roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε μαχητικό πνεύμα, αρνούμαστε να χάσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός καθάρισε στο ΣΕΦ τον ΠΑΟ με 71-65 για την 29η ημέρα της Euroleague, έπιασε τους πράσινους στην κατάταξη και έχει τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αφού υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

"Ήταν σημαντική η νίκη μας, ειδικά μετά από την προσπάθεια που έχουμε κάνει για να μπούμε στα playoffs. Πήραμε νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Ο κόσμος δημιούργησε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ειδικά στον Γουίλιαμς-Γκος και στον Γουόκαπ που έπαιξαν με μία προπόνηση, συγχαρητήρια και στον Λαρεντζάκη που ήθελε να παίξει αν και δεν ήταν έτοιμος εξαιτίας του τραυματισμού του, συγχαρητήρια και στους φυσιοθεραπευτές και στους γιατρούς μας που προετοίμασαν τους αθλητές μας μέχρι αργά τα βράδια.

Είχαμε συμπαγή άμυνα, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τον Παναθηναϊκό στους 65 πόντους. Είχαμε 11 κλεψίματα που έδειξαν την ικανότητά μας στην άμυνα, έκαναν 18 λάθη και μπορούμε να πούμε ότι το μοναδικό μας πρόβλημα ήταν το ριμπάουντ. Ακόμη και με αυτά τα νούμερα νικήσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό, ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε και να μαχόμαστε.

Έχουμε το μαχητικό πνεύμα, αρνούμαστε να χάσουμε. Με τη Βίρτους χάναμε με διψήφια διαφορά στο ημίχρονο, η άμυνά μας ήταν συμπαγής και νικήσαμε στο δεύτερο μέρος. Πιστεύω ότι οι παίκτες μας θέλουν να βοηθούν την ομάδα χωρίς εγωισμούς. Αυτό συμβαίνει με όλους, αυτή είναι η μόνη προσέγγιση που πρέπει να έχουμε.

Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όταν πήραμε διαφορά δέκα πόντων, έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Εκεί ο Ναν έβαλε τρίποντο και φάουλ, κάναμε και δύο λάθη στην άμυνά μας σε iso καταστάσεις, αλλά συμβαίνει αυτό. Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ο Μόουζες Ράιτ ήταν πάρα πολύ καλός, δεν ξέρει ακόμη τους αντιπάλους του. Είναι διαφορετικό να έχεις παίξει 100 φορές απέναντι σε Σλούκα και Γκριγκόνις και διαφορετικό να έχεις παίξει δύο. Παίζει με μεγάλη ένταση, έχει μεγάλη ικανότητα, παίζει με ταχύτητα, γενικά έκανε πολύ καλό ματς.

Η ζωή είναι ανατρεπτική. Υπάρχουν κάποιες σταθερές, βλέπεις τη συμπεριφορά των παικτών, πόσο καλοί συμπαίκτες και πόσο μαχητές είναι. Έχουμε πληγεί από τραυματισμούς, επιβιώσαμε και ήξερα ότι με λίγη τύχη, θα κάναμε αυτό που τελικά κάνουμε. Μία καλή πορεία. Να κάνουμε όσο περισσότερες νίκες για να καταλήξουμε στα playoffs.

Έχουμε πάει σε σερί playoffs, χάσαμε τον καλύτερο παίκτη της EuroLeague και μείναμε στο ίδιο επίπεδο, το καταλαβαίνει και ο κόσμος ότι εδώ γίνεται καλή δουλειά. Οι πρόεδροι ενίσχυσαν την ομάδα με παίκτες, σημαντικούς για την εξέλιξή της. Δεν κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις, κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Σε κανένα παιχνίδι δεν ήμασταν πλήρεις. Και στο πρωτάθλημα το ίδιο. Με τον Παναθηναϊκό που χάσαμε στην τελευταία φάση, δεν έπαιζε ο Φαλ, χτύπησε ο Μιλουτίνοβ, ο Πετρούσεβ έπαιζε με θλάση. Σε άλλα δεν έπαιξε ο Γουίλιαμς-Γκος, θέλω να πω ότι σημαντικοί παίκτες για εμάς ήταν έξω, ο ΜακΚίσικ το ίδιο. Ευελπιστούμε ότι θα προετοιμαστούμε όλοι μαζί, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα πρωταθλητών, δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία για τη μενταλιτέ των παικτών μας.

