roumeliotis

Carwiz

Συμφωνία και πίεση Θρύλου σε Βάτσλικ

casino loutrakiou
redwell

Το... όνειρό του ζει με την Εθνική Τσεχίας στο Euro2020 ο Τόμας Βάτσλικ καθώς βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά και στοχεύει να φτάσει ακόμα ψηλότερα, όμως ο Θρύλος που τον έχει στόχο δεν μπορεί να... περιμένει και τον πιέζει για άμεση απάντηση.

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ" υπήρξε νέα επαφή και πίεση το τελευταίο διήμερο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού η οποία επανέλαβε στον Τσέχο τερματοφύλακα πως θέλει να κλείσει άμεσα η απόκτησή του και η απάντηση του παίκτη ήταν θετική.

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο 2+1 ετών με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν στο 1.500.000 ευρώ και μένει να πει το τελικό "ναι" και να υπογράψει ο παίκτης.

Από την άλλη, ο ίδιος φαίνεται πως δεν "καίγεται" όσο και ο Θρύλος καθώς όσο πιο μακριά πάει με την Τσεχία τόσο ανεβαίνει το κασέ του και σίγουρα αν δεν μείνουν έξω από τη συνέχεια του Euro2020 οι Τσέχοι, δεν πρόκειται να υπογράψει πουθενά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή Red goal μου λες για παράδειγμα ότι αυτοί οι δύο οι συγκεκριμένοι που σου ανέφερα ή όEric mag ή ο Ηλίας Ρανιερης κάνουν επικοδομητικη κριτική στην ομάδα ετσι;;;;;μην το πάς εκεί που θέλεις εσύ!!!! Νομίζω ότι άλλο κριτική και αλλο μόνιμη ειρωνεία και μόνιμο τρολαρισμα....ο Nic και ο άλλος πού βγαίνει με 200 nickname και τρολαρουν ειναι κριτική;;;;;; ο.κ.ετσι είναι αν έτσι νομίζετε...... Δικό σας είναι το σάιτ καλά κάνετε και τους ανεχεστε.... Δικαίωμα σας...... εγώ σου γράφω για τρολ με συγκεκριμένα παραδείγματα και εσυ μου λες για το γεφύρι της Αρτας.Λες και γραφω στο σάιτ πρώτη φορά ή μπαίνω στο σάιτ πρώτη φορά.... Κρίμα....

    REDGOAL: Φίλε όσοι δεν παραβαίνουν τους κανόνες έχουν δικαίωμα να πουν την άποψή τους. Αν χαλιέσαι, πήγαινε κάπου αλλού που κόβονται όλα τα μηνύματα εκτός των "υμνητών"

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά εδώ στο Redgoal πραγματικά κρίμα την δουλειά που κάνετε...Το λέω με το θάρρος και την αγάπη τόσων χρόνων που σας διαβαζω.Ενω κάνετε εξαιρετική δουλειά αφήνετε κάτι τρολακια τύπου Nic ή του άλλου του αχαραχτηριστου που όλη μέρα δεν κάνει αλλη δουλειά από το να γράφει βλακειες για την ομάδα ποδοσφαίρου με 100 διαφορετικά nik name την ημέρα και να χαλάνε το σάιτ..... Ειλικρινά το γραφω με εκτίμηση και αγάπη για εσάς και όχι με νεύρα....

    REDGOAL: Φίλε εμείς δεν κόβουμε κανένα μήνυμα που δεν παραβαίνει τους κανόνες. Αυτά τα κάνουν άλλα σάιτ και σελίδες στο FB που δεν αφήνουν κανέναν να πει μια αντίθετη γνώμη. Ε λοιπόν εμείς αυτό το πράγμα, δεν θα το κάνουμε ποτέ. Όλες οι απόψεις δεκτές. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι είναι όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού "υμνητές" κάθε επιλογής των διοικούντων ή των ανθρώπων της ομάδας σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο και λοιπά σπορ; Δηλαδή δεν έχει Ολυμπιακούς που να μην γουστάρουν τον Πέπε και τον Τιάγκο Σίλβα και τον Έλις και τον Ζαν Σαρλ; Όλοι βαράνε μόνο παλαμάκια; Κάνεις λάθος φίλε. Υπάρχουν πολλοί Ολυμπιακού που δεν είναι απλά χειροκροτητές και έχουν άποψη και την καταθέτουν. Αυτούς τους θέλουμε. Για σένα μπορεί να είναι τρολ όσοι κάνουν κριτική, για άλλους μπορεί να είναι τρολ όσοι "εξυμνούν" μόνιμα κάθε "πατάτα" που κάνει η ΠΑΕ και η ΚΑΕ και όλοι, μέχρι φυσικά να βγει ο Μαρινάκης να πει για "χαρτιά υγείας", τότε αλλάζουν το... τροπάριο. Οπότε, μην διαβάζετε τα μηνύματα των άλλων αν σας χαλάνε και απλά γράφτε την άποψή σας...

