roumeliotis

Carwiz

«Διαπίστωσα πολλά θετικά πράγματα»

casino loutrakiou
redwell

Παρά την ήττα με 3-0 από τη Σάλτσμπουργκ στο τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε να ανησυχεί και όπως τόνισε στις δηλώσεις του διαπίστωσε θετικά πράγματα ενώ υπογράμμισε πως χρειάζεται δουλειά για τα επίσημα ματς.

Παράλληλα, χαρακτήρισε καλή ομάδα τους Αυστριακούς, δε θέλησε να μιλήσει ατομικά για κάποιους παίκτες, ενώ για τον νεόφερτο Πιέρ Κουντέ τόνισε πως χρειάζεται δουλειά. Αναλυτικά:

«Στα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό δεν έχω δώσει σημασία στα αποτελέσματα, παρά μόνο στην πρόοδο που κάνει η ομάδα. Σήμερα διαπίστωσα πολλά θετικά πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Είδαμε μία ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες και είχε κατοχή της μπάλας. Πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδό μας για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια.

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ένταση στο παιχνίδι της. Κρατάμε τα θετικά πράγματα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα, γιατί ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Για την παρουσία του Κουντέ: «Είναι ένας παίκτης που ενσωματώθηκε αργότερα. Τον δοκιμάζουμε. Θέλει δουλειά ακόμη. Σήμερα είδαμε πράγματα για τα οποία τον θέλουμε στην ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα από τα καλά στοιχεία που είδε ο προφεσόρ είναι ότι διαθέτει ακόμη στην ομάδα του ( δηλ. δεν τους πήραν ακόμη στο κυνήγι με τις γκλίτσες , να τους στείλουν στον αγύριστο) δύο ...."παιχταράδες" στο ..."στρατηγικό τάβλι" , σαν τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα και με αυτούς θα χτίσει την ταβέρνα του ...έεεπ συγγνώμη λάθος , την ομαδάρα του ήθελα να πώ , με την οποία θα πάρει πάλι το πρωτάθλημα από τον κλεφτοκοτά Λουτσέσκου και θα φτάσει μέχρι τελικό του κυπέλου ΟΥΕΦΑ .!!! Καί μετά ξύπνησε ...!!!!

  • Τι λέμε τώρα;
    Τι λέμε τώρα; Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μάγκες η Σάλτσμπουργκ έχει μπάτζετ 150 μύρια και εμείς 95... Τι λέμε τώρα;

  • Τασος7
    Τασος7 Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μάγκες λέτε όλοι για τέρμα κ πτι δεν κάνει τίποτα η διοίκηση κ θέλετε να κλείσει τον βατσλικ πως θα τον κλείσει θα του πει άσε το euro κ έλα να υπογράψεις ελεος

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αληθεια ειναι οτι η Σαλτσμπουργκ ειναι μια πολυ καλη ομαδα με 6 αφρικανους ψηλους δυνατους και κυριως γρηγορους.Επομενο ηταν να βγαζει μεγαλη ενταση στις μονομαχιες.Εμεις με Πεπε και Μπουχαλακη στο κεντρο ειμασταν εξαιρετικα αργοι.Δουλεψε Πεδρο με οτι εχεις,προπονησε τους σκληρα και οπου βγει, γιατι τα οικονομικα θα ειναι πολυ σφιχτα φετος για δυνατη ενισχυση.Ο κορονοιος εχει κανει ομαδες οπως η Λιβερπουλ να ψαχνουν για δανεικους και ελευθερους.Καταλαβαινεις τι θα παιξει με εμας.

  • Αρης
    Αρης Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εγώ διαπίστωσα θετικά πράγματα..
    Ο νέος τερματοφύλακας πολύ καλός
    Τα δυο καινούργια εξτρεμ άψογα.
    Ο Μπελχαντα τρομερός.
    Τελικά θα μας τρελάνουν..
    Που είναι η μεταγραφές?
    Και αν φύγουν και παίκτες?
    Χάσαμε και τον Φουρτούνη..
    Σε λίγες μέρες θα είναι το πρώτο επίσημο...
    Που είναι ο σχέδιαασμος?
    Κ.Κορε τι γίνεται?

    REDGOAL: Καλά δεν είναι και για πανικό η κατάσταση φίλε. Παίζουμε στα προκριματικά με ομάδα που θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να αποκλειστούμε. Ακόμα δεν έχει φύγει κανείς πλην Χολέμπας και Μπρούμα. Καλό είναι βέβαια να έρθουν ένας εξτρέμ και το τέρμα άμεσα καθώς ο Σα είναι έτοιμος για Γουλβς.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι τα 3 γκολ βλέπεις θετικά πράγματα, μετά από τα 5 προβληματιζεσαι. Σωστός

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρε, η Μαρινα που ειναι;

    REDGOAL: Μάλλον άδεια έχει φίλε

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Με υλικά Β διαλογής, όσο καλός και να είναι ο μάγειρας, μην περιμένεις να φας φαγητό της προκοπής...

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο προφεσόρ παίζει με τα νεύρα μας. Κράτα καλά τα θετικά στοιχεία μη σου φύγουν και χρησιμοποίησέ τα στους αγώνες που θα τρώμε τις φάπες.

  • M.S 7
    M.S 7 Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέδρο οκ τα 2 γκολ από τα 3 ήταν από σπόντα!! Αλλά ρε φιλε στραβός είσαι? Δεν βλέπεις οτι η ομάδα θέλει Τέρμα,στόπερ 2 εξτρεμ και 2 μπάκ για να ξέρουμε τι βλέπουμε δηλαδή!! ΥΓ. ΖΉΤΑ ΠΑΊΧΤΕΕΕΣ!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...