Οι προσθήκες έγιναν αναγκαστικά, αλλά ήταν πολύ σημαντικές. Ο Φαλ ήταν ένα μήνα έξω. Ο Μιλουτίνοβ είναι έξω. Ο Γουίλιαμς-Γκος έχει μείνει τρεις φορές έξω. Πέρυσι που δεν είχαμε μεγάλους τραυματισμούς, ήμασταν πρώτοι από την αρχή σχεδόν μέχρι τέλος. Οι προσθήκες ήταν σημαντικές. Το τρίτο δεκάλεπτο δεν δείχνει ότι έχουμε μεγαλύτερο βάθος, απλώς στο δεύτερο κάνουμε ένα ροτέισον μεγάλο και στο τρίτο μπαίνουμε ξανά με την πεντάδα με την οποία ανοίγουμε το ματς. Ίσως είναι πιο ξεκούραση από των αντιπάλων μας. Στα αποδυτήρια υπάρχει πίεση, τεράστια πίεση για να κερδίζουμε, καμιά φορά βοηθούν οι συζητήσεις στο ημίχρονο για να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά και χωρίς πολλά συναισθήματα.

Σαν Ολυμπιακός δεν διαλέγουμε ποτέ αντίπαλο, κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και ιστορικά, δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν καθόμαστε να χάσουμε επίτηδες παιχνίδια. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, με την κατάλληλη προσέγγιση. Τα ντέρμπι σχεδόν πάντα έτσι κρίνονται, η πίεση είναι μεγάλη. Ο Κάναν είχε απόψε 1/8. Ένα νορμάλ ποσοστό να είχε, θα είχαμε φύγει πολύ νωρίτερα. Αλλά συνέβη".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε το πιστεύω τι γράφει πάλι το σουργελο. Σοβαρέψου, καλά ήταν όσο πέταγες αετό.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    driv33 χρόνια πολλά φίλε επίσης. Μα, κι εγώ σε θεωρώ σοβαρό πρόσωπο και ομοϊδεάτη μου και θεωρώ ότι συμφωνούμε στα περισσότερα, απλώς ίσως έχουμε μια διαφορετική οπτική. Ένα μεγάλο πρόβλημα διαμόρφωσης οπτικής, απόψεων κτλ είναι από τη μια η συντονισμένη προπαγάνδα του βαζελοσυστηματος κι από την άλλη η μόνιμη απουσία ενός αντίστοιχου ερυθρόλευκου δημοσιογραφικού τραστ (ας το πούμε έτσι) που όχι να προπαγανδίζει αλλά να υπερασπίζεται τα αυτονόητα. Και σε αυτό ευθύνονται και οι Αγγελόπουλοι. Και ίσως γι αυτό μπλέκομαι σε διαλόγους, διότι τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαριζουν. Κάνε μια βόλτα φίλε σε όλα τα σάιτ ειδικά τις τελευταίες μέρες που ήταν και τριήμερο. Πάνω από δέκα ονόματα γράφτηκαν παλι. Και λέω, οι παίκτες δεν είναι ουρανοκατέβατοι, και πώς φαίνεται σε έναν παίκτη όλη αυτή η μετεγγραφολαγνεια. Εδώ ακούγονται τόσοι και το ρόστερ για του χρόνου είναι 90% έτοιμο, άρα όλο αυτό σε κάτι αποσκοπεί. Βάλε και το τσούξιμο που έχουν με το Γιωργαρο. Όπως επίσης διαφωνώ μαζί σου στο ότι δίνεις συγχαρητήρια στους Αφους για τις προσθήκες, αν το δεις επιχειρηματικά την επένδυση τους προστατεύουν και αν το δεις λειτουργικά είναι στα πλαίσια του ότι η διοίκηση δεν εμπλέκεται στο έργο του προπονητή και τον αφήνει να αποφασίσει κινούμενος σε δεδομένα οικονομικά πλαίσια.
    Για αυτό σου έγραψα ότι είναι θέμα οπτικής φίλε. Εσύ λχ είδες κάτι που το θεωρησες λάθος και το επισημανες, είδες κάτι άλλο αργότερα και έδωσες συγχαρητήρια, εγώ για τα ίδια πράγματα θεώρησα ότι ήταν προγραμματισμένα βήματα σε συγκεκριμένο πλαίσιο οπότε τηρούσα στάση αναμονής και στο "κάτι άλλο" δεν δίνω συγχαρητήρια γιατί το θεωρώ αποτέλεσμα συγκεκριμένης λογικής. Γι'αυτό από το καλοκαίρι και όλο το χειμώνα αναφερομουν σε πίστη και υπομονή. Το έχει κερδίσει αυτό η ομάδα.