  • r
    r Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ

    Μια ζωή άστοχες συγκρίσεις και ισοπέδωμα είστε εσείς οι καναπεδάτοι οπαδοί, που γίνεστε Ολυμπιακοί μόνο στις μεγάλες βραδιές και εξαφανίζεστε στα δύσκολα.
    Μια χαρά παίχτες ήταν και οι 2 που αναφέρεις. ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΙ.

    Απλά, ο ένας (Εντινγκά) λόγω δύο τραυματισμών που είχε στα 29-30 και τον κράτησαν έξω για 2.5 και 3 μήνες αντίστοιχα, "έπεσε" επίπεδο και αποφάσισε να παίξει σε ομάδες 2-3ης ταχύτητας (Σιβασπόρ, Ανταλιασπόρ) και αφού έμεινε για 6 μήνες χωρίς ομάδα, τότε επέλεξε τον Παναιτωλικό στα 33 του.

    Ο άλλος (Ρομαό) έκανε την καριέρα του στη Μαρσέιγ, ήρθε Ολυμπιακό για 2 σεζόν, γύρισε Γαλλία και τώρα στα 37 του υπέγραψε στον Ιωνικό, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Super League τη νέα περίοδο.
    Οπότε που το κακό και σ' αυτό ;;;

    Επίσης ο Φορτούνης (μιας και είσαι προσωπολάτρης) δεν είχε συμπαίκτη τον Εντινγκά την 1η σεζόν του Αφρικανού στην ομάδα, ενώ τη 2η δεν είχε βασικό ρόλο (προς το τέλος τον έβαζε σε κάποια ματς ο Περέιρα). Βασικός-βασικός έγινε επί Σίλβα, με τον Εντινγκά να έχει ήδη αποχωρήσει.
    * Με τον Εντινγκά βασικό 6άρι πήγαμε στους 16 του CL τη σεζόν 13-14 και ήταν από τους καλύτερους και την επόμενη σεζόν με αντιπάλους Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους.


    ΥΓ1. Ο Ζιοβάνι, έναν μόλις χρόνο αφού έφυγε από τον Θρύλο, πήγε στον Εθνικό, ο οποίος αγωνιζόταν στη Β' Εθνική. Ο Τσιάρτας πήγε την ίδια χρονική περίοδο εκεί και ήταν συμπαίκτες, μόλις 2 χρόνια μετά το EURO.
    Ήταν και οι δύο 34ων ετών. Τί έχει να λέει αυτό ;;; Ότι ήταν άμπαλοι και δεν ήταν άξιοι συμπαίχτες του Καραπιάλη, του Τζόρτζεβιτς, του Νικολαΐδη και του Ζήκου ;;; Τί είναι αυτά που λες ;;;

    ΥΓ2. Αν σας πέφτει βαριά η μπάλα, τότε γυρίστε το σε κάτι πιο ευκολοχώνεφτο όπως το τένις, που δε χρειάζεται να βρίζετε συνέχεια μία διοίκηση για τις μεταγραφές που κάνει ή...που δεν κάνει.

  • Εχω πλρφ από μέσα
    Εχω πλρφ από μέσα Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος πιστευει τον οποιονδηποτε ανώνυμο κακό της κεφαλής του

  • NIC
    NIC Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Θάφησει τον γαμο (EYRO) ο παικτης να ερθει στα πουρναρια.Τσιγκινιο ,Κουτέ με συγκινησαν ,να ειναι καλα τα παιδια.Ρε που στο καλο ψαχνουν και βρισκουν τους παροπλισμενους ?

  • katakokkinos7
    katakokkinos7 Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    αλανια για τον βατσλικ ειναι 90% σιγουρο αυτο που λεω

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Katakokkinos ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΊΘΑΝΕΣ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΡΟΜΑΟ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ο ΕΝΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΤΛ
    ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο ΚΑΨΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεπώς αγαπητό r.g. oι προσευχές μας πρέπει να κατευθυνθούν στο να μην περάσει η Τσεχία.

  • gpetg7
    gpetg7 Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως έχεις πληροφορίες από μέσα ρε @katakokkinos7 και τόσοι δημοσιογράφοι και ρεπορτερ δεν έχουν , μακάρι να λες αλήθεια αλλά μάλλον κοροιδεύεις όπως τόσοι άλλοι που λένε πως έχουν πληροφορίες από μέσα !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...