roumeliotis

Carwiz

Χαμηλή... πτήση ήττα 3-0 από Σάλτσμπουργκ

casino loutrakiou
redwell

Την ήττα με 3-0 από την πρωταθλήτρια Αυστρίας ομάδα της Σαλτσμπουργκ γνώρισε ο Θρύλος στο τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τους παίκτες να μην βγάζουν το καλό τους πρόσωπο στο χορτάρι, συνέπεια φυσικά και της σκληρής δουλειάς που γίνεται. Δυο δοκάρια για τους ερυθρόλευκους με Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο και Τσούμιτς στο 84' και ένα για τους Αυστριακούς στο 90'.

Πολλά προβλήματα η άμυνα του Θρύλου με Σεμέντο και Ρέαμπτσιουκ να είναι κάκιστοι, φανερή η έλλειψη του Εμβιλά μπροστά από την άμυνα και θετικότατη η παρουσία του Κουντέ που πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και έβγαλε ποιότητα στο χορτάρι.

Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες στο ματς και από την αρχή είχε ρυθμό και κίνηση από τους παίκτες και μέχρι το δεκάλεπτο μια καλή φάση για κάθε ομάδα. Η Σάλτσμπουργκ ζεστάθηκε με το σου του Κοϊτά που έβγαλε ο Τζολάκης ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε με το συρτό σουτ του Μασούρα (8’) και ο Σέσκο (10’) από πλάγια θέση έπιασε δυνατό άστοχο σουτ. Στο 20' ο Καμαρά σούταρε χαμηλά, όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Κον.

Στο 33’ από φάουλ του Γιανούζοβιτς, η μπάλα κόντραρε στον Ελ Αραμπί που βρισκόταν στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Τζολάκη. Δύο λεπτά μετά (35’), ο Νίκο Καπάλντο επιχείρησε σουτ λίγο έξω απ' την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μπουχαλάκη, πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει πριν το ημίχρονο κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 43’, όμως η κεφαλιά του Ελ Αραμπί βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια η προσπάθεια του Παπασταθόπουλου σταμάτησε στον Κουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζολάκης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 54’ σε σουτ του Μπέρνεντερ, ενώ στο 60’ ο Μασούρας είχε ακόμη μία καλή στιγμή, χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τον γκολκίπερ της Σάλστμπουργκ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 67’ με πλασέ του Αντεγέμι, ο οποίος είχε και δυνατό σουτ στο δοκάρι στο 90’.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Kεν, Κοϊτά (34’ Σούτσιτς), Κγιέργκααρντ, Γιουνούζοβιτς, Σόλετ, Λούντεβιγκ, Σέσκο, Καπάλδο, Γκουίντο, Βέμπερ, Όκαφορ. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Αντεγέμι, Κρίστενσεν, Μπέρνεντερ, Αντάμου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (66’ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (66’ Λαλά), Σεμέδο (46’ Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος (66’ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48’ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (66’ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (66’ Κουντέ), Πέπε (66’ Σαπουντζής), Ραντζέλοβιτς (66’ Αλγκασίμ Μπα), Μασούρας (66’ Τσούμιτς), Αραμπί (66’ Βρουσάι).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ποια φιλικα κ πρασινα αλογα.

    Εδω μας το εκοψαν το γηπεδο. Δεν εφτανε ο Ευαγγελατος καθε απογευμα. Με θεματα υγειας κ το κορμι του καθενος δεν παιζουν.

    Ο Ολυμπιακος παντοτε ενωνε ανθρωπους με πολυ διαφορετικα κοινωνικα χαρακτηριστικα αλλα αγαπη για την ομαδα. Πρωτη φορα χωριζει κ ξεχωριζει τους φιλαθλους.

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουντε άλλα κόλπα , παίχτης μεγάλης κλάσης. Μου άρεσε σαν παρουσία ο Μπα , δυνατό σκαρί , γρήγορος και μπαλαδορος .
    Προχωράμε.

    Υ.γ. Πόσο αμπαλος πρέπει να είσαι για να κατακρίνεις την ομάδα μετά από ένα φιλικό Ιούνη μήνα ...
    Υ.γ.2 REDGOAL επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια , τι γίνεται με Σισέ , Μπα (αμυντικό)??

    REDGOAL: Τίποτα δεν γίνεται φίλε. Υπολογίζονται κανονικά. Ο Μπα μην ξεχνάς είχε κάνει επέμβαση στη μέση, χειρουργείο στη Γαλλία γι' αυτό και αργεί να μπει

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελειπε ο Εμβιλα και ο Εμβιλα ειναι ο μοσος Ολυμπιακος απο περυσι.Και αυτο γιατι ο Καμαρα ,το πραγματικο τανκς της ομαδας, προσεχει τα ποδια του εδω και καιρο.Γιατι ειναι φευγατος.Επισης λειπει και ο Μπα,ο κορυφαιος για μενα στοπερ μας.Βλεπετε μεχρι τον Γεναρη με Σεμεδο Μπα ειχαμε μια απο τις 5 κσλυτερες αμυνες της Ευρωπης στατιστικα.Με το που μπηκε ο Σωκρατης ενδεκαδα δεν εχουμε στανατησει να δεχομαστε γκολ με καθε πιθανο και απιθανο τροπο.Κατα τα αλλα η ομαδα χρειαζεται αμεσα ενα μεγαλο εξτρεμ που να εχει και το γκολ.Ο Αποστολοπιυλος ειναι μεγαλο ταλεντο αλλα θελει δουλεια και εμπειριες.Οι δε Λαλα και Ρεαμπτσιουκ οσες προετοιμασιες και να κανουν ντριμπλα δεν θα μπιρεσουν να σταυρωσουν ποτε στην ζωη τους.

  • r
    r Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλληνες οπαδοί, οι μόνοι που ασχολούνται με αποτελέσματα φιλικών παιχνιδιών σε στάδιο προετοιμασίας Ιούνιο μήνα.
    Δεν περνάτε ωραίο καλοκαίρι και ασχολείστε με τον Θρύλο ;;; Σας παράτησε η ίδια η ζωή σας και δεν έχετε τι να κάνετε ;;;
    Κάντε μας τη χάρη ρε κλαψιάρηδες...

  •  Nic
    Nic Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φορτουνης φταίει δεν μαρκάρει. Εγώ το γράφω από τώρα για να μην λένε μετά Χριστό προφήτης. Αν δεν αλλάξει ο ακατέργαστος προκοπή δεν θα δούμε. Πάλι μια από τα ίδια θα δούμε όπως βλέπουμε 3 χρόνια τώρα.

  • Eric Mag
    Eric Mag Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε να παιξουμε με κανα καφενειο μπας και βαλουμε κανα γκολακι γιατι δεν ειναι να τρωει τριαρες ο Θρυλος απο κανεναν

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος όπως γράφει ένα σύγαυρος οι ομάδες θα είναι δυνατές. Αν δεν γίνουν οι αναγκαίες μεταγραφές που όλοι γνωρίζουμε (2 εξτρεμ, 2 ακραία μπακ, στόπερ, τερματοφύλακας και αντικαταστάτης του Φορτούνη) είναι λίαν αμφίβολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ευρωπαϊκό κομμάτι είναι άλλο θέμα. Εκεί θα υποφέρουμε αν δεν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Ναι μεν το σημερινό ήταν φιλικό αλλά η εμφάνιση ήταν κακή και συνοδεύτηκε από βαρύ τρίμπαλο. Ο Πέπε και ο Ντιάγκο Σίλβα έπρεπε ήδη να μας έχουν αποχαιρετήσει.

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλύτερα που χάνουμε τώρα που μπορεί να πάρει παίχτες! Βάλε το χέρι στη τσέπη πρόεδρε ! Η Σαλτσμπουργκ πρέπει να είναι ο μπούσουλας του τι είναι selling club ,κάθε χρόνο πουλα 1 με 2 παιχταράδες αλλά τους αναπληρώνει με νέους που τις βγαίνουν και όχι με πεπε λοβερα και ρεμπτσουκ! Αυτό προϋποθέτει φοβερό scouting! Χαλαντ σζομπολζαι κειτα και άλλοι πολλοί που κάνουν πολλά λεφτά και μεγάλη καριέρα!

  • Ranieris Ilias 7
    Ranieris Ilias 7 Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    MEGA CHANNEL ΧΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ Α ΧΑ ΧΑΧ Α ΕΚΛΑΨΑ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ ΑΧ Α ΧΑ ΧΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ω ΩΩΩ ΩΩΩ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ω ΩΩΩ ΩΩΩ

  • Νίκος Δ.
    Νίκος Δ. Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    3ο φιλικο και οι προπονητες του καναπε αρχισαν την γκρινια.....αλλαξτε ομαδα αν δεν σας αρεσει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...