  •  driv33
    driv33 Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε, ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΌΝΟ, καταρχάς καλησπέρα , χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.
    Θέλω να ξέρεις, επειδή διαβάζω τα σχόλια σου , ότι δέχομαι απόλυτα ότι είσαι Ολυμπιακός και καταλαβαίνω ότι στηρίζεις την ομάδα,όπως είπες και εσύ.
    Το σχόλιο μου, για κάποια μερίδα κτλ που έγραψα, δεν αφορούσε τόσο την απάντηση σου στο δικό μου σχόλιο, όσο για μια μερίδα εδώ στο φόρουμ που ο ένας κοίτα να την πει στον άλλο, θέλοντας να βγει από πάνω και δυστυχώς με εκφράσεις που δεν εξυμνούν τον διάλογο αφενός και αφετέρου μειώνουν και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Και εγώ Ολυμπιακός είμαι και στηρίζω την ομάδα.
    Και αν θυμάσαι και παλιότερα σου είχα δώσει και ένα μεγάλο δίκιο σε κάτι που είχες γράψει.
    Το ότι έχω βγει και έχω γράψει ότι το καλοκαίρι έγιναν λάθη από το προπονητικό τιμ, δεν σημαίνει ότι είμαι κάποιος που θέλει να κάνει κακό στην ομάδα, ή ότι θέλω να το παίξω προπονητής ή μάνατζερ.
    Και επειδή δεν ετεροτυφλω, για αυτό έδωσα και συγχαρητήρια στον κοουτς και τους προέδρους.
    Επειδή και αυτοί είδαν ότι κάποια πράγματα δεν βγήκαν και έκαναν κάποιες κινήσεις ώστε να μπορέσουμε και φέτος να διατηρηθούμε ψηλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Α, και κάτι άλλο.
    Η διαφορά μας φίλε driv33 είναι ότι κάποιοι έχουμε πίστη στη δουλειά του Μπαρτζώκα και κατ' επέκταση στο τμήμα. Στηρίζουμε την ομάδα, αγαπάμε το άθλημα και δεν παριστάνουμε ούτε τους προπονητές, ούτε τους σκάουτερ, ούτε τους πονηρούς.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα δεν με ενδιαφέρει να επιβάλλω κάτι και ειδικά σε σένα. Νομίζω επίσης ότι ο ένας "απαντάει" στον άλλον με τις απόψεις του, έτσι χτίζεται ο διάλογος. Την επόμενη φορά θα περιμένω να με ρωτήσεις.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά είναι, τέτοια να διαβάζουμε να γελάμε, γιατί ως γνωστόν φίλοι της ομάδας, ο Ραιτ είναι ίδιος ο Μιλου σε μαύρο, και ο Πετρούσεφ φτυστός ο Σικμα, απλά το χάνει λίγο με τις διαφορικές εξισώσεις, είναι ομως γερός στην γεωμετρία. Είναι τόσο ίδιοι οι παίκτες που ήρθαν, που ο Μπι (το φιλαράκι) δε ξέρει τι να τους κάνει όταν επιστρέψουν όλοι. Τόση ασχετοσύνη μαζεμένη δεν έχω ξαναδεί. Παντελόνια να βάλει να πει είπα κοτσάνες, δε περιμένω βέβαια. Το πλάνο είναι ίδιο, μόνο για ένα άτομο στον πλανήτη.
    Τώρα για τον Γκος, όταν ήρθε, ήρθε για δεύτερος , πίσω από τον τσιμπιδάκια, και όταν έφυγε ο τσιμπιδάκιας πάλι έγιναν δηλώσεις ότι θα πάρουμε και άλλον που φυσικά έπρεπε να είναι κομπο για να βγαίνουν τα κουκιά. Θα έρθει ο παίκτης και θα δούμε μεγαλοπρεπέστατο τσάμικο.

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 17:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης φίλε ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, τώρα που ξαναδιαβάζω το προηγούμενο σχόλιο σου, ξεκινάς λέγοντας driv33 εμμέσως έχω απαντήσει και σε αυτό.. αλλά ξαναβλέπω τα δικά μου σχόλια και δεν μου προκύπτει από κάπου ότι σε ρώτησα κάτι..

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γεγονός ότι αποκτήθηκε ο αθλητικός ψηλός , που αρκετοί λέγαμε το καλοκαίρι αντί για άλλον ένα δεινόσαυρο, όταν τραυματίστηκε ο μιλουτινοφ, δεν είναι παραδοχή λάθους;
    Το ότι η γραμμή των ψηλών μας, είχε δύο τεσσαρια που κανένας δεν μπορούσε να πατήσει στο πέντε και δύο πενταρια που κανένας δεν μπορούσε να πάει στο τέσσερα και τελικά αποκτήθηκε ένας παίκτης που μπορεί να πατήσει και στις δύο θέσεις των ψηλών, δίνοντας την ευχέρεια για πολλαπλά σχήματα ανάλογα με τον αντίπαλο, δεν αποτελεί διορθωτικη κίνηση;

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 17:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Η διαφορά μας φίλε ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, είναι ότι εγώ θα ανεβάσω κάποιο σχόλιο, όταν θεωρώ ότι κάτι έχω να πω.
    Μπορεί να είναι σωστό, μπορεί και λάθος.
    Αν κάποια τοποθέτηση μου δεν είναι απόλυτα ορθή, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ.
    Και κάποιες φορές, ανάλογα αν με εκφράζει κάποιο σχόλιο, τοποθετούμε.
    Εσύ ανήκεις σε μια μικρή ομάδα φίλων εδώ μέσα, οι οποίοι δεν εκφράζουν μια άποψη, αλλά θέλουν με το έτσι θέλουν να την επιβάλλουν.. τώρα αν θες να παίξεις με τίς λέξεις κάντο.. συμπληρωματικές παράδειγμα αντί για διορθωτικές..κτλ..
    Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι αν δεν ερχόντουσαν μεσούσης της σεζόν πετρουσεφ και Ράιτ, τώρα που μιλάμε θα έπαιζες με αλλαγή των Πίτερς και φαλ, τον σικμα και τον τανουλη..
    Οπότε σκέψου που θα ήσουν βαθμολογικά τώρα.. μάλλον εκεί που είναι καμιά ανατολου..
    Τώρα αν ο κοουτς Μπαρτζώκας με την διοίκηση, τα είχαν υπολογισμένα όλα, με τέτοια ακρίβεια και στον αρχικό τους προγραμματισμό, είχαν σχεδιάσει ότι θα πρόσθεταν μεσούσης της σεζόν άλλα τρία κομμάτια για να παρουσιάσουν αυτό που βλέπουμε τώρα, Ε τι να πω.. πολύ μπροστά αυτοί οι άνθρωποι..

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    driv33 εμμέσως έχω απαντήσει και σε αυτό, ευθέως 1000 φορές. Και για τις αντιξοότητες στην αρχή της χρονιάς, και για την παρατεταμένη προετοιμασία μέσα από τους αγώνες, και για τις συμπληρωματικές και όχι διορθωτικές κινησεις. Η ομάδα όπως στήθηκε παίζει, ούτε αλλαγή στο πλάνο βλέπουμε ούτε στο στυλ ούτε στον προσανατολισμό. Άρα δεν υπάρχει ούτε λάθος, και φυσικά ούτε παραδοχή του. Παραδοχή λχ θα ήταν όταν γκρινιαζαν κάποιοι τό φθινόπωρο που η ομάδα ήταν στα μπετά ότι "δεν περνάμε τους 50 πόντους φέτος" να πάει να φέρει έναν σκόρερ στο 2 κι έναν στο 3 και να πει ότι η ομάδα στήθηκε λάθος άρα άλλαξε πορεία. Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...