά Βέλγιο και Ολλανδία είναι χώρες που οι παίκτες που παίζουν ειδικά στις τοπ ομάδες είναι πολύ καλοί αθλητές. Αυτό θα πει ότι ο συγκεκριμμένος παίκτης τουλάχιστον στα βασικά θα μας καλύψει και με το παραπάνω. Οπότε ακόμα κι αν δεν είναι της κλάσης μας για 1ος, ως 2ος, ως αντικαταστάτης του Ρέαμπτσιουκ σίγουρα θα ναι καλύτερος.

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL θες βγήκε μία φήμη για Βαν Αανχολτ. Ξέρεις αν όντως εξετάζετε;

  • Panos 7
    Panos 7 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal μήπως γνωρίζετε εάν ισχύει ότι παίζει δυνατά ο μπαμπά που έπαιζε στον ΠΑΟΚ εάν ναι ποια είναι η άποψη σας για τον παίχτη;

    REDGOAL: Έχει προταθεί. Καλος παίκτης αλλά βγάζει πολλά θέματα τραυματισμών. Υπάρχουν και καλύτεροι

  • sakis
    sakis Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαμπά πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή και Γκαβορι η δεύτερη. Για όσους ξυνισαν όταν πρώτο άκουσαν το όνομα, να ξέρουν ότι 2 γκολ και 11 ασίστ είναι πολύ μεγάλος αριθμός σε ένα πολύ δυνατό και δύσκολο πρωτάθλημα. Το Βελγικό πρωτάθλημα δεν είναι το Ολλανδικό που είναι της πλάκας στο κομμάτι της αμυνας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...