roumeliotis

Carwiz

«Νίκησε η καλύτερη ομάδα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και μάλιστα... σβηστά κόντρα σε μια ομάδα σαφέστατα περιορισμένων δυνατοτήτων όπως η ΑΕΚ και έφτασε χωρίς να ιδρώσει σε νίκη με 2-0 για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για μια «δίκαιη» νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ενώ έκανε λόγο για τις πολλές διακοπές που μπλόκαραν τη ροή του ματς και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη. Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι ήμασταν δυνατοί. Ήμασταν πανέτοιμοι για αυτό το ματς, όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν απέδειξαν ότι μπορούσαν. Σίγουρα το ματς είχε πολλές διακοπές, αυτό δεν ήταν μέρος της στρατηγικής μας, όμως δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και ήταν μία δίκαιη νίκη για την καλύτερη ομάδα.

Βρίσκεται σε καλή στιγμή η ομάδα γενικά. Σταθήκαμε στο ύψος μας. Αν δεν είχε τόσα φάουλ το παιχνίδι και παιζόταν σε πιο κανονική ροή θα είχε καλύτερη δυναμική. Ευχαριστώ και τον κόσμο του Ολυμπιακού που για ακόμη μια φορά βοήθησε την προσπάθεια μας».

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος πρόσθεσε για το που κρίθηκε το ματς, το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί και εάν ήταν κομβικό σημείο: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία. Τα λάθη είναι μέρος του αγώνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες μου. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην πιο μεγάλη διάρκεια του ματς. Παίξαμε επιθετικά και με ρυθμό με έναν αντίπαλο που έκανε πολλά φάουλ. Αξίζαμε τη νίκη. Την πήραμε με την αξία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εικόνα τους και γιατί ήταν κυρίαρχοι στο ματς».

Για το εάν ο τίτλος θα είναι κούρσα για δύο, με τον ΠΑΟΚ: «Όχι δεν συμφωνώ. Νομίζω πως θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις διεκδικητές και είναι και η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ΑΕΚ. Εμείς δώσαμε μία δυνατή απάντηση σήμερα παρά το δύσκολο πρόγραμμα. Δείξαμε τη δική μας θέληση για τον τίτλο και θα συνεχίσουμε έτσι. Η ΑΕΚ πάντως θεωρώ ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο».

Για το σχόλιο του Νίκου Κωστένογλου για το ματς και εάν είναι η πιο ‘μάγκικη’ νίκη του Ολυμπιακού με τον ίδιο στον πάγκο: «Ναι πιστεύω πως ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα απέναντι σε καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Το διεκδικήσαμε περισσότερο και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Σέβομαι την άποψή του. Δεν θέλω να σχολιάσω το τι είπε ο κ. Κωστένογλου. Έχω άλλη άποψη».

Για την Μυρτώ: «Οι διαφορές με τις ομάδες είναι στο γήπεδο και είναι σημαντικές. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες δράσεις. Το ποδόσφαιρο να ενώνει, οι παίκτες να δίνουν το παράδειγμα και να δίνουμε τέτοιες όμορφες βραδιές».

Για το βίντεο των Βράνιες – Λιβάια και εάν ήταν έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του: «Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα ακόμα και στους ίδιους τους παίκτες. Δουλειά μου όμως είναι και ήταν να κρατήσω την συγκέντρωση της ομάδας όλη την εβδομάδα. Χαίρομαι που οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι ακόμα και σε σημείο που με την διαιτησία μπορούσαν να χάσουν το στοιχείο αυτό. Με την απόδοσή μας δώσαμε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει σημασία το τι γίνεται έξω από αυτόν».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Ακόμα μία φορά ήταν φανταστικοί. Έχω εξαντλήσει το λεξιλόγιό μου. Είναι φανταστικοί».

Για το εάν η διαφορά με πέρυσι είναι η άμυνα: «Νομίζω όχι. Είναι παραπάνω πράγματα. Φέτος ήμαστε πολύ πιο σταθεροί. Πέρυσι είχαμε τα πάντα καινούρια. Η σταθερότητα παίζει ρόλο. Πέρυσι δεν είχαμε τον έλεγχο του ρίσκου γιατί είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Φέτος είμαστε πολύ πιο ώριμοι και έμπειροι και τελειώνουμε πιο καλά τις φάσεις».

Για το VAR: «Νομίζω ότι είναι φανταστική ανακάλυψη. Μπορεί να βοηθήσει πολύ, αρκεί να γίνεται σωστή χρήση. Εάν χρησιμοποιείται σωστά ναι βοηθάει».

Για το πως συνδυάζει Ελλάδα με Ευρώπη: «Από την αρχή ξέραμε τους στόχους μας. Ότι θέλαμε να βγούμε φέτος πρωταθλητές και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Η απάντηση είναι με δουλειά. Με δουλειά και σοβαρότητα